Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
mi-am rezolvat problemele, in sfarsit asa ca revin cu forte proaspete.
Flavia, sa ai gija de tine, insanatosire grabnica. Saracuta Sara, se va face bine, nu-ti fa griji si lasa ca se descurca bunicii cu ea. Distractie placuta si sa aveti parte de vreme buna. Asteptam poze, asa ca te vrem bronzata.
Sun, sa ai grija de tine, ma gandesc la tine. Spor la treaba.
Fetelor bolnavioare va doresc sanatate, celorlalte sa isi rezolve problemele. Sa aveti gija de voi.
la toate,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
camelia72 spune:
Gata serbarea,am ajuns acasa...am plans cu totii ca la inmormantare,deh,despartirile astea nu mi-au placut niciodata...!A trecut o etapa din viata copilului meu...incepem alta cu mult mai multe responsabilitati!!!
Sun,nu stiu exact in ce oras se duc in Germania...imi zise la telefon ca vrea sa plece impreuna cu doi prieteni duminica,astept sa ajunga acasa sa dezbatem problema...Of,zau daca stiu cum sa facem sa iasa bine!Eu as fi vrut un logan in rate ca nu avem toata suma dar sotu' nici nu vrea sa auda e dacii !Dar nici in cele sh nu prea am incredere...smecherii mai umbla la km.,le lustruiesc de-ti ia ochii si peste ceva timp iese rugina!Cred ca cea mai buna varianta este s-o ia direct din strainatate si sa mearga el sa vada ce ia!
Fla,daca Sara are in continuare probleme cu burtica se poate sa aiba viermisori,copiii mici fac destul de des...intreaba la plafar de un siropel "Hermiflores" parca se numeste,este natural si regleaza digestia!Daca nu are nici pofta de mancare,s-ar putea asta sa fie...vezi ca nu prea ies in prima analiza de copro,trebuie facuta de trei ori la interval de 5-7 zile!
Problema se rezolva,nu-ti mai face griji,voi sa va distrati in concediu...o sa-ti simtim lipsa rau de tot!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
gata fetele, am ajuns si eu pe acasa!!!! mai e cineva pe aici???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
impreuna spune:
Fete dragi, si eu o sa va duc dorul, rau de tot.
Cum sa nu mai intru? Pana plec tot pe capul vostru stau
Ma simt putin mai bine (multumesc Sun si Aly pt "retete") am fost si mi-am luat medicamentele, Modafen iau diseara dupa ce mananc, Tantum am luat deja si mi-au amortit toate cele (deci asta e semn bun ca isi face efectul:)
Cami nici eu nu stiu ce are Sara, ca nu-i nici diaree, da nici cum ar trebui sa fie. Daca ziceai mai repede de sirop sigur il luam, deja am incercat 3 tratamente +regim. Acuma asteptam rezultatul analizelor sa vedem dc nu e ceva infectie si sa fie nevoie de antibiotic (nu i-am dat niciodata pana acum) Pofta de mancare are mai mult ca niciodata...
Him ce bine ca te-ai intors, pacat ca acuma plec eu, dar cand ma intorc tot aici te gasesc, sper. Ma bucur ca esti bine si ai rezolvat problemele
fete dragi
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
fla, cand pleci?????
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
ce bine de voi!!!!!!!
noi mai avem de asteptat vreo 2 saptamani......sa termin cu examenele!!!
impreuna spune:
2 saptamani tocmai bine, cand o sa fie vreme buna (sper). Oare te mai "prind" prin zona cand ma intorc (in 26)?
Fla (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
2 saptamani tocmai bine, cand o sa fie vreme buna (sper). Oare te mai "prind" prin zona cand ma intorc (in 26)?
Fla (sotie si mamica fericita)
cu siguranta!! eu ma refeream la 2 saptamani fara saptamana asta, adica prin 5 iulie,,,, (atunci chiar sper sa fie vreme buna: anul trecut tot in 5 am plecat si a fost super!!!).
lavinai spune:
cu sara mergeti, sau ea ramane "in vacanta cu bunicii"???