Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna seara/dimineatza

Asta seara am dat o fuga pana la spital sa vedem ce fac fetele, asa in control, sa vedem daca au plecat cumva la discoteca.
Nici o schimbare, Maria era roz si cu analizele ok. Se lupta in continuare cu masca de aer si asistentele care vin dupa sange. Cica a avut o zi buna. Au mutat-o in alt salon unde sunt mai multi copii dar tot la CCU. Pe seara a stat la mamii in brate si a dormit. Inca nu i-au pus aditivi in lapte. I-au marit doza de medicament de la 0.3 la 0.4 si pare ok.

Irina era bine ca apucase sa doarma si ea un pic dupamasa. Eu m-am intors la servici si incerc sa-l trec pe Danutz inapoi la programul lui normal. El inca nu doarme la gradinitza dupamasa probabil de prea multa oboseala.

George

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

George, ce bine ca sunt vesti bune!

Pupam papusa luptatoare! Sa-i dea Dumnezeu zile tot mai bune si multa sanatate, sa va aduca mereu numai fericire alaturi de Danut!
Ramaneti mereu in gandurile mele iar pentru Mariuca ma rog in fiecare zi ca si pentru copilul meu!

Va rog frumos, nu o uitati pe Maria din rugaciunile voastre! Curand va va multumi ea!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

vreau sa va multumesc inca data pentru incurajarile voastre de pe forum si tuturor celor care ne-au scris pe mail. citim toate mesajele dar nu avem timp sa raspundem.

nici la telefon nu putem sa stam de vorba pentru ca timpul pe care il petrecem noi acasa este foarte mic. dar puteti sa lasati mesaje caci le ascultam cu placere.

sa stiti ca Irina intreaba de fiecare data cine ne-a mai scris sau lasat mesaje.

George

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

ma bucur sa aud vesti bune
HAI MARIA !!!!!!
Suntem in continuare alaturi de voi.

George, sa ai grija de Danut. Pupa mama si pe el dulce-dulce de tot!!!

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Ce ma bucur ca Mariuca este bine!!! Ma bucur si pentru parintii ei dragi si pentru Danut.
Va pup si asteptam vesti!! Suntem cu gandul la voi!
Doamne ajut-o pe Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_miruna spune:

Irina si George,
sunteti niste oameni extraordinari si meritati tot binele din lume. Este nedrept ce se intampla.
Suntem numai cu gandul la voi in fiecare zi si va dorim curaj si putere sa treceti peste greutati.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Miruna, Mihai si bb Mira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Uff, marturisesc ca imi pare tare rau sa stric frumusete de topic, dar vreau sa fac o marturisire publica, pentru ca discutiile mele pe acest forum, cu alte persoane, si in alt context, au iscat niste neintelegeri suparatoare.
Multumesc si sunt recunoscatoare tuturor celor care se roaga pentru Maria, fie ca sunt ortodocsi, catolici, protestanti, musulmani, evrei sau de alte religiiFie ca dragostea voastra sa nu ramana nerasplatita de Domnul si rugaciunile voastre sa-i fie de folos ingerului nostru!
De asemeni, aduc multumiri lui carmenbr, initiatoarea acestui topic si marturisesc ca as vrea sa fiu inconjurata de persoane asemeni ei, si asemeni voua, celor care va ganditi in aceste clipe la Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

George,ma bucur ca vestile sunt bune, ca Maria e o luptatoare mica .Multa putere in continuare si va purtam mereu in rugaciunile noastre.
Pupici Mariei luptatoare si Irinei!
Te felicit pt grija care-o ai fata de Danut si de fete!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">37 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Doua subiecte urmaresc intens pe acest forum
Cel de aici si grupa de pitici mai-iunie 2004

Irinel, George, Danut ma gandesc mereu la voi si ma rog ca printesa sa fie bine.
micii luptatoare.
Sa stiti ca si eu am o nepotica care s-a nascut cu un defect la inimioara, peretii despartitori ai nu erau formati complet (nu stiu cum se numeste in termeni medicali). A fost operata acum 3 ani la Timisoara si acum e o domnisoara in toata regula.
Ma rog ca si Mariuca sa treaca cu bine peste acesta perioada si sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti alaturi de ea.

Dumnezeu sa ocrotesca acest suflet

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Of, Mariuca scumpa, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput