Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare tuturor !!!

Va doresc o zi minunata !!!
La noi e frig si e-norat !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

...anacezara de mult voiam sa te intreb ( ne stim de la "mamici", nu?)de unde atata rabdare????

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

He he he .... cand ma apuca ... am rabdare , dar cand sunt fara chef poti sa ma picuri cu ceara ca nu-mi iese nimik ...
Dar noroc ca-mi place sa si mananc si din aceasta cauza ma ambitionez ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Salutare si din partea mea la toate fetele !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna dimineata tuturor,si sa aveti o zi placuta.
la toate.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si-o cafea!
Mie sotul meu si cunostintele(+rudele) din partea lui imi spun Adriana , cele din partea mea imi spun Adi(dupa cum va spuneam).
A auzit recent si Catalina(fetita mea) cand m-a strigat cineva Adi si i-a spus ca pe mamica ei o cheama Adriana-nu Adi!Apoi a venit la mine sa ma intrebe "mami,pe tine te cheama si Adi?"

Luna75,si Catalinei a vrut dr sa-i dea antibiotic injectabil,insa am scapat...partial.Pentru-ca dupa ce termina pastilutele(pe care le inghite destul de usor..),trebuie sa faca 7 moldamin injectabil...si stiu ca astea dor rau de tot..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

eli, la mine-i exact pe dos, toti colegii de scoala ma stiu de Mihaela (e primul nume si desi parinti mi-au zis Adriana de mica, invatatoarea a luat de bun numele de Mihaela si asa mi-a ramas pana-n facultate), insa cum nu mai pastrez legatura cu ei, daca se-ntampla sa ma-ntalnesc intamplator cu vreunul si sa ma strige Mihaela nici macar nu reactionez . A fost haios la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, cand toti ziceau Mihaela si eu nu m-am prins primele 5 minute ca de fapt vorbeau cu mine .

Luana, nu plec de la voi, ci doar stau cuminte-n banca mea pana terminati cu retele, nu de alta da' de 3 zile mananc doar carne si mi s-a acrit , mi s-a parut mie ca regimul discociat e cel mai usor, da' m-am inselat crunt!! Si cum eu's pofticioasa de felul meu, parca in ultimele 3 zile peste tot pe unde merg nu vad decat mancaruri care mai de care mai apetisante, toata lumea vorbeste de retete, parac au innebunit cu toti ! Sau o fi fost asa si inainte, da' daca nu tineam regim, nu ma stresam.....

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Adi69 cat yiceai ca are fetita ta ??? De ce trebuie sa ii dea moldamin injectabil ???
Eu cu sotzul meu tocmai facem o cura de 4 injectii , cate 1 pe saptamana , timp de 1 luna . facem injectiile deoarece ne-a iesit PCR pozitiv si nu am depistat de unde ???? Si ma miram cum de voua v-a prescris 7 injectii !!!! Nu e cam mult ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Anacezara,Catalina mea are 4 ani si 3 luni si mereu face rosu in gat..
Acum a facut amigdalita purulenta,virala..asa a zis dr.Si-a mai zis ca daca vreau neaparat s-o vindec trebuie facuta "schema" asta: 7 zile sumamed 125 -1/24 ore apoi 7 injectii moldamin cate una pe saptamana.Nu stiu daca e mult sau putin,nu ma pricep..chiar n-am mai intrebat pe nimeni ,caci doctorita respectiva este destul de renumita si de bine vazuta...da acum m-ai pus pe ganduri.
Pun mana pe telefon si sun sa cer o a doua opinie..
Ce inseamna PCR pozitiv?(suna a steag rosu cu secera si ciocan)

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ad_rianna, eu am 45 kg la vreo 1,60 cm.eu orice mananc nu se depune.nu am tinut in viata mea cura si mananc orice si la orice ora, dar degeaba.sa stiti ca nu e bine nici asa,eu as fi vrut macar 50 dar nu pot.nici la sarcina nu am luat mult:13 kg pe care le-am dat jos imediat cum am nascut.adica doar burta era 13 kg.si eu sunt poftivioasa si mananc mult, nu chiar orice, dar sunt deschisa la noutati.
o seara placuta tuturor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by nastasie

ad_rianna, eu am 45 kg la vreo 1,60 cm.eu orice mananc nu se depune.nu am tinut in viata mea cura si mananc orice si la orice ora, dar degeaba.sa stiti ca nu e bine nici asa,eu as fi vrut macar 50 dar nu pot.nici la sarcina nu am luat mult:13 kg pe care le-am dat jos imediat cum am nascut.adica doar burta era 13 kg.si eu sunt poftivioasa si mananc mult, nu chiar orice, dar sunt deschisa la noutati.
o seara placuta tuturor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

vezi ca am gasit asemanari! deci nu e regula. si eu pot manca tone de ciocolata de ex. si nu se vede nimic. poate e totusi ceva bun si in asta ca nu trebuie sa-mi interzic dulciurile, si mai ales ciocolata pe care O IUBESC

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput