Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 11
iren spune:
Era o vreme cind... ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Rayuela spune:
numa doo vorbe
pentru Lilutza!
Ai lov iu!!
Te urmaresc din umbra la sujetu de la jenerale si cind ajung acasa vin la galerie,ca e ceva de groaza p'acolo!
Cit despre ciat,pe la 9-10 seara asa ne stringem,cred!Hai si tu ca e roligt
(adicatalea de ris:)
arboria spune:
adunarea s-a dat la iren in sofragerie
poftiti!
exista io, veve, iren (ofcorz), sabinelu si xeno
iren spune:
Care vrea la camera, sa dea nicku.
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
arboria spune:
rayu, pana la urma ai intrat in camera?
io a trebuit sa plec, din pacate, tocma cand devenea mai interesant ![]()
creca tre sa iau o pauza de DC, ca dau rateuri: citeam la "parintii vorbeste singuri" (ei intreaba, ei raspunde) titlul unui subiect si ma intrebam oare cum o reusi nick-ul ala sa recolteze pishu de la un pui de gaina? 
PS. iren, cum te-ai descurcat fara aspirator? ![]()
PPS. vevik, la cat mai multi ani p'aici 
iren spune:
Arborelu, pai am lasat shi io asha, shi miine va pun la maturat coji de semintze ![]()
nematics spune:
quote:
Originally posted by arboria
[
creca tre sa iau o pauza de DC, ca dau rateuri: citeam la "parintii vorbeste singuri" (ei intreaba, ei raspunde) titlul unui subiect si ma intrebam oare cum o reusi nick-ul ala sa recolteze pishu de la un pui de gaina?
Arboria,
nu te stresa,
si eu am avut exact aceeasi nedumerire!!!!
iren spune:
Mah, sincera sa fiu, shi io m-am uitat de doo ori, incercind sa intzeleg ceva
shi sperind ca nu-i ceea ce pare ![]()
lilanda spune:
'Neatza!!
Iren, thk de gazduire
Si voi despre ce vorbiti acilea???
Pe-aci vaz ca se iteste soarele asa ca e rost si de niste caldurica...o fi din cauza lui vik???
Pup iu :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet