Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu bag tone de dulciuri si nimic.de fapt orice mananc nu se pune.doctorul mi-a si spus ca sunt arderile puternice.sper ca macar dupa 30 de ani sa mai pun si eu 5 kg sau cand voi fi iar insarcinata, ca tare as vrea si al doilea bebe.mai tarziu.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Adi69 iti explic ce inseamna PCR dupa cum am inteles si eu din explicatiile dr.
Prolactina C Reactiva si daca iese poyitiv inseamna ca exista o infectie in organism si mai insemana , deasemenea ca ai reumatism .
Totusi , probabil ca trebuie date 7 injectii , numai ca sunt foarte dureroase si dupa si in timpul ... Nu stiu daca va reyista saracutya de ea ... Oricum , va tzin pumnii !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Eu pana sa am bb, mancam orice, oricat, oricand, si n-aveam probleme cu greutatea, asa cum zicea si nastasie, nu se depunea aproape nimic.
Eee...dupa nastere, s-a cam schimbat treaba. Oricum e prima cura de slabire din viata mea, sunt si eu curioasa de rezultate.

adi69, ai incercat ceva homeopat ca sa ii cresti imunitatea si sa nu mai aiba atat de des probleme cu rosu in gat? Am multe cunostinte care au facut asemenea tratamente si-au dat rezultate nesperat de bune. Sincer, nu stiu in ce constau, dar poate fi o alternativa la injectii, antibiotice si alte medeicamente traditionale.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

si week-end placut fetelor!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

La noi e soare si e frumos . Sper sa o tina tot asa sa putem pleca maine la Boghis !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nastasie asa eram si eu la virsta ta. Acum ma chinui sa dau jos kg... asa ca bucura-te de silueta cit o ai :-)

Mergi la inceput

si ca o completare la ce a zis mai sus adrienne,Bucura-te de silueta cat o ai !as adauga eu pentru fetele mai putin norocoase
sau Lupta pentru silueta pe care ti-o doresti !
Succes adrienne,in lupta cu kilogramele !

Mergi la inceput

Nici o miscare ?! Week-endul e de vina.Ma gandesc ca aveti vreme frumoasa si ati evadat din case.

Mergi la inceput

Adrianele au intrat in greva ?!
Mai povestiti cate ceva ca sa nu intram in lada de gunoi.

Mergi la inceput

POVESTIM , POVESTIM ... spune-ti o tema de discutie si apoi ...

De ex. hai sa pove care pe unde am fost in week , ce ziceti ???

Incep eu ... sambata am fost cu fetele la ziua unei nepotzele de-ale mele , numai noi fetele , la noi se obisnuieste sa se tina zilele la copilashi doar mamicile cu copiii . daca mai vin si taticii iese un chef de adulti de-a dreptul .
Duminica am fost la Baile Boghis , o statiune cu bai termale , apa calda in bazinula coperit si un pic dezmortita in cel de afara .
Spre seara am vrut sa ne oprim la socri la casa , sa prajim ceva dar ne-a prins ploaia , deci am fugit acasuca !!!

Voi , pe unde ati umblat in week-endul care tocmai a trecut ???

albumele noastre

Mergi la inceput