ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Am vorbit cu Bianca . Totul e Ok la ei , doar ca i s-a stricat computerul si trebuie sa-l repare . Apoi vine si recupereaza !!!
Sunteti tare lenese azi ....
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna ,intru sa semnez condica.
Noi acum am ajuns acasa.Rebeca a dormit la mama azi noapte,iar dimineata a trebuit sa merg la ea ca ai mei au plecat toti la scarbici.Azi noapte imi ziceau ca s-a trezit si a plans ca vrea "casa Eta ",era cat pe-aci sa o aduca acasa in toiul noptii.
Adriana ma bucur ca e bine Paula,si Rebeca a avut de vreo 2 saptamani stomatita si a fost destul de nasol.
Ioana pe unde sunteti?
Bianca sper sa iti repare cat mai repede calculatorul si sa revii in fortza.

Otilia,Elvira,Elutza,Mihaela.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
silvana_salajan spune:
Salut fetelor! Adriana, am vazut pozele voastre. Mai da ce torturi, si mi-e o foame si mai presus de asta sunt la cura. Am crezut ca doar eu stiu sa fac torturi, da se pare ca am cu cine face schimb de idei. M-ai ambitionat. Voi scana pozele torturilor noastre si am sa-mi fac album! Promit!
diplodocus spune:
va salut in viteza!
La noi e zi de miriiala , ca iese al 5-lea dintzisor...
Plus ca nu putem iesi afara...
Va dati voi seama cum e...
IOANA si Luca-Mihnea
mihaela_s spune:
Saluti!
Am intrat sa va pup si sa va spun ca nu v-am uitat, chiar deloc. Ieri am avut pauza totala de net, pur si simplu n-am avvut timp, iar azi sunt intre serviciu si mersul dupa silvia la camin. Apoi seara avem program de baie, mai intru undeva dupa ora 22. Noutati nu am, dar va citesc cand am timp.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
silvana_salajan spune:
Salutare, salutere!Mi-am facut album! Adica o tentativa de album, dar tot e ceva si asta.Pa. Mai vb maine. Noapte buna!Poze cu noi
for2nity spune:
seara buna fetelor
va salut, sper ca sunteti bine. Noi suntem relativ bine, eu obosita, dar asta nu e o noutate. Si inca racita, dar ma tratez ( cu rabdare).
Noapte buna, va pup. Sa fiti cuminti.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
claudiasabou spune:
Noapte buna si vise placute!

la toate.
Otilia am vazut pozele,ai un baietel tare dulce,sa-ti traiasca!
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca