Clubul nurorilor (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fanna cred ca se poate, dar de aici din Buc........ cred ca numai bani am putea trimite. exista un cont?

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

am numai o adresa si un nr de tel daca e cineva interesat dau pe pm

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fanna un gest frumos, intr-adevar!
marina, da, intr-o ora plec! sa ma fac ! abia astept sa-mi cante sa joc toata noaptea sa beau si , sa pap sarmale si friptura (printre altele), sa ma cu toata lumea sa rad pana ma dor falcile , sa primesc multe (n-aduce nimeni vreo ??? sau cheile de la casa???), sa fiu furata si dusa ori ori oriori ori sau poate cu ... la..eeeeeeee...su'pizaaaaaaaaaaaaaaa....

p.s.: am innebunit, e clar! fete, m-au omorat emoticoanele astea...

Mai am doar 2 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Razuco, daca mai esti prin zona... CASA DE PIATRA, SANATATE, FERICIRE SI TOT CE VA DORITI SA VA DEA DEUMNEZEU.
Sa aveti o luna de miere superba si, cum am mai spus, sa te intorci cu muuuuulte amintiri frumoase si cu multe poze ptr. noi.
Te pup,
Nadia!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Nadia1976

Razuco, daca mai esti prin zona...

mai sunt! multumesc pt urari!!! phiiiii...ce bine e!zau k ma obisnuiesc asa...imi cresc cornite..

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
mai sunt! multumesc pt urari!!! phiiiii...ce bine e!zau k ma obisnuiesc asa...imi cresc cornite..

Foto

Nu-i bai daca-ti cresc cornite; important e sa fii tu fericita, sanatoasa si iubita!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Raza sper sa ti se implineasca toate cele pe care le visezi pt nunta ta. pup fata si abea astept povestea...

Fanna astept pm

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fanna,frumos gestul tau pt. acea familie nefericita,uite o pt. un gest nobil!De ce nu postati la Umanitare un mesaj,sunt si eu implicata intr-o campanie de strangere de fonduri pt. un baietel din Craiova si s-au mobilizar fetele,acolo veti gasi multi prieteni si cu siguranta ii veti stimula sa si ajute!Ei au nevoie de hrana si hainutze,poate pe plan local se gasesc cateva fete inimoase care,mana de la mana,ii pot ajuta sa le faca viatza mai usoara!Succes si sanatate mamicii!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, va ca o tai in 5 minute spre casa, iar am o gramada de trebi, sa vad ce si cat apuc sa fac.
O seara cat mai placuta!

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

liniste, liniste, liniste...........

marina

pozici

Mergi la inceput