Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!
Raspunsuri - Pagina 18
ralu spune:
Irinel, asteptam vesti!!!!
Ai grija de tine, incearca sa dormi cand poti ca sa poti rezista. Va tinem pumnii!!
Doamne ajut-o pe Maria!!
Laurina spune:
Irinel, George multa putere, Maria este o luptatoare. Ma bucur de fiecare data cand citesc de Mariuca noastra ca este roz in obrajori. Sper ca si Danut sa se readapteze repede programului obisnuit cu gradi il pupam mult si pe el. Va imbratisam si ne rugam pentru voi.
mihaela.f spune:
Mariuca mica si scumpa, sa ai curaj sa lupti!!
Dumnezeu nu ne lasa la greu!
Irinel si George, suntem alaturi de voi cu sufletul!
Mihaela si Rado Gabriel
Irinusha spune:
Irinel, George, am aprins o lumanare si m-am rugat ptr. Mariuca sa se faca mare si sanatoasa la bisericuta din Laghet (Franta) - e recunoscuta, sunt o multime de dovezi in ea ca ajuta, deci curaj in continuare! Ma bucur ca-i bine si voi optimisti! Pupici ptr. Danut si o calda imbratisare ptr. mamica eroina! Multa sanatate!
Irinusha & Cris (03.05.04)
Carmenbr spune:
Azi m-a sunat Irina. M-am bucurat mult cand i-am auzit vocea. Maria e stabila, un lucru bun si chiar daca plange sau o deranjeaza ceva, valorile sangelui nu se modifica si reuseste sa-si revina singurica, semn ca inima nu-si mai face de cap si datorita medicatiei, Maria inainteaza cu pasi inceti dar siguri catre alte si alte zile, in care isi va face fratiorul si parintii fericiti.
Vesti mai precise asteptam insa de la Doina si George, carora le multumim mult!
Insa altceva m-a emotionat pe mine si vreau sa va povestesc. Irina mi-a zis la un moment dat “Stii Carmen, am mai castigat o saptamana cu Maria mea. Azi Maria implineste 7 saptamani.”. I-am spus sa nu mai numere ca o sa oboseasca si o sa le pirda sirul, pentru ca Maria o sa traiasca zeci de ani, o sa imbatraneasca alaturi de Danut, fratiorul ei. Si totusi ea vrea sa numere, nu o intereseaza daca oboseste.
Am plans dupa ce am incheiat convorbirea. M-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute in planul meu de a o face pe Irina sa piarda sirul sapatamanilor Mariei, sa-i dea Mariei tot ceea ce eu imi doresc pentru baietelul meu, sanatate, multa sanatate, ca frumoasa si iubita e enorm de mult, iar de norocoasa nici nu mai spun, ca nu cred ca putea avea alti parinti mai buni decat Irina si George.
Sa va traiasca si sa va aduca numai fericire! LA MULTI, MULTI ANI FARA NUMAR INGERAS DULCE!
Doamne te rog nu o parasi nici macar o secunda pe Maria.
Doina, ce ne-am face fara credinta? Am invatat multe de la topicul vostru si o sa va mai citesc!
Va rog mult de tot sa nu o uitati pe Maria din rugaciunile voastre. Va multumesc!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
fdoina spune:
Carmen, esti o draguta, dar de la noi nu poti invata decat teoria...noi cu practica stam tare prost, invatam de la altii, ca voi, ca Irina
Si uite, vreau sa-ti multumesc si eu, ca uneori am mai aflat si de la tine noutati despre Irina
strumfi2004 spune:
Stiu ca Dumnezeu e mare si ca a creat pamantul asta pentru acesti ingerasi pe care ni-i trimite sa ne invete sa fim mai buni, si stiu ca Mariuca este sub aripa Lui ocrotitoare si a Sfintei Fecioare al carei nume il poarta, o vegheaza si sufla peste ea cu putere si viata iar peste parintii si fratiorul ei cu tarie si incredere! Va pomenesc pe toti patru in umila mea rugaciune! Fiti binecuvantati!
ralu spune:
Ma bucur tare mult pentru Mariuca!!! Intr-adevar, Irina o sa piarda sirul saptamanilor, pentru ca Maria este o luptatoare si este ajutata de Doamne, Doamne!!!
Doamne ajuta!