Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!
Raspunsuri - Pagina 28
ralu spune:
Bine ai venit Mariuca acasa!!!
Irinel-pentru tine si multi pupici!!!!! Ai grija de tine!!
Cred ca Danut este cel mai fericit!
Doamne ajut-o pe Maria!!!
bertha spune:
Bine ai venit acasa, Mariuca cea scumpa!
Bine ai venit acasa, Irina! Acum, cand sunteti toti patru, totul va fi mai usor. Va imbratisez pe toti! Sanatate multa in continuare!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
sim spune:
Bine ati revenit acasa, dragele mele Mariuca si Irinel. Sper din tot sufletul ca puiul mic sa reuseasca sa se refaca repede si sa-i deschida Bunul Dumnezeu calea spre o rezolvare definitiva a problemelor.
Irinel draga, ne gandim la tine si ne rugam sa te intareasca Dumnezeu. Cand lucrurile se vor mai linisti, sunt sigura ca va fi timp destul pentru a ne impartasi suferinta, speranta si bucuria ta. Pana atunci ii multumim din suflet lui George ca ne tine la curent cu ce mai faceti voi.
Va imbratisez cu drag pe toti patru!
Simona 9+ si Ruxi
monet spune:
irinel, george!
ce ma bucur sa citesc ca sinteti cu totii acasa!
aveti grija de voi si aveti grija de maria cea puternica. stiu ca stiti voi sa faceti pasii asa cum urmeaza, cum stiti voi mai bine. eu ma rog in continuare pentru voi si scumpa maria, va am in ginduri zilnic.
doamne ajuta.
sa mai scrieti ca sa mai aflam cum creste iubita mica. si despre danut care precis ca-i tare bucuros ca-s fetele acasa!
cu dragoste.............
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
POZE PROASPETE, PE BUNE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Carmenbr spune:
BRAVO MARIUCA!
BINE-ATI VENIT ACASA!
Nu imi gasesc cuvintele sa-mi exprim bucuria ca Mariuca a vent acasa. Acum eu astept ca Maria sa danseze (Irina stie de ce! Sic!). Sa ii dea Doamne Doamne numai fericire, sanatate multa si fie ca medicina sa descopere leacul pt Mariuca. Abia asteptam poze cu printesa acasa!
Va sarut cu multa dragoste pe toti patru!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
Irinel spune:
Iata-ne acasa. Sunt tare obosita si nu apuc sa ma odihnesc. Mariuca are medicatie la diverse ore, pompez laptic pentru ea, apoi mesele cu tubuletul care dureaza mult (nu suporta sa vina lapticul mult, vomita, asa ca i-l introducem usor, dureaza o masa o ora sau mai mult), apuc cu greu sa mananc, de dormit nu mai spun... asa ca sa ma iertati ca o sa scriu rar probabil, o sa il rog tot pe George sa va mai dea stiri despre starea Mariei.
Va multumesc la toti ca va rugati pentru fetita mea draga si sunteti alaturi de noi tot timpul. Va multumim si pentru urarile la implinirea a doua lunisoare.
George a fost si e si el tare ocupat(intre serviciu, spital, grija pentru Danut...), asa incat mai mult a scris despre noi decat a apucat sa citeasca mesajele (le-am citit eu in schimb pe toate), asa incat nu a raspuns la cateva intrebari.
Alissya, deocamdata problema transpantului nu se pune, pentru ca ei ii trebuie transplant dublu, de inima si plamani, in acelasi timp si nu ar suporta operatia la varsta asta. Ni s-a explicat ca plamanul e un organ septic, adica se poate infecta foarte usor, si de asta e foarte riscant transplantul. Sanse pentru transplant ar fi daca ea reuseste sa ajunga la 2-3 ani, da chiar si atunci sansele care ni se dau sunt mici, ca sa nu zic mai mult.
Bebe Beca intrebai de ce doctorii nu sunt optimisti. Tocmai datorita celor spuse mai sus. Pe de o parte cred ca nici nu spera ca Maria sa ajunga la varsta de 2-3 ani, pe de alta parte, chiar si la 2-3 ani ei nu par sa ne dea prea multe sanse, datorita problemelor extrem de complicate pe care le are Maria.
Ma iertati daca ati mai intrebat ceva si nu mi-am adus aminte. Nu va pot lua pe toti nominal, dar am citit mesajele tuturor si va multumesc pentru tot.
In ciuda pronosticurilor medicilor, noi continuam sa ne rugam si sa speram ca Maria le va da doctorilor statisticile si prognozele peste cap. E o mica speranta, dar nu vom renunta la ea. In spital am auzit de cazuri de copii care au depasit asteptarile medicilor in situatii diperate.
Luni ne ducem pentru prima data la pediatrul recomandat de spital (el se va ocupa de Maria, urmarindu-i dezvoltarea fizica si psihica, la fel ca oricarui bebelus, dar bineinteles i se va da o atentie speciala si el va fi mereu in legatura cu spitalul) si peste doua saptamani avem o programare la clinica de cardiologie a spitalului, cu doctorul care s-a ocupat de Maria (Benson). Doamne ajuta!!!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
ralu spune:
Doamne ajut-o pe Maria!!!
Irinel sa ai grija de tine!!! Iti doresc multa putere!!
Eu, totusi, cred ca Maria va reusi!!!
Multa sanatate!
cius22 spune:
Doamne ajuta Irinel!...Doar EL stie ce planuri are pentru noi! Iti doresc TOT binele din lume si iti acord toata admiratia mea!
muuuulte
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Laurina spune:
Irinel bine ati venit acasa!!! Stiu ca problemele Mariei sunt destul de mari, dar totusi sper ca si pana acum ca mica luptatoare va invinge. Va imbratisam cu drag pe toti si multi multi pupici!