ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, trebuie sa-mi laud puiutzul!!!
A dormit TOATA noaptea, si la amiaza a mincat(pentru prima data) o masa intreaga de LEGUME!!! Sa-i tina Dumnezeu naravul...
OTILIA- eram atunci Ioana Gliga si am terminat la Teologie Ortodoxa, sectia de Asistenta Sociala. Tu ce ai terminat?in ce camera ai stat( eu am fost mereu la etj 3)
Varul meu e Claudiu Ros si e director de scoala intr-un sat ( nu-mi vine acum in minte numele) iar sotia lui, Stela, preda la Scoala Speciala
ADRIANA-eu sunt multumita de geamuri, dar sa stii ca de oricare ti-ai pune, iarna, cind e mare diferenta de temperatura intre exterior si interior, TOATE transpira( in interiorul camerei)
CLAUDIA-mai da' chiar ca ai o perioda aglomerata luna asta...Iti tin si eu pumnii sa gasestipe cineva pt Rebeca
ELUTZA-mai poti sa muncesti?Fa o pauza si pune poze de la intilnire...Le-a placut colegilor surpriza ta?
BIANCA,ELVIRA,MIHAELA,

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia te contrazic , C.I. nu a fost primul meu prieten . Am fost colegi in cls.9-10 , apoi doar colegi de scoala , el a terminat economic pentru comert , iar eu finate-contabilitate .
Ce sa zic referitor la faptul daca arat la fel de bine !!! M-am ingrasat si eu in urma celor 2 sarcini , dar nu pot sa zic ca m-am uratit . Unii zic chiar ca sunt mai frumoasa dupa ce am avut cele 2 nasteri ... fiecare cu parerile lui ... Sa ne arati si poze cand ai timp . Scrie-mi pe PM adresa ta de mail , de yahoo daca ai , sa te adaug in listutza prietenilor favoriti si atunci vei putea vedea albumele noastre .

Ioana , si pe tine te contrazic . azi sunt pusa pe contraziceri . Referitor la "transpiratia" geamurilor in interior , nu la toate asuda . trebuie facuta bine de tot izolatia pe peretele unde e geamul , daca nu se face condens si de aia asuda . Am niste vecini care si-au izolat peretii cu geam cu poliester si nu au avut niciodata probleme . ceilalti vecini , care nu au aceasta izolatie au probleme urate cu transpiratia geamurilor . Eu asa am primit explicatii cand m-am interesat de care geam sa punem . Si mi s-a explicat ca nu de geam e problema ci de cum e facuta sau nu izolatia la pereti . Eu sper sa nu avem probleme de genul , deaorece am facut izolatie cu poliester de 5 cm in exterior , apoi BCA , apoi iar poliester de 2 cm in interior si apoi tencuit . Dupa ce punem geamurile va fi finalizata partea de josa cu rigips .

Pupi ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Am intrat sa va urez noapte buna si vise placute!
Bianca iti simtim lipsa,iar eram jos pe pag 2.
la toate

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

' neatza fetelor !!!

Daca va spun cat m-a costat glicerina cu medicamentele preparate in ea pentru badijonaj n-o sa va vina sa credeti ... pentru o sticluta din acea micutza am platit 386.000 lei ... ma asteptam la maxim 10 lei , dar zicea farmacista ca sunt foarte scumpe acele medicamente pentru micoza . Plus ca atrebuit sa-i mai cumpar inca 4 capsule ca sa-i administrez praful in mancare . Deci o capsula ajunge undeva la 10 lei ... M-am socat .... Dar asta e viata in RO , nu avem ce face !!!

In rest , Paula e iarasi agitata , dr. a zis ca e dureroasa felul acesta de stomatita . Dupa administrarea de aseara a medicamentelor parca incepe sa se retraga de pe limba , chiar parca incepuse sa curga sange dupa ce am sters-o bine de tot .

Andreea se pregateste pentru serbarea de sfarsit de gradinita , joi avem marele eveniment .

Colegu' e ocupat cu expozitia de la sala sporturilor care incepe de maine si tzine pana sambata . Daca aveti drum va rog sa treceti sa vizitati expo casa .

La servici se anunta o zi friguroasa , nu mai avem caldura si e un friiiggggg de numa-numa ...

Ma apuc si eu de treaba pana nu se prea aglomereaza pe aici ...

Cand intru sa citesc sper sa am ce ....

Pupi ....

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, imi cer scuze pentru confuzie, da m-a cam lasat memoria. Ma ierti? Promit ca nu mai fac! M-am tot gandit dupa ce am ajuns acasa si am ajuns la concluzia ca am incurcat rau borcanele. Oricum cred ca te stiu, erai o fata brunetica frumusica foc. (parca miss?)Ca prin ceata imi aduc aminte de o fata bruneta imbracata in rochita roz (ma insel?).Ioana, eu am stat doar in anul 3 in camin (am fost la mate-info)si dupa nume nu te stiu, da poate daca vad o poza... Pe Claudiu si Stela ii stiu bine, au o fetita scumpica Maria, cu care se joaca Andrei cand ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Apropo de geamuri, ma bag si io in sama... De 2 ani ne-am pus si noi geam termopan in toata casa, cu o firma ce are sediul in Bobota (cred ca profil glass, nu stiu exact). Ideea e urmatoarea: daca aerisesti bine inainte de culcare, nu transpira, daca nu, atunci transpira. Si un an am stat doar cu geamuri, iar de un an am si izolat peretii cu polistiren. E la fel in ceea ce priveste transpiratul. Iarna mai usuc haine pe uscator si in casa mai ales cand nu se usuca repede in balcon. Atunci transpira si geamul. (din cauza umiditatii din casa)Oricum e bine de stiut: Cu cat aerisesti mai mult, cu atat scapi de "transpirat".sisi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Adriana, imi cer scuze pentru confuzie, da m-a cam lasat memoria.
Oricum cred ca te stiu, erai o fata brunetica frumusica foc. (parca miss?)
Ca prin ceata imi aduc aminte de o fata bruneta imbracata in rochita roz (ma insel?).

Nu trebuie sa-ti ceri scuze , otilia .
In ceea ce priveste memoria , nu te-a lasat chiar de tot ... ai vazut ca ti-ai amintit ??? eu eram acea miss cu rochita roz , brunetzica , frumusica fos . Hai ca ma ajuns sa facem rime ....

Da-mi pe PM adresa ta de mail si atunci vei putea vedea pozele cu noi si sigur iti vei aduce aminte de mine . Daca ai album pe yahoo , sau un alt link cu poze sa ne spui si noua ca sa-l putem viziona .

Mai eu nu stiu ce sa zic cu transpiratul geamurilor , dar asta a fost explicatia celor care se ocupa de termopane ...

Pupi ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Buna dragutzelor,sunt si eu prezenta.
Pana acu nu mi-a mers netul asa ca nu v-am putut da raportul.Rebeca a avut o noapte destul de agitata,iar dimineata s-a trezit la 7 si nu prea i-a convenit nimic.Acu deja doarme ,fara pampers ca nu a vrut sa-i pun,sper doar sa nu faca pe ea si sa se trezeasca.
Adriana in privinta geamurilor sunt de acord ca este importanta izolatia peretilor,dar pe langa asta conteaza si umezeala din casa.

poze Rebeca

Mergi la inceput

Ioana si Elvira lipsa la apel !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Chiar asa Ioana,Elvira,Elutza pe unde sunteti?
Noi ne pregatim de mers afara.
la toate.

poze Rebeca

Mergi la inceput