Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 22
Anculina spune:
Buna fetelor !
Multumesc frumos !
O sa fiu redactor, ramane sa vedem exact pe ce departament al site-ului, o sa incerc mai multe activitati, sa vad pe care ma plez cel mai bine.
Nu va parasesc de tot, ca-mi sunteti dragi, mai vin pe-aici, ma mai bag in seama...
Noi mergem in Halkidiki, Sithonia, complex Philoxenia.
Pupilici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Anculina spune:
Impreuna, drum bun, distractie maxima si vreme superba !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
alexa si mami spune:
anculina, felicitari! vezi ca daca ne cunoastem vrem cartea cu autograf binenteles:))
alexa
impreuna spune:
Lucia in afata de Vanish si clor nu stiu alte solutii:( Sa ne spui cum a mers.
Ai fost tare draguta la nunta, m-a amuzat poza aia unde o domnisoara fuma langa tine, mi-am amintit de "lupta" ta contra fumatului:)
Miha multumim de sampanie, da ia zi, cum petreceti>? Surprize..., ceva?:)
Andreea, Alina, Georgi pt voi cu dedicatie:)
Anculina mersi, distractie placuta si voua. Cand ne intoarcem, schimbam impresii:)
O sa mai bag si eu cate un ochi pe site-ul respectiv, vin in control sa vaz ce mai faci:)
Fug la dush ca in curand am musafiri:) (din aia.... adevarati:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
anculina, scuze daca nu am vazut, ne-ai zis cu ce mergeti? parca era vb de avion, nu? merge si maria cu voi, asa-i?
alexa
light spune:
Eh mai Flavia, la nuntzi chiar nu am nici o pretentie. Sincera sa fiu pana acum nu am vazut nunta unde sa se fumeze separat.Nu mai zic ca acolo eram aerisita rau, pentru ca plecasem din sala unde se tinea nunta, unde tavanul era foarte jos iar instalatiile de aer conditionat nu faceau fatza, te usturau ochii de cum intrai, si sa nu mai zic ca erau fo 5 insi care fumau la masa noastra. Asa ca fumatul tipei, dupa ce am iesit la terasa de afara era floare la ureche.Nu a mers. Nu s-au dus petele cu vanish si s-a ros si materialul. ASta e.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
Danelutza spune:
Alina adicatelea motzata mea face ca si a ta
Lucia stiu ca exista cindva antirugin, era un praf care-l puneai pe pata si disparea, dar nu stiu sigur acum cu atitea prostii daca mai gasesti. Am vazut pozicile si o tipa dotata, mamaaaaa ... iote ca nu-i nici un maimutoi cu tzitze aici
Andreea nu se stie niciodata, poate totushi ajungi si in zona asta, eu itzi pastrez un loc liber in balcon
Anculina sa-ti fie de bine serviciul si asteptam acelasi rezultat si cu carticica.
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
light spune:
Da mai Danelutza, e dotata rau.Mey m-am terminat de ras la subectul ala cu manelele la care evident nu lipsea diadaniela noastra. Am bagat niste citate pe la "un ochi rade unul e vanat" ca prea e tare faza cu clubul manelistilor.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
diadaniela spune:
bey, hai sa va zic una tare!
v-am zis ca a plecat barbata-miu ieri dimineata la Viena.
azi dimineata ma suna si zice:
- vezi ca eu ma intorc acasa . acum plec.
-de ce?, intreb eu
- pai ,zice, am incurcat lunile . in iulie aveam treaba aici.
mai ,am turbat de ras!
numai el putea sa incurce data plecarii in halul asta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Aoleu parca ar fi barbatu-meuDemult dupa ce ne-am casatorit, s-a imbracat cu blugii mei. Tocmai ne luasem masina noua de spalat. A vazut el ca il cam strang blugii, da a zis ca or fi intrat la apa ca deh e masina noua. Si s-a dus la niste cursuri si nici n-a iesit din banca de rusine ca avea blugii aia stransi pe el si care ii veneau cam 3 sferturi, deci un pic deasupra ghetei.