Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Irinel si Mariuca, bine ati venit acasa!

Irinel si George, sa va dea Dumnezeu multa putere si sanatate. Aveti toata admiratia mea pentru modul exceptional in care reusiti sa faceti fata unei asemenea situatii.

Dumnezeu sa o ajute pe Mariuca, care este, a dovedit-o, un copilas exceptional de puternic. Sa aiba parte de cat mai multe momente fericite alaturi de voi, familia minunata in care s-a nascut.

Va imbratisez cu mult drag pe toti.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 19+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, Doamne ajuta! Eu cred in minuni si mai cred Dumnezeu va face una cu micuta Maria. Mereu ma gandesc la tine, sa ai grija si de tine, copilasii au nevoie de o mamica puetrnica, asa cum ai fost pana acum.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodina spune:

sa ai mereu incredere in DUMNEZEU.Doar el te poate ajuta.In clipele de deznadejde gaseste-ti alinarea in rugaciune,si El te va ajuta.SANATAE MULTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Irinel, ma voi inchina in fata ta mereu pentru puterea si daruirea ta. Esti extraordinara.
Iar pentru Mariuca ma voi ruga mereu asa cum o fac pentru copilul meu. Eu nu renunt la speranta ca Maria TREBUIE sa traiasca, ca Doamne Doamne o sa faca o minune pentru ea.
Sa va dea si voua Dumnezeu putere multa sa duceti lupta asta, caci sunteti extraordinari. Maria si Danut sunt niste norocosi ca va au de parinti. Pupici si dragului de Danut, ca e asa cuminte si intelegator.

Va sarut si va imbratisez cu drag pe toti patru,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Bine ati venit acasa.
Noi suntem aici si ne rugam in continuare ca Maria sa fie bine.
Dumnezeu este mai puternic decat orice pronostic si statistica.
Faca-se voia Lui!

Lucia, mami de Evelyn si sotie de Csaba

_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Doamne ajuta spre sanatatea micutei Maria si puterea de care au nevoie parintii ei. Te rugam Doamne sa ai grija de acest mic sufletel!

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel suntem alaturi de voi!
BINE ATI VENIT ACASA!
Multa putere in continuare!O pupam pe mica luptatoare si credem ca Dumnezeu poate sa-i dea viata lunga in ciuda tuturor prognosticurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, George, aveti toata admiratia mea ptr. puterea voastra! Si cred ca Maria a mostenit puterea voastra si va invinge, indiferent de statistici si prognoze! Speranta in continuare, putere si incredere! Suntem cu gandul alaturi de voi si sunteti in continuare in rugaciunile noastre! Doamne ajuta!
Pupici micutei luptatoare si fratiorului intelegator! Mii de imbratisari!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Ce mai face Mariuca?
Va pupam mult!!

Doamne ajut-o pe Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Maria a fost astazi la pediatru. A mai luat un pic in greutate de cand a iesit din spital, dar nu foarte mult. A facut 2 vaccine.
In continuare e ok, maninca si doarme. Cand nu doarme in general e bine dispusa si rade. Nu mai regurgiteaza aproape de loc la mese, si Irina o tot incearca cu biberonul.
Danut e incantat ca a venit acasa si tot intreaba de ea. E primul care sare in sus cand o aude plangand ( Aiia ... nu plange! )
Irina tot nu prea apuca sa doarma, motiv pentru care e cam obosita.

George.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput