sambata sau duminica??

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Pai daca imi dati mie 24 de ore va scot din biblie tot ce vreti.
In 48 de ore gasesc chiar si referinte despre mine si venirea mea.

e ora 22.05, 14 iunie, anul de gratie 2006 dupa Hristos.
incepe numaratoarea inversa, ai 48 de ore pt argumentele sus mentionate.
astept incordata

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Asta inseamna ca ti-ai insusit contextul in care am scris ... Pacat.

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by dianette
discutia chiar n-are rost

DIANE

aici ai dreptate

Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)

"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by dianette

Asta inseamna ca ti-ai insusit contextul in care am scris ... Pacat.

Dupa cum am zis,ai avut dreptate intr-un singur punct:acela ca discutia e inutila,cel putin in ceea ce ma priveste.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Mah oameni buni,nu conteaza cind e ziua sfanta,conteaza cand iti da angajatoru liber.Daca te cheama duminica la servici si iti da luni liber,atunci aia iti e ziua sfanta/Da imi place cum va paruiti,continuati va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Diane, ce raspuns diplomat...ai facut niste acuzatii si ai evitat raspunsul ...Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, dar acest Cuvant a fost lasat unei comunitati de oameni, in care salasluieste Duhul lui Dumnezeu, si prin aceasta e Sfanta. Dumnezeu nu a scris Biblia. Biserica a scris-o

Daca-l intrebi pe Yank o sa-ti spuna ca a crede ca Iisus este Dumnezeu e o blasfemie. Mie ce spui tu mi se pare o blasfemie. Dar hai sa nu aruncam cu vorbe...
concluzia-ica vorbim limbi straine, si grav e ca vorbim cu iritare, ca cealalta nu vrea odata sa priceapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Nu va mai certati,faceti ca mine: spalati si sambata si duminica,cand e nevoie...am impacat si capra si varza.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

fdoina, esti sigura ca biserica a scris Biblia?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by fdoina

dar acest Cuvant a fost lasat unei comunitati de oameni, in care salasluieste Duhul lui Dumnezeu

Da Jocelyn, sunt sigura ca Biserica a scris-o , in sensul in care Biserica este ceea ce am scris mai sus...stii tu alta varianta? ai contribuit cumva?
Si mai nou, vad ca singurele argumente sunt hohotele de ras si acuzatiile de blasfemie...ca daca s-au epuizat versetele din Biblie...

Mergi la inceput

Degeaba te superi. Documenteaza-te si pe urma nu o sa mai starnesti hohote de ras cu astfel de afirmatii. Nici macar in contextul spus de tine nu se poate numi "biserica". Biblia contine 66 de carti distincte, adunate de-a lungul a 1800 de ani si mai mult de 40 de autori au contribuit. Autorii aia, daca nu stiai, erau evrei. Dar despre asta poti citi si singura daca te intereseaza.

Faptul ca nu vreti sa luati in seama textele biblice si sustineti ca traditia este mai presus de Biblie e destul de trist, nu e nimic de ras in asta. Practic discutam in van de vreme ce nu avem aceeasi baza, noi Biblia, voi traditia si Biblia dar traditia vine intai.

Mergi la inceput

As dori sa imi cer scuze celor care vad in aceste discutii paruieli si certuri, eu spun sincer ca inca scriu la astfel de subiecte nu in scopul polemicilor ci pentru ca, pe o parte tin foarte mult la Biblie si nu vad de ce as lasa-o balta cu explicatia (chiar daca foloseste poate doar la o singura persoana) si pe de alta parte cred ca trebuie sa sustin si sa argumentez ceea ce cred (chiar daca din punctul de vedere al lui xeno e ceva subtire, stupid).

Si daca voi vedeti in asta namol, atunci il prefer lipsei de opinie sau neputintei de a-mi sustine credinta.

Mergi la inceput