Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Draga, scumpa, Irina,

Dumnezeu s-o aiba in paza Lui pe Mariuca!

va urez mult bine, putere si va pup pe toti patru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Irinel eu am incredere si in stiinta medicala care avanseaza tot timpul.In ritmul asta se vor gasi cu siguranta solutii noi pentru cazul Mariei si in viitor.

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by fdoina

Si am sa-ti trimit ulei sfintit de la maslu de la Frasinei, si pamant de la mormantul Pr Ghelasie...si ce nu vor reusi medicii, vor reusi cu siguranta rugaciunile Sfintilor nostri.

Irina,ai incredere in Dumnezeu.El o sa aiba grija de Maria si totul o sa fie bine!Maria e mica,dar puternica

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Irina,
Nu incetez sa ma rog pentru papusica voastra. Ma uit la pozele ei, toate. Ce frumoasa e, ce fragila... nu inteleg de ce trebuie sa sufere un pui de om. Nici un copil din lumea asta nu ar trebui sa cunoasca durerea...

Esti o femeie extraordinara, atit de inteleapta si de intelegatoare cu tot ce ti se-ntimpla... De admirat, sincer.

Dumnezeu sa aiba grija de voi si de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna seara,

Multumim foarte mult pentru incurajari si sa stiti ca conteaza foarte mult ca suntetzi aproape de noi.

Din pacate nu am vesti foarte bune astazi. Dupa ce Maria a fost ieri un pic mai bine, se pare ca cele 12h petrecute fara tubul de aer i-au creat ceva probleme. De dimineatza doctorii i-au facut niste raze si au vazut ceva mai mult lichid la plamanul stang asa ca i-au pus din nou aparatul respirator ca sa o ajute sa respire. Din cand in cand i-au mai dat niste supliment de oxigen.

Ea este in continuare relativ stabila, lucru bun pentru ca lasa timp de manevra doctorilor. Luni o sa fie din nou o sedintza cu toti chirurgii si doctorii de la cardiologie si dupa asta or sa ne spuna ce considera ei ca e de facut. Intre timp am mai vorbit cu doctorii pe aici si nu au fost de loc incurajatori, insa noi mergem mai departe si mai speram. Multumesc f. mult doctorului Predescu care mi-a expus mai pe larg problemele Mariei..
In continuare ea este pe antibiotice, un vaso-dilatator si un diuretic. Din cate am inteles medicatzia e destul de puternica si ar fi bine daca ar putea sa o mai scada un pic.

Maine planuim sa petrecem mai mult timp cu Danutz. Multumim mult tuturor celor care s-au oferit sa ne ajute sau care ne-au ajutat.

Am o singura rugaminte, va rugam sa nu mai sunatzi pe mobile pentru ca ieri aproape au sunat in continuu, stim ca suntezi aproape de noi si va multumim foarte mult. In Critical Care Unit nu este voie sa vorbesti si trebuie sa ies afara de fiecare data cand suna, ceea ce este destul de complicat. (nu pot sa spun cat sapun am consumat ca trebuia sa ma spal pe maini de fiecare data) Va rugam de altfel sa nu venitzi la spital, este foarte stresant sa te intalnesti cu cineva si sa o iei cu explicatziile de la capat.

Doamne ajuta,
George.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DUMNEZEU sa o ocroteasca pe micuta Maria si sa-i dea putere sa treaca cu bine peste acest hop al vietii!DOAMNE AJUTA!

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinel si george,

va admir cum nu se poate. sinteti niste parinti extraordinari. si treceti prin atitea grele cu capul sus si incredere in Dumnezeu.
ma gindesc la voi si ma rog pentru maria, sa-i dea Domnul zilele frumoase, toate, insiruite la rind, sa sufle peste ea ingerii praf de viata pe pamintul asta, sa-i bucure pe iubitii ei parintii, pe fratiorul ei..... ma rog pentru toate astea. ma rog s-aveti putere. ma rog sa fie bine.

Doamne-ajuta.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel,scumpo,te admir pt tot ce faci,pt felul cum gandesti.Iti doresc multa putere in continuare,Mariei dulce multa sanatate,sunt alaturi de tine si ma rog ca Dumnezeu sa o ocroteasca pe micuta Maria,stiu ca e un copil fffffff dorit si tu esti o persoana deosebita.Tu intotdeauna ai avut un cuvant bun pt cine a fost nevoie.
Te pup si sa auzim de bine!
Suntem alaturi de Mariacu rugaciunile noastre!Pupici multi pt mica printesa si pt fratiorul ei.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">36 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinel, mi-e greu sa scriu, recunosc... Esti extraordinara prin atitudinea ta! Ma rog ptr. Mariuca scumpa si luptatoare!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Irina,
M-a impresionat foarte tare mesajul tau,esti o mama extraordinara si o luptatoare!

Ma rog si eu pt micuta ta,sa-i dea Dumnezeu sanatate,putere si viata lunga!

Alina

Mergi la inceput