Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!
Raspunsuri - Pagina 10
zax spune:
Draga Irinel,
Suntem in continuare alaturi de voi cu toate gandurile noastre bune si rugaciunile catre bunul Dumnezeu.
Putere si incredere. Multa sanatate!
zax 38+ Horia Alexandru
POZE
Voinicel
fdoina spune:
Irinuca, sunt tare mandra ca esti sora mea!
Maria noastra va trai pana la batranete, si va fi sanatoasa, ai sa vezi, pentru rugaciunile Maicii Domnului, si ale Parintelui Ghelasie, si ale Sfantului Nicolae si ale Sf Nectarie si...ohooo, nici nu stii ce multi protectori are micuta noastra Maria...acum are si Sfantul ei Inger pazitor...
Si am sa-ti trimit ulei sfintit de la maslu de la Frasinei, si pamant de la mormantul Pr Ghelasie...si ce nu vor reusi medicii, vor reusi cu siguranta rugaciunile Sfintilor nostri.
Iubita mea, totul va fi bine, ai sa vezi...
miag spune:
Doamne ai mila de sufletelul asta mic si ajuta-l sa se faca bine...
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
raalucutza spune:
IRINEL imi trebuia copilul meu ca sa inteleg prin ce treci acum....ma rog pt tine si pt MARIA mica...sa dea domnul sa fie bine si sa te bucuri de ea....si totusi mai exista minuni..trebuie doar sa crezi....
RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)
Diana79 spune:
IRINEL ma bucur sa aud ca Mariuca este mai bine, Doamne ajuta, noi ne rugam pt ea si totul o sa fie bine vei vedea. Azi m-am trezit cu gandul la tine sa vad ce s-a mai intamplat. Si vestile sunt bune.
O sa vezi ca Bunul Dumnezeu o va ajuta pe printzesa ta. Ii dorim insanatosire grabnica si sa mearga cat mai repede acasa alaturi de familia ei care o iubeste atat de mult.
Te iubim mult draga noastra Irinel. Doamne ajuta.
Diana 39+ cu Nicole Evelyn
laureta spune:
Mami Irinel suntem alaturi de tine,trebuie sa fie bine tot
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
ralu spune:
Irinelma bucur tare pentru voi si pentru Mariuca!! Intr-adevar, fetita ta scumpa este o luptatoare!! Trebuie sa sperati ca va avea o viata mai lunga. Poate cu ajutorul lui Dumnezeu peste cativa ani, stiinta va progresa, iar Mariuca nu va mai avea probleme. Trebuie doar sa crezi in Dumnezeu!!! Sunt sigura ca va fi bine!!!Doamne ajut-o pe Mariuca!
Elenalove27 spune:
Irinel, m-am trezit azi cu ochi direct in calculator sa citesc vesti bune despre luptatoarea MARIUCA.
Ma bucur ca este mai bine si o sa ma rog in continuare pentru Mariuca sa fie bine si sa lupte in continuare.
Multa incredere in Dumnezeu si totul o sa fie bine.
p.s Si eu am trecut prin ce treci, a fost cosmarul vieti mele,dar cu incredere in Dumnezeu baietelul meu Alvarica a fost Invingator si ma rog din tot sufletul ca MAriuca sa treaca cu bine peste tot si sa fie INVINGATOARE.
va pupam cu mare drag.
Elena13+
POZE
iulyp spune:
Irinel multa putere in continuare iti doresc. Ne rugam in continuare pentru mica luptatoare sa ii ajute bunul Dumnezeu si Sfanta Fecioara Maria sa depaseasca toate obstacolele care i s-au ivit in drumul ei.
Suntem alaturi de tine cu sufletul nostru curat in catre toti sfintii,sfintele, mucenicii, mucenitele si ingerii din ceruri.
Aura(37) mamica Nicoletei
POZE
miti2004 spune:
mami Irinel ma rog pentru Mariuca voastra sa creasca mare si fericita alaturi de voi si fratiorul ei !
miti