Va faceti fericiti barbatii?
Raspunsuri - Pagina 2
Akuma spune:
ca sa faci pe cineva fericit? trebuie sa stii cum sa raspunzi la nevoile sufletesti ale celuilalt, cu alte cuvinte daruieste dragoste, respect, intelegere si vei primi tot..
........................
dulce, finuta, romantica ca si greata care-ti trece prin stomac...
danyelana spune:
Ca sa poti sa-l faci ce celalalt fericit cred ca trebuie ca in primul rand sa fii tu fericit. Asa ca...
Dumnezeu sa ne ajute la toti
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by danyelana
Ca sa poti sa-l faci ce celalalt fericit cred ca trebuie ca in primul rand sa fii tu fericit. Asa ca...
Corect.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
NinaB spune:
quote:
Initial creeata de ymcar
(Stiti sa)Va faceti fericiti barbatii?
crezi ca de sado-maso sta cu mine?
quote:
Stiti CE ii face fericiti?
nuuuu...il tzin lipit cu superglue..d-aia sta!
quote:
Sunt aceste necesitati/dorinte/hachite/etc ale lor acceptabile pentru dumneavoastra?
ma banui pe mine de sado-maso?
quote:
Va straduiti sa le faceti pe plac? Reusiti? Sau preferati sa le ignorati? Sau sa ii dezvatati de ele?!
ma banui ca de fapt am un caine de circ pe care-l dresez? sau ca-s io caine de circ?
shefuuu...wake up...daca ignori cauzele de martiraj/inetrese materiale/comoditate (situatie in care intrebarile tale nu-si au rostul!)...oamenii stau impreuna pt ca se cunosc, se iubesc, se respecta si se tolereaza reciproc!
michelle7 spune:
Va faceti fericiti barbatii?
io nu poci sa ma cobor si sa raspund la o astfel de intrebare
Michelle
ymcar spune:
quote:
Pai aici e o problema "inginereasca", reactie pozitiva ii zice. Adica sa zicem ca cei doi sunt (dintr-un motiv sau altul, la un anumit moment) nefericiti. Atunci, conform regulii tale, ea nu face nimic ca el sa fie fericit si el la fel nu face nimic ca ea sa fie fericita. In concluzie, orice "picare in groapa" este definitiva, iar starea de fericire este o stare de echilibru instabil, din care e usor sa iesi, dar la care nu te poti intoarce (cam ca o bila pe varful dealului, orice bobarnac o trimite in vale, dar inapoi nu mai poate fi adusa).
Life stinks
ymcar spune:
quote:
Originally posted by NinaBquote:
Initial creeata de ymcar
(Stiti sa)Va faceti fericiti barbatii?
crezi ca de sado-maso sta cu mine?quote:
Stiti CE ii face fericiti?
nuuuu...il tzin lipit cu superglue..d-aia sta!quote:
Sunt aceste necesitati/dorinte/hachite/etc ale lor acceptabile pentru dumneavoastra?
ma banui pe mine de sado-maso?quote:
Va straduiti sa le faceti pe plac? Reusiti? Sau preferati sa le ignorati? Sau sa ii dezvatati de ele?!
ma banui ca de fapt am un caine de circ pe care-l dresez? sau ca-s io caine de circ?
shefuuu...wake up...daca ignori cauzele de martiraj/inetrese materiale/comoditate (situatie in care intrebarile tale nu-si au rostul!)...oamenii stau impreuna pt ca se cunosc, se iubesc, se respecta si se tolereaza reciproc!
De ai stii de cate ori NU este asa!... Nu am inteles ironia si aversiunea din raspunsul tau. Si de fapt cred ca stii ca nu este intotdeauna asa.
Life stinks
Adria_ spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Pai aici e o problema "inginereasca", reactie pozitiva ii zice. Adica sa zicem ca cei doi sunt (dintr-un motiv sau altul, la un anumit moment) nefericiti. Atunci, conform regulii tale, ea nu face nimic ca el sa fie fericit si el la fel nu face nimic ca ea sa fie fericita. In concluzie, orice "picare in groapa" este definitiva, iar starea de fericire este o stare de echilibru instabil, din care e usor sa iesi, dar la care nu te poti intoarce (cam ca o bila pe varful dealului, orice bobarnac o trimite in vale, dar inapoi nu mai poate fi adusa).
Life stinks
Cred ca regula danyelanei se poate interpreta asa: fiecare se face pe el fericit, se obtine starea proprie de fericire, apoi poti incerca sa-l faci si pe celalalt fericit. Cu alte cuvinte, cand esti nefericit, sa nu astepti ca cel de langa tine sa te faca fericit, sa-ti redea echilibrul, daca tu nu poti.
Adriana
NinaB spune:
quote:
Originally posted by ymcar
De ai stii de cate ori NU este asa!... Nu am inteles ironia si aversiunea din raspunsul tau. Si de fapt cred ca stii ca nu este intotdeauna asa.
nu poate fi perfect tot timpul! un cuplu e impreuna la bine si la rau... daca perioadele de rau se inmultesc, iar indivizii sunt incapabili sa le depaseasca fara sa se raneasca reciproc cu fitze, toane si nabadai..decent e sa-si vada fiecare de propriul drum!
deci intrebarile tale tot ilogice imi par!
Elise spune:
Orice om are diverse alte probleme fara tangenta cu casnicia.
Nu traim numai in cadrul familiei, iar fericirea sau nefericirea noastra nu depind numai de partener.
E absurd sa crezi asta.
Stai cu el si sta cu tine pentru ca iti e/ii e mai bine asa si nu altfel. Atit.
Elise