plimbare gemeni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Pana acum am vazut ca vorbiti doar de carucioare pt. gemeni cu locurile unul langa altul...dar mai exista un model cu locurile unul in spatele celuilalt ! Mi se pare mult mai practic si poti intra oriunde cu el !
Nu-mi vine sa cred ca nu exista in magazinele din Romania si astfel de modele !
Alda , daca tot vrei sa schimbi caruciorul , cauta prin magazine modelul descris de mine...sper sa gasesti !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunica. spune:

ALda, fetele sunt mari de-acum. Au 6 luni, stau in fundulet. Am fete cuminti. Am scapat de griji. Nu stiu daca sa le pun deja in premergator sau nu. Ca parerile sunt impartite.
Porumbel, eu din start nu am vrut sa iau carut cu locurile unul in spatele celuilalt. In primul rand nu-mi place, in al doilea rand nu as putea sa o vad pe una in fata, si pe cealalta in spate. Sunt amandoua fetele mele, si le vreau pe acelasi loc. Si alt motiv e ca nu vreau sa le creez eu complexe. S-ar putea sa fabulez aici, dar am intors pe toate partile modelele de carucioare.
Veronici, la noi carutul a ramas de cateva ori in portbagajul masinii. Noi nu avem garaj. Daca tu ai, e o problema rezolvata.

Capsunica si fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

quote:
Originally posted by Porumbel30

Pana acum am vazut ca vorbiti doar de carucioare pt. gemeni cu locurile unul langa altul...dar mai exista un model cu locurile unul in spatele celuilalt ! Mi se pare mult mai practic si poti intra oriunde cu el !
Nu-mi vine sa cred ca nu exista in magazinele din Romania si astfel de modele !
Alda , daca tot vrei sa schimbi caruciorul , cauta prin magazine modelul descris de mine...sper sa gasesti !

Ba se vand si aici, dar nu-mi plac deloc. Copii se vor certa in permanenta cine si unde sta, nu pot sa comunice intre ei, in plus, primul scaun nu are pozitia "culcat" (numai semi-culcat), adica nu poti sa folosesti caruciorul pana fac copii 6-8 luni, sa stea in fund.
De fapt, cum am mai spus, mie categoric nu-mi place acest model , de aia, poate, gasesc numai dezavantaje la el.

In plus, alda are deja un carucior, nu cred ca-si permite sa mai ia unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Am inteles...Aveti dreptate , eu nu m-am gandit la tot ce ati spus voi.
Eu am scris despre acest tip de carucior pt. ca am vazut multe mamici aici folosindu-l , dar nu am auzit pe vreuna spunand ceva despre dezavantaje...
Dar am sa intreb !

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

Buna fetelor,
pana la urma, am iesit la plimbarica, mi-am facut curaj, am carat caruciorul pliat si foaaaarte greu pana jos, cu liftul, apoi am luat fetele si gata, iar la intoarcere ne-a vazut o vecina care s-a aratat dispusa sa ne ajute de fiecare data cand iesim, asa ca am rezolvat. :)
Multumesc mult de raspunsuri, va pupam,
Alexandra si cele trei caprite: Daria, Cosmina si Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRCal spune:

alda,
am si eu gemeni (se apropie de doi ani) si am avut si eu aceasta problema: cum ii plimb? Stateam si ma toooot gandeam, parca eram in ghicitoarea cu varza, capra si lupul; imi ziceam: bun, duc carutul jos. Apoi ce fac? Vin, iau un copil (stau la etajul 5) il cobor cu liftul, il las singur si urc dupa al doilea? Nu m-am lamurit nici chip ca exista o solutie sa mi-i scot singura la plimbare.
Ma ajuta si pe mine soacra, vine de dimineata si pana in pranz. Slava Domnului, vine, nu dispare in ceata! Nu stiu cum m-as fi descurcat altfel cu plimbatul. Avem doua carucioare si fiecare duce un copil. Am avut si carucior dublu si l-am vandut, caci tot in imposibilitate sa mi-i scot singura eram.
Cred totusi ca daca nu aveam si nu aveam cum, apelam la vreo vecina (sunt pensionari prin toate blocurile, nu?) sa ma ajute la iesit / intrat in bloc. Trebuie sa existe cumva o solutie!
Mult succes tuturor mamicilor de gemeni, ai mei ma dispera cateodata cat sunt de scandalagii / agitati / nervosi , dar am reusit sa nu clachez si cumva o scot la capat, cu toate ca-s adesea singura cu ei pe cap.
Mor cat de multe mamici cu un singur copil intalnesc (in parc, in general) si se vaita de rup ca "ce rau e copilul" lor si cum le scoate peri albi. Si cand mai ma intreaba cate una cum ma descurc cu doi si cat de greu e... pai nu stiu cat de greu e, ca eu asa am invatat: cu doi deodata. Daca aveam un alt copil inaintea lor as fi avut termen de comparatie si as fi putut concluziona cat e de greu. (am vazut ca sunt mamici care au deja un copil si au mai facut gemeni!). Dar asa... tot ce stiu e ca daca aveam unul singur jonglam cu el! :)
E greu cu doi... dar e mult mai mult frumos decat greu!
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Buna,am si eu o nelamurire: la caruciorul de gemeni,cel cu locurile unul in spatele celuilalt,se pot plia ambele scaunele la orizontala sau numai cel din spate?
Pun aceasta intrebare pt ca am vazut modelele numai pe net.Nu am ajuns pana acum in magazine.

Luminiža17+ si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Levi eu tot ce am vazut la magazine si pe siteuri ... la capitolu carucioare unu in fata celuilalt... sunt peste 6 luni pt. ca cel din fata nu se pliaza peste cel din spate, ca ar sta peste picioarele bb din spate... Da' io nici peste 6 luni nu i-as pune in din ala... ca bb-ii mai dorm si dupa 6 luni afara, in carut, si doar n-o sa-l tin in fund sa doarma...
Eu vad ca util acel carut pt. un copil mai maricel (care inca sta in carut) si pt. un bb .

Ce carut am vazut si mi-a placut... si la capitolul kilograme (mare grija la cate kilograme are carutul ca daca are 20 n-ai sanse imediat dupa nastere sa iesi singura)... este unul de la Graco: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1053
Daca vrei mai multe detalii despre el... cauta pe google graco duo rider... ca la buburuza nu scrie mare lucru.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Au la Cora si modele frumoase

http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

ECMI exact asa este si caruciorul nostru (de la Bertoni), pe care il car singura pe scari, un etaj. :) Acum m-am obisnuit cu el, parca nu mi se mai pare asa greu ca la inceput. :)

Mergi la inceput