Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Irina, esti de admirat pt. puterea, intelepciunea, curajul, dragostea si bunatatea ta !
Ma rog in continuare, si eu, pt. puterea si sanatatea Mariucai !
Multumim pt. vesti, George, Irina, Doina si Carmen !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Suntem si noi cu gandul si cu sufletul alaturi de Mariuca. Ne rugam pentru draguta micuta sa se faca bine cat mai repede si sa se joace cu fratiorul ei.

Irina si George, multa putere si curaj.

Dumnezeu sa fie cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Bunul Dumnezeu sa va aiba in grija lui.Ii doresc Mariei multa putere caci vad ca e asa de mica si totusi lupta atat de darz pentru viata.

Irinel - nu stiu de unde ai atat putere si intelegere.Cred ca tot de la bunul Dumnezeu.M-ai lasat fara cuvinte.

Multumim ca aveti timp si pentru noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Sunt fara cuvinte .....nu pot decat sa ma rog ptr micuta Mariuca sa treaca peste toate problemele ce le are ,sa poata sa rada si sa se joace alaturi de fratiorl ei si sa isi bucure parintii si familia toata ,cu prezenta ei toata viata lor.DUMNEZEU SA TE AJUTE PUIULE MIC!

Irina si George suntem alaturi de voi .Sa auzim de inca o minune a Domnului.Dumnezeu sa va ajute.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaAC spune:

Draga Irina si George,

De Duminica, de cand am aflat despre incercarea mare prin care treceti sunteti in gandurile si rugaciunile noastre mereu.
Dumnezeu sa va intareasca credinta si puterile.

La Manastirea Piatra Scrisa (Caras-Severin) de ieri se fac rugaciuni pentru Maria la fiecare slujba, ziua si noaptea.

Faca-se voia Ta Doamne.

Cu mare dragoste,
Maria si Marius (Germania - Donaueschingen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Irina si George, va strangem tare in brate. Sunteti amandoi niste luptatori, deci Maria este o fetita foarte puternica,trebuie sa iasa invingatoare. Ne rugam pentru voi si sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa aiba grija de voi. Il imbratisez strans si pe Daniel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

pe fiecare zi si noapte ma rog pentru micuta MARIUCA

Doamne ajuta

Elena13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pui mic,Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Doamne ajuta sa fie totul bine.
Irina si pe mine m-au impresionat toate vorbele tale.
Si tare ma mai sperii cand citesc de cazuri din acestea, ca as mai fi vrut un copil si eu.
Ne rugam pentru voi.

Mergi la inceput