Va faceti fericiti barbatii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

noi ne facem fericiti reciproc si ne e tare bine impreuna.
nici eu n-am inteles ironia si aversiunea din mesajul Ninei b,dar nu pune la suflet.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by diadaniela
nici eu n-am inteles ironia si aversiunea din mesajul Ninei b,dar nu pune la suflet.

citat dex "aversiune = Sentiment de dezgust sau de antipatie profund#259; fa#355;#259; de cineva sau ceva"

cam mult... relativ o simpla postare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu incerc sa-l fac fericit mereu. Dar si reciproca e valabila. Iar el imi spune zilnic ca se considera cel mai norocos barbat din lume!

25+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

A fost aici nu d emult un subiect in care se discuta daca ne fac sau nu fericite barbatii nostri, la care paginile s-au umplut destul de repede cu raspunsuri care mai de care mai serioase si la subiect; acum, la acest subiect nu stiu de ce dar se transforma incet-incet in subiect de zz. Oare suntem prea modeste sa spunem lumii ca ne rasfatam sotii si ii facem fericiti sau pur si simplu e lipsa de interes (ptr. a-i face fericiti)?!
Mesajul Ninei zau daca l-am inteles; nu pot sa inteleg de ce tonul si continutul mesajului. Cum spunea cineva aici (semnatura cuiva, imi cer scuze nu-mi amintesc a cui) "Nu vorbi decat daca poti imbunatati tacerea"...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Oare suntem prea modeste sa spunem lumii ca ne rasfatam sotii si ii facem fericiti sau pur si simplu e lipsa de interes (ptr. a-i face fericiti)?!

la mine e lipsa de interes nu sa-l fac fericit ci sa discut despre el. ZA REGELE . Am chestii mai importante de discutat pe DC , cum ar fi caprele care au vrut sa manance casa de lemn in care statea Elise sau despre cum coseste Nematics livada. Nu mai vorbesc de faptul ca sunt ingrozitor de ingrijorata ca Adrienne12 e plictisita si ca si consecinta vrea sa-si insoare fiul cu o dinamovista. ziend

Michelle

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nadia1976

A fost aici nu d emult un subiect in care se discuta daca ne fac sau nu fericite barbatii nostri, la care paginile s-au umplut destul de repede cu raspunsuri care mai de care mai serioase si la subiect; acum, la acest subiect nu stiu de ce dar se transforma incet-incet in subiect de zz. Oare suntem prea modeste sa spunem lumii ca ne rasfatam sotii si ii facem fericiti sau pur si simplu e lipsa de interes (ptr. a-i face fericiti)?!

si poate ca, din nou dex-ul..poate lamuri faptul ca exista o diferentza intre notiunile: fericire si rasfatz....

quote:

Mesajul Ninei zau daca l-am inteles; nu pot sa inteleg de ce tonul si continutul mesajului.

poate ca unii pricep fizica cuantica... altzii astronomie ..si altzii ironie... fiecare ce si cat poate...

Mergi la inceput

Bravo, Michelle! Frumos...

Mergi la inceput

Nina, stai linistita, ca stiu diferenta dintre fericire si rasfat; dar (parerea mea) rasfatul este unul dintre acele lucruri mici care puse cap la cap, duca la fericire; nu stiu altii, da' io-s fericita cand ma rasfata sotu', ma face sa ma simt speciala, imi arata ca ma iubeste, ca ii pasa; cand ma rasfata dimineata cu o cafea pe gustul meu, pe care mi-o aduce la pat, da, sunt multumita sufleteste, chiar fericita, ptr. ca asta e inca un fel oprin care imi arata ca ii pasa, ca stie ca vreau cafea de cum deschid ochii; si eu pe el la fel il rasfat, incerc sa-i fac viata mai usoara si asta e o dovada de iubire; ptr. ca daca vreau sa ii fie bine, e ptr. ca il iubesc si-mi pasa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nadia1976

Nina, stai linistita, ca stiu diferenta dintre fericire si rasfat; dar (parerea mea) rasfatul este unul dintre acele lucruri mici care puse cap la cap, duca la fericire; nu stiu altii, da' io-s fericita cand ma rasfata sotu', ma face sa ma simt speciala, imi arata ca ma iubeste, ca ii pasa; cand ma rasfata dimineata cu o cafea pe gustul meu, pe care mi-o aduce la pat, da, sunt multumita sufleteste, chiar fericita, ptr. ca asta e inca un fel oprin care imi arata ca ii pasa, ca stie ca vreau cafea de cum deschid ochii; si eu pe el la fel il rasfat, incerc sa-i fac viata mai usoara si asta e o dovada de iubire; ptr. ca daca vreau sa ii fie bine, e ptr. ca il iubesc si-mi pasa.

logic, de bun simtz....si mult mai romantic si detaliat decat cele cateva randuri sintetice (post -ironie) pe care le-am scris... iubire, interes si respect pentru cel de langa!
(clasicul tonul face muzica )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

[quoteVa faceti fericiti barbatii? [/quote]
El zice ca nu. Eu zic ca spune adevarul.E bine ca nu ne contrazicem.

Mergi la inceput