Cluj rulz! - 53

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Mariana nu venim ca plecam la ai mei.

Roxa saracuta de tine ce emotii trebuie sa fii avut cu Serbanica.Iarta-l pe Victoras ca era emotionat de la atatia copii.

Vreau sa va zic ca Bogdan mi-a povestit ce fain s-au inteles barbatii cand au iesit afara.Fetelor poate pana la urma orgenizeaza ei cheful ala.

Cristiana vreau sa iti zic ca a fost super cheful Theiutei si locatia mi-a placut la nebunie.Tortul a fost pereferatul nostru.Cand a implinit 1 an Razvan tot mascarpone am facut.

Noi va pupam si va dorim o duminica faina.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Vai fetelor dar frig e afara.Sunt 11 grade la noi.
Oare alea 2 zile de caldura au fost toata vara?

Eu vreau caldura!!!!!!!!!!!!!!!

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Cristiana garantia cadoului e la noi.Am uitat-o acasa.Scuze!

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza...
dupa o noapte aproape alba, arat ca niste moaste. Nu stiu ce a fost cu Dani ca iar urla la fiecare miscare. Si s-a trezit la 7. Bine ca a stat mama cu el.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

azi am dormit toti pana la 9:30 acum vrem sa mergem in Ambient si apoi la selgros!

Simo, abia acu vaz mesajul tau./ multumesc

Svety, imi pare foarte rau ca nu te-am vazut, off...

Stanca, ba nu-l iert deloc! O sa-l bantui pana am chef cu chestia asta, o sa-i scot okii, sa vada cum e!

mai viu...
R-b

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Felicitari Petra mica pentru concurs. uite o floricica de la Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Hai Mariana, nu te ascunte ca te vad!

Dani doarme de mai bine de 2 ore si eu bantui ca nu-mi gasesc locul. Nu am putut dormi. Urasc cand imi face nopti albe. Trebuie sa va spun ca-s tare fericita!!! Am scaun de masina pentru puiutu meu. De la Stanca. Esti o scumpa! Nici nu stii ce bucurie mi-ai facut. Abia astept sa vad ce "zice" Dan. Mi l-ai dat tare ieftin...daca te razgandesti iti mai dau. Chestia e ca dupa 15 din luna se umple corunul abundentei.
Sper ca 2 ani m-am scapat de grija.

...a plecat mama si ...vai ce bine a fost! Ce a trecut saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor

incercam si noi sa ne dezmeticim ca am avut zile taaare pline da ff faine.
ma bucur ca va placut cheful, picii chiar au fost f cuminti si s-au distrat super.vreau sa va zic ca ultimii 5 nu au vrut sa plece sub nici o forma , se dadeau ca robotizati pe topogan, abia i-am trimis acasa ca nu mai putea deja.
va multumesc din suflet de cadou e super super dragut, nu l-am testat inca din cauza ploii.si ca sa nu par secretoasa e vorba de o bicicleta.
le-am pus absente motivate pe Oana, Svety si Simona.
trebe sa pun ca mi-a ramas o gramada de papa si a trebuit sa nesacrificam sa bagam in noi.noroc cu tortul ca s-a papat integral

no si vreau sa va zic ca am continuat ieri dupa masa cu cei care nu mi-au ajuns dimineata din prieteni, pina pe la 11 noaptea.dimineata apartamentul ne arata ca dupa bombardament da noi am taiat-o la Expo.

am luat un cadou un carucior Graco pentru o nunta la Viena la care vom merge in iulie.chiar aveau preturi bune.in rest n-am mai luat nimik, am ramas lefteri.

Svety si codruta felicitari pentru participarea la concurs, cred ca a fost tare haios.Tatiana felicitari ptr premianti, da chiar ce tampenii le da premiu la copii asa mici.

Roxa, cred ca te-ai speriat cumplit, ioi Doamne.cred ca sotzului ii tiuie urechile ce isi aude

Mariana iti dau si dvd-urile numai ca-s doua si al doilea nu e gata, la fel si cu filmele foto, cum il terminam , il scanez si le pun.

no va pup acuma poate dorm umpic de amiaza.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!!!!

Si noua ne-a placut tare mult la petrecerea Theiutzei...foarte, foarte mult....si de asta vreau sa te rog Cristiana sa-mi trimiti un pm, cand ai timp, cu mai multe info despre locatie, ca si noi ne gandim sa ne petrecem acolo, mai ales ca banutzii merg la acei copilasi!!!!!

Da, am fost si noi la Expo...si ca de obicei, cu barbatul langa mine n-am putut sa vad nika, ca se tot plangea sa iesim odata afara...si noi nici nu intrasem bine inauntru...bine ca n-am cautat ceva in mod special....oricum am luat cadoul de 1 iunie deja: posetutza Cocodrillo impletita, verde pastel si palarie, tot impletita, roz cu verde...se potrivesc la fix.....
...asa ca rau imi pare ca n-am putut sta cu gagicile!!!!!!!!!

Felicitari lui Danutz....las' ca nu-i ultimul concurs, si tot invingator e!!!!!

Roxu', ce rau imi pare ca n-am venit la film, mama ei de treaba!!! Merita vazut???? Hai mey, lasa-l pe Nastase, ca cred ca si asa e amarat rau...stiu si io cum a fost Mihai la Bucuresti dupa cazatura Elsiei in garda lui....brrr...pe de alta parte te inteleg...stiu cum e cu placerea "scosului ochilor", ca si la noi se obisnuieste!!!!!!

Stanca, mishto ca s-au inteles barbatzeii...sa stii ca si io m-am tot gandit ce mai facem cu party-ul ala...io inca astept sa se incropeasca ceva, sa stii!!!!

p.s. Felicitari si Petrei...vrem mai multe detalii
p.p.s. Tatiana, am ras copios citind lista cadourilor...ce inepti, mama mare-i gradina Domnului!!!!!
....si inc-un p.s. si-am plecat...m-am molipsit de la Mariana...
...am tinut mortis ieri sa luam Kurtos kalacs de la festivalul berii, si ca urmare am stat 2(doua) ore la coada pentru 3 colaci....da' a meritat!!!!!

Va pup, fetelor si un weekend fain va doresc, cat a ramas din el!!!!!!

Flo

poze cu noi

Mergi la inceput