Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Se pare ca medicii au optat sa o lase pe Maria sa lupte singura...nu o vor opera dacat daca starea ei se va inrautati brusc.
Sansele de reusita a unei eventuale operatii fiind foarte reduse, o vor lasa sa mai creasca putin.
Deocamdata, ne ramane speranta...
si Sfantul Inger pazitor
si rugaciunile Sfintilor

Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Duhul Sfant, TREIME SFANTA SLAVA TIE!

Cuvine-se cu adevarat sa te fericim, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita, si preanevinovata , si Maica Dumnezeului nostru.
Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii, si mai slavita fara de asemanare decat serafimii, care faca stricaciune, pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pre tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim!

Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ma rog la bunul nostru Dumnezeu sa aibe grija de Mariuca

Doamne ajuta puiul mic Mariuca sa treaca cu bine peste aceasta mare incercare
Elena13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

"Irinel", imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Cred ca nimeni nu "merita" si nu e suficient de puternic sa treaca prin asa ceva. Stiu ceea ce simti, stiu cat de neputinceasa te simti uneori si mai presus de toate stiu cat de lungi unele zile pot fi. Dar totul va fi bine, vei vedea.
Fie ca Sfantul Dumnezeu sa ii dea o operatie de succes Mariei fara complicatii iar tie sa iti dea putere, intelepciune si rabdare. Domnul sfant sa fie cu voi toti!
Cristina mama lui Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna seara,

Astazi am vorbit cu doctorii si ei considera ca momentan pentru Maria cel mai bine este sa asteptam.

Ea raspunde in continuare bine la medicamente si astazi i-au scos din nou masca de aer. La un moment dat chiar a avut un access destul de pronuntzat de tuse si aparatele nu au inceput sa beep-aie ca de obicei.

Din cate am inteles doctorii o sa intervina doar in cazul in care apar complicatzii la plamani din cauza cantitatzii prea mari de sange pe care ii primesc si situatia ei se inrautateste. Doctorul a spus ca daca va trebuii facut ceva pentru asta va fi ceva doar ca sa ii amelioreze situatzia acum si nu pentru long term.

Ei erau mai mult interesati sa faca ceva pentru long term si consideera ca acum pentru Maria o interventzie atat de complicata ar fi mult prea mult. Astazi i-au facut din nou un ultrasound la inima sa vada cum evolueaza si doctorul a zis ca ar fi un picutz mai bine.

Din cate am inteles daca continua tot asa o sa o mute de la intensive care inapoi sus la cardiologie in salon normal. Oricum cred ca ea va mai sta ceva in spital si apoi daca va fi mai bine va venii acasa.

Doctorul nu s-a pronuntzat ce va fi in viitor dar a zis ca totul depinde de ea. Ei spera ca inima sa se mai amelioreze un pic cu medicatzie si Maria sa mai creasca ca sa poate sa faca fatza unui sir de operatzii. El a zis ca nici un pacient nu este inoperabil dar ca acum nu ar fi fair pentru ea sa incerce sa faca ceva.

Oricum ar fi, sansele Mariei sunt in continuare foarte mici dar atat timp cat inima bate pe monitor noi vom fi mereu aproape si vom spera.

Doamne ajuta,
George

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Si noi speram alaturi de voi, George! Dumnezeu va fi alaturi de Maria si ii va intari inimioara. Minuni se fac mereu, rugaciunile si optimismul o vor ajuta pe micuta luptatoare.
Irina, mamica draga, ma gandesc mereu la tine si ma rog sa-ti dea Dumnezeu curaj si putere sa ai grija de Mariuca.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

MariaAC,
Dumnezeu sa-ti rasplateasca!
Am auzit de Parintii Hristofor si Neofit de la Piatra Scrisa, sunt ucenici ai Pr Ghelasie de la Frasinei
eu nadajduiesc mult in rugaciunile dansilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

"Inger, ingerasul meu
Sa-mi ajute Dumnezeu
Sa cresc mare, sanatoasa
Cumintica si frumoasa."

Doamne ajuta!

Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mariuca mica luptatoare suntem in continuare alaturi de tine si ne sa iti ajute Bunul Dumnezeu si Sfanta Fecioara Maria sa ti se imbunatateasca starea ca sa cresti si sa creasca sperantele unor viitoare operatii reusite.

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Suntem tot timpul cu gandul la voi si ne rugam, Maria dovedeste multa putere alaturi de parinti si fratior si speram din tot sufletul ca evolutia ei va fi din ce in ce mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Suntem cu gandul la Maria!! Doamne, Doamne ajut-o pe Mariuca, ajuta-i pe parinti sa fie puternici. Sfanta Fecioara vegheza asupra Mariei!!!

Irinel-ai incredere si fii optimista!

Multa, multa putere, va doresc!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput