Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
saliu saliu,mijto aseara:)
sunt curioasa ce-a iesit cu stagiara:)
noi plecam dupaamiaza la busteni pt vreo 8 zile, mai dau eu un semn de p-acolo.
pupi.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
pika-pika spune:
Pegasis trebuie neaparat sa-ti multumesc ca ai pus adresa de la radio3net...As sari in sus de bucurie dar inca nu vreau sa nasc.Cat de dor imi era de Phoenix...te pup de o mie de ori

35+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
Rayuela spune:
na ziua poiana!
Bre,nu ma mai tineti pin'la doishpe noapte pe chat,ca io lucrez,eram nauca dimineata de oboseala:))
Va rog io,gazda sa ma dea afara in jur de ora 10,okei?Ca nu ma supar![]()
iren spune:
Rayu, las ca miine nu se lucreaza ![]()
Mah, dimineatza pe la 10 am ieshit afara shi scoteam aburi, asha cevaaa
E un frig acileaaa, de ce-o zice cercetatorii ajtia ca pamintu se incalzeshte cu an ce trece mai rau, frate, ca aici se face din ce in ce mai frig, da nu-i normal!
Is singura sa zic shi neconsolata?... de azi dimi pina martzi, fara berbant, ca-i dus in Ro, sper sa-mi aduca cc covrigi ![]()
Restu, unde sintetzi??
Sabi, iar iejti in conced? ![]()
Annieee, nu dau de tine de loc, eshti bine? 
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
ocebine spune:
hai ca intru si io in weekend in fro 2 ore...si la shopping cu mine. Trist
dar nu pentru persoana mea. Tre' sa cumpar niscaiva cameshi de noapte sexy pentru o verisoara care se marita in 2 saptamini..poate-mi spuneti voi ce se poarta in Romania sa nu ma fac de ris...batui Victoria's Secret dar nu ma inspirai prea mult
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
iren spune:
Care vrea intr-un anume loc, sa zica ![]()
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
e cineva pe fir??? io-s online...da' nu stiu cui sa m-adrisez 
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
intra pe ym-u meu, lilu
Irimell spune:
'na ziua, poienari!
Aaaaa, am lipsit si uite cite petreceri in pijama am pierdut
...Promit sa stau treaza la urmatoarea intilnire, numai sa dati aici un beep ca sa stiu ora...Ati avut si beuturica?
Io-s la dieta, asa ca vin cu pepsi-ul de acasa
...
Acu' ma duc la treburi grele
...dar mai vin!
Sa aveti un weekend minunat! Pup iu ol!
PS: Adelutzdragutz
, esti ok? Mai da un semn pe aici...
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson