Va faceti fericiti barbatii?

Va faceti fericiti barbatii? | Autor: ymcar

Link direct la acest mesaj

Am constatat ca sunt o gramada de subiecte "cu sens unic", gen "cat de frustrate suntem" ( de parca nu ar exista si barbati frustrati), "Ne fac fericite barbatii nostri" etc. Intr-n fel e normal data fiind repartitia pe sexe a comunitatii DC, dar va propun un subiect un pic "invers" (Stiti sa)Va faceti fericiti barbatii? Stiti CE ii face fericiti? Sunt aceste necesitati/dorinte/hachite/etc ale lor acceptabile pentru dumneavoastra? Va straduiti sa le faceti pe plac? Reusiti? Sau preferati sa le ignorati? Sau sa ii dezvatati de ele?!

Iata, subiect amplu, sunt sigur multe de spus! In cazul in care nu vi se pare mult prea neinteresant, desigur....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

...io prefer sa ne facem fericiti reciproc...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Eu stiu. Daca Vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Cred ca ar trebui sa -i lasam pe ei sa raspunda!

Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Si eu stiu ce-l face fericit. Sa se simta iubit. Si nu doar stiu, ci si pun in aplicare ceea ce stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Daca si el ma face fericita, atunci da ; daca nu....si eu ii fac viata imposibila

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Aoileooo, pai daca ii fac mancare buna, nu tip la el, il inteleg cand spune: "Sunt obosit!!!", am chef de de cate ori vrea el, nu spun ca avem de platit facturi sau de facut piata sau de dus gunoiul...probabil ca ar fi fericit!!
Asa ca il intreb pe el, ce anume l-ar face fericit?? Iar el, zice: "te-am intalnit pe tine!!!"

Acum, la modul serios, cred ca fiecare dintre noi defineste fericirea intr-un mod diferit.

Chiar asa, din punctul tau de vedere (al unui barbat) ce-i fericirea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Da. Si eu pe el, si el pe mine.
Desi ar vrea mai mult . Ca orice barbat.
Secretul nostru este o relatie neconventionala, pe care ne-am construit-o fara sa respectam asa-numitele "reguli de aur" (ce "TREBUIE" sa faca o sotie buna si cum "TREBUIE" sa fie un barbat bun) si fara sa ne intereseze gura lumii ("vai, barbatul tau nu face aia? tztztz..." "vai, nevasta ta nu-ti face aia? tztztz...").
Ne ascultam unul pe altul. Can devii surd la dorintele partenerului, chiar si din motive obiective - oboseala, bb mic, stress etc - dupa o vreme, surzeste si el/ea la ale tale. Si asa ajungem doi "colocatari".

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mey, nu stiu la ce fericire te gandesti tu???
Ca-s putine momentele de fericire sublima in viata asa. Da', dk ne referim la viata de zi cu zi si inca ne mai descoperim si dupa atatia ani, inseamna ca ne exploram reciproc si ca ne pasa unul de celalalt!

Ah, am uitat al meu e cel mai fericit cand doarme cred, ca nu mai mai aude vaitandu-ma ca ma doare spatele
L-am terminat saracu' cu discopatia asta a mea , a ajuns sa ma intrebe in fiecare dimineata in loc de "mneata", "te mai doare spatele pisoi???"
Mama ei de discopatie!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Da, cu masaj si papa bun...in linii mari

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Va spun ce mi-a raspuns sotul meu acum nu mult timp, cand l-am intrebat daca e fericit si ce anume il face sa se simta fericit; faptul ca: am grija de el si de fiica-sa, ca am grija de casa, ca nu urlu la el (chiar) in fiecare zi, ca il las sa joace golf oricand vrea, ca nu l-am certat cand a platit o caruta de bani pe season pass la football, ptr. echipa lui favorita, desi nici nu m-a intrebat, a fost o oferta (una in viata, e drept) si mi-a spus ca le-a cumparat cand a ajuns acasa, nu m-a intrebat inainte daca are voie; mi-a spus ca e fericit ptr. ca il inteleg cand munceste mult, ca nu ma supar cand stau singura de sarbatori (vreo 4 ore) sau uneori, sambata, cand el e la munca; e fericit ca il ascult, ca incerc sa gasim impreuna solutii la probleme; ca e fericit cand dupa o zi grea de lucru ii aduc o bere din frigider, in timp ce el sta pe couch si se uita la sport; e fericit ca ii accept prietenii; e fericit ca am o relatie fff buna cu maica-sa; e fericit ca daca eu am chef de sex si el nu- nu ma supar, il inteleg si nu ma gandesc la tampenii si nu-l acuz de nimic; e fericit ca ii prepar lunch-ul ptr. a doua zi, ca sunt langa el si, mai ales, e fericit ca il iubesc si ma iubeste si avem o viata linistita impreuna!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput