Clubul nurorilor (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Iau uite ce patesc dc merg la audituri!! Imi pare rau ca nu am apucat sa ii urez si eu Razei de bine, dar lasa ca de aia exista telefon . Doamne cat ea mai tras si fata asta!!!!1

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu rar de tot, nu stiu daca va amintiti de mine, dar macar apar in momentele esentiale.pt ca Dumnezeu a facut sa-mi amintesc cumva ca Razuca se maritaaaaaaaaaaaaa si e prea dulcica sa nu-i urez aici CASA DE PIATRA, NUNTA DE VIS, o noua viata superba si plina de impliniri si o luna de miere dulce de tot!!!
Ma uit in lista si vaz ca tot rosie ma aflu....sper sa raman asa ca ma asteapta doua saptamani de munca la tara la socrella..cu bebe dupa mine.
Cu scuzele de rigoare ma fac iarasi nevazuta si va pupacesc pe toate!!!1

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!

Vad ca astazi sunt prima. Va invit la o si la povesti.
Noua trebuia sa ne vina nasii in vizita weekend-ul asta sa stabilim una alta pentru nunta, dar li s-au imbolnavit copilitzele, asa ca nu mai vin pana la nunta. Macar ne facem si noi program de voie, nu mai iesim nici la cumparaturi, sper sa reusim sa ne odihnim macar putin, ca deja simt ca nu mai rezist...

Va si sa aveti o zi frumoasa!

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Hristos s-a inaltat !
hop si eu...
care vrea o cafea cu ciocolata cu rom??hai ...nu fiti timide serviti cu incredere...

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetele o zi frumoasa si hai la povesti
marina daca vorbesti cu raza la tel transmitei si din partea mea urari de bine
am sa zic si eu ca-n reclama: ce vaca sunt! de ce nu i-am cerut nr de tel?!?!?

Elena

Mergi la inceput

Hmmm, Elena, cafea cu ciocolata si cu rom, cum e aia? Sau cafeaua separat si cioco cu rom separat? Oricum ar fi, ma inscriu, ca imi pica ochii in gura de somn, desi am baut deja o cafea de dimineata.

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna dimineata,fetilii! va invit la ..si sa povestim de una de alta ...de soacra care eee... ,ca ieri era in spatele meu cand am fost sa ma uit dupa mobila...bine ca nu m-a vazut...m-am facut mica...
in alta ordine de idei ....Razuca,CASA DE PIATRA ,SA FII CEA MAI FERICITA MIRESICA,SA AI O NUNTA ASA CUM AI VISAT ..SA PRIMESTI ,CADOURI MULTE...,SA FII CEA MAI FRUMOASA...,SA DANSEZI SI PT NOI CARE MAI AVEM CEVA PANA LA NUNTA.........SI IN FINAL TE ASTEPTAM SA NE POVESTESTI CUM TE-AI DISTRAT SI MULTE POZE ASTEPTAM DE LA CEA MAI SUPER DE TREABA GAGIK ...EU SIMT CA DEJA SUNTEM CA INTR-O FAMILIE...CAND AM FOST TRISTE NE-AI INCURAJAT SI NOI PE TINE CAND AI AVUT ACEA PROBELEMA...EU UNA TE VAD CA PE O PRIETENA...PUPICI SI TOT CE ITI DORESTI ... si sa ai o luna de miere superba ...sa te bucuri de sot...

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

Anca, dar de ce te-ai facut mica? N-ai vrut sa te intalnesti cu ea? Nu stiu de ce eu ramasesem cu impresia ca ai o soacra buna...

nunta noastra

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

HRISTOS S-A INALTAT!
Fetele,noi azi avem petrecere...pe langa faptul ca este ZIUA COPIILOR,dupa amiaza vom chefui la ziua unui prieten de-al Georgianei...si la gradi au diverse activitati,de dimineata am fost sa-i cumpar creta colorata ca ieri a uitat sa-mi zica,cand am dus-o de dimineata la gradi,am trecut si i-am luat si creta sa deseneze pe asfalt!
La Multi Ani tuturor copiilor,sa aiba o copilarie frumoasa iar noi,parintii,sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de ingerasii nostri...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ADEVARAT S-A INALTAT!!!

Fanna o sa-i transmit, sau daca vrei iti dau nr ei de tel, nu cred ca se supara.

Cami distractie placuta cu piticii.

Fetelor eu nu beau cafea, dar acum as bea orice daca m-ar face sa ma simt mai bine. Oricum, voi beti cafeaua si eu o miros, pt ca mirosul in placeeeeee.

Si pt ca toate suntem copii pt parintii nostri, LA MULTI ANI!!!

Pt cele care au copii tot LA MULTI ANI, sa va aduca multe bucurii si impliniri.

marina

pozici

Mergi la inceput