Cluj rulz! - 53
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela ema spune:
saluti fetelor !!
noi suntem bine , am intrat numai sa va arat niste poze de la baby expo
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_potra/album?.dir=b040scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_potra/my_photos
Darius 20.11.2004
codruta_grg spune:
Buna fetele!!!
Am iesit pe locul 2 la concursul de mers de-a busilea . Am primit un borcanel mic de la Nestle, o lingurita, un bol, o babetica si o chestie de plastic de pus farfuria pe masuta. Sunt tare fericita si mandra de ea (daca ma orientam eu bine, poate lua locul 1-dar l-a luat un baietel care deja mergea in picioruse si era mai mare cu 2 luni decat noi).
Cel mai tare ne-am bucurat de medalie
Am sa pun si poze (dar poate nu azi, ca sunt obosita-franta).
Creola, noi stam pe Mogosoaia, dar mama pe Firiza (in Gradini Manastur) si tot pe langa tine trecem. Cine stie de cate ori ne-am intersectat privirile.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
arleena spune:
fetelor nu stiti pana la cat e deschis la Baby expo???eu de dimineata tot incerc sa-l prostesc pe alex sa adoarma(colocii astia bata-i vina) sa pot merge si eu...abia acum a adormit si nu pare sa se trezeasca repede...sper....
eu as vrea sa iau un marsupiu si sper sa gasec p-acolo ceva frumos si la pret acceptabil.....am sanse??sau sa stau acasa linistita??
de ALEX(2w6d - 8 mai 2006)
codruta_grg spune:
Am uitat sa va zic ca ne-a luat interviu si ne va da azi la TV, pe Prima, la Jurnalul de la ora 6 sau de la ora 10.30.
Arleena eu stiu ca e pana la ora 19, dar azi fiind ultima zi nu mai stiu sigur.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
codruta_grg spune:
Ce m-au enervat aia de la Prima. Din ce au dat ei a rezultat ca noi nu am reusit. Dar am luat locul 2. E o reusita foarte mare pentru noi. "Nu toti au reusit" si il da pe Pepe cand zice ca am luat locul 2. M-am enervat tarrrreeeeee .
Oricum m-am vazut si eu si Petra (era cu ciorapei roz).....
&
mariana tache spune:
Am fost si eu tura a doua la bebe expo. Am cheltuit o gramada de bani si am cumparat doar haine pt piticii mei si pt finutu` Alex. Sunt tare incantata de ce am luat. Dar preturile nu au fost mici deloc si au fost la acelasi pret de ieri (ma asteptat ca la inchidere sa faca reduceri).
Mihaela, a fost delicios Darius in costumasul de pitic.
Roxana, nu ne-ai zis ca-l costumezi si pe Serban! De ce ai fost secretoasa?
Codruta, Svety, felicitari pt reusita copilasilor. Codruta, cadourile voastre au fost chiar dragute.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Codruta sa stii ca si mie mi-au placut cadourile. Lui Dan ii place tare ursuletul din farfurie si se tot uita dupa el cand mananca. Dar suportul ala pt. farfurie, nu i-l pot pune ca-l ia sa-l roada. Mi s-a parut fair-play sa dea cadouri la fel la toti concurentii. Macar nu am primit chipsuri si pufarini.
ne pregatim de baita...am profitat de vreme mai neploioasa si am iesit in parcul din fata blocului sa umblam. Umbla din ce in ce mai bine. Deja face un pas singur de la mine la Mihai si apoi se arunca in bratele noastre.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
Dani are o vorba noua: "ai titi". E asa de dulce cum spune!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Boca Daniela spune:
Olaaaa fetelor,nu am avut net de-o luna, asa dor mi-a fost de voi,am trecut in 2 seri pe la fratele meu sa va citesc ce mai faceti,copilasul meu a fost plecat la bunici o saptamana si as fi avut timp mai mult sa va scriu,asa nervi am avut pe astia cu net-ul de numa.Sper ca de acum sa nu mai avem probleme ca am trecut la alta firma.
Am fost si noi azi la Baby Expo si am luat cate ceva pt. Alex,au fost hainite frumoase, noi i-am luat o camasuta super misto, niste sandalute de piele pe care a trebuit sa le schimbam ca piciul n-a vrut sa stea sa le probam ca lumea si cand am ajuns acasa am constatat ca-i sunt mici,a fugit sotu inapoi si i le-a schimbat.I-am mai luat o masinuta care merge pe sina, asa se distreaza cu ea ,ii place mult.Tare as fi vrut sa ma intalnesc cu voi si piticii vostri pe acolo,dar noi numai azi l-am adus pe Alex de la bunici si am ajuns cam tarziu, nu am prins competitiile si nici programul artistic!
Codruta si Svety, felicitari pentru castigatorii vostri, nu conteaza locul ci sa participi si sa iei un premiu,cred ca sunteti tare mandre de puiutii vostri.
Creola, noi suntem bine, Alex a fost plecat la bunici o saptamana , ia placut tare mult, a stat afara toata ziua prin gradina si s-a distrat super.Nu am avut net de-o luna si de aia nu am mai scris, eu stau pe Garbau si mergem in parc la Minerva sau la Pritax, poate ne intalnim saptamana asta,cam in jur de ora 10,11 iesim daca e vreme buna.
Fetelor, nu-mi spuneti cum sa scriu cuvintele colorat ca am incercat da nu mi-a reusit.
Va pup pe toate si va zic Noapte buna!
roxana1974 spune:
i exist... dar n-an chef! am slabit doar juma de kil toata saptamana
Mariana, soro, ba n-am fost secretoasa, dar pe cand am aflat ca Miha are un costumas pentru noi eu nu am mai intrat si la party am uitat pur si simplu, in plus nu stiam daca ajungem in timp util sa-l imbrac pe Serban, de fapt nici nu am ajuns la timp, dar cand era "prezentarea" inceputa, i-am tras si noi asa la repezeala costumasul. Oricum mi-a placut cum arata, ca un pitic gras!
Svery, cred ca e tare dulce, sa vezi de-acu incolo....bai, Serban azi de dimineata spunea "pida" nu-i de ras! Habar nu am de unde stie, ca noi cuvantul asta nu-l folosim...alalalt da, dar nu asta!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...