Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 21
alexa si mami spune:
La Multi Ani! Mihaela
bine ai venit poli! sa creasca mare si sanatos micul nikolas! are dreptate flavia cu chestia cu invidia:)
georgi, La Multi Ani sotiorului!
moama ce mai mincam si bem azi de la sarbatoriti!
danelutza, merg sa vad motata, revin cu impresii
alexa
alexa si mami spune:
gata danelutzo. aveti o printesa frumoasa foc, deh are si cu cine sa semene nu o mai vazusem decit era bblus. acum e donsoara, merge singurica. in poza asta la fel e si alexa prin casa
alexa
andora spune:
Hai ca scrisesem un mesaj lungan si a picat netul. Vroiam sa spun...... tadadaaaam....
LA MULTI ANI MIHA!!!
SA FII FRUMOASA, NOROCOASA SI SANATOASA SI IN CONTINUARE!!!
LA MULTI ANI SOTIORUL LUI GEORGI, SANATATE SI DRAGOSTE MULTA ITI DORIM!!!
Georgi intelegem ca azi legile alea stau pe loc si distractia e sefa?
Multumm de cafei Danelutza dar tot nu m-a trezit din visul ca voi ajunge vreodata inbalconul ala al tau de belea Si la florile alea lilaaaaa... Pupic pt Isa
Bun venit Poliii , mai e dur rau de tot printisorul tau cu palariile acelea pe ochi , unde le-ai gasit dom'le, sunt palarioare populare grecesti nu/ Hihihi asteptam sa ne invite si pe noi la un sirtaki peste cateva lunnisoare! Pupa-l-as pe el de scump.... Si mami nu e mai prejos
Fla io zic sa o rogi frumos pe Cami sa aduca si vecinu' cand vine daca tot iti plac domnii aceia inchisi la culoare, doar ca nu e ghanez get beget..... Atunci chiar ca vin la Moeciu.
Andreea cum adik v-ati distrat si nu povestesti nik? Hai ca te asteptam la detaliat
Alinuta sadicuta, mai vo nu fuserati la nunta? Lucia e valabil si pt voi.... eu cum va vizionez toaletele?
Noi cred ca zzi aflam cand plecam la mare.... cica finutul isi tine ziua sambata asa ca daca gasim belet la mare de marti venim la Moeciu duminica (o vedem si pe Denizel asa ) dar daca beletu' e de duminica e belea. Om trai si-om vedea. Eu de Alinuta sunt sigura ca o vad ca merge la Jupiter langa mine iar de Cami si bucurestencele la fel ca am vb eu ceva cu ea si avem de colindat nitel in oras. Hai ca va pup acum, ma duc si eu la gogoasa sa-i dau "nitza" carnita ca altceva dcat asta plus iaurt nu mai papa..... pardon pufuleti.
Paaaa si o zi buna!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
light spune:
Poli bine ai venit!Anculina felicitari pentru job!LA MULTI ANI MIHA! SANATATE, NOROC, SA FII IUBITA SI FERICITA!!!!!!! LA MULTI ANI SOTUL LUI GEORGI, SA FII SANATOS, IUBIT SI FERICIT!!!!!1Fetele am pus poze de la nunta, apar cam rar, e adevarat ca sotul s-a reprofilat, facea pe chelneru , http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=5366re2&.dnm=5c2dre2.jpg&.src=phvorba vine, si mie nu avea cin sa imi faca poze. Apar in ultimile poze, sunt cu bluza alba si costum gri deschis.http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=5366re2&.src=ph
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
georgi75 spune:
neatza fetelor.
Va multumesc pentru urari si promit sa le transmit soatei.
Flavia nu am vazut postarea ta aseara.Intr-adevar tu ai fost prima.Multumesc.
Andora anul asta nu mai avem invitati acasa.O sa iesim in oras.Daca tot e cea mica la tara...profitam..Cat despre disractie... tot legile sunt pe primul loc.Sunt muuuulte rau.Nu stiu daca reusesc sa le invat pe toate pana vineri.
si revin.Inca o data multumesc.
LA MULTI ANI MIHAELA AMALIA.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
light spune:
Fetiliiiiiiiiihelp!Ce sa fac? Bluza aia alba cu care fusei la nunta avea niste aplicatii metalice pe ea si io ca fraiera am lasat-o la inmuiat in detergent de mi-au ruginit alea si s-a imprimat rugina in bluza. Ce mai pot face? IN ultima instanta daca scot aplicatiile si las bluza in clor sau in ce sa o las ca sa iasa rugina....
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
alexa si mami spune:
ce nasol mey lucia! din ce e bluza?
aaa, ti-am vazut pozele:) esti frumoasa si supla
alexa
light spune:
Mersi mersi, Alina!Scrie pe bluza 95% vyscon si 5 % licra.
alexa si mami spune:
vyscon ala cred ca e viscoza, nu? nu cred ca merge cu clor, zic si io. ce mai era pt albire? vanish, ace gentil...
alexa
light spune:
mda, sa incerc cu vanish.Io as fi zis ca e bumbac cu licra, asa imi pare mie, da daca ei zic ca e vyscon, suna a vascoza, ma pricep de nu mai pot.Hai ca dau o fuga sa iau un vanish si sa ii scot aplicatiile, ca nu am incotro. Mersi de idee.