In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 11
enn spune:
Nu, Angie, n-am fost de fata, mi-au scris scrisoare. Totusi, daca eu ma stradui sa scriu un text de calitate si ei nici nu-l citesc, ci dau doar cu presupusul pe baza titlurilor capitolelor, mie mi se pare jignitor. Oricum, am hotarīt ca are dreptate Cri si-i las īn plata Domnului. Cum e vorba de o publicatie, va trebui sa platesc tiparitul din banii sotului (ca salarul meu nu ajunge), dar odata cartea aparuta, ma voi abtine de la orice fel de initiative.
Īn general se pare ca ieri a fost o zi nasoala pt. fecioare, ca si sotul a avut numai suparari. Noroc cu Morcoveata asta al nostru, care ne binedispune mereu! Azi dimineata s-a suit la 6:15 la noi īn pat, zbierīnd ca un bezmetic si declarīnd cu gura pīna la urechi ca el e o instalatie de alarma![]()
![]()
![]()
Va doresc o zi frumoasa!
E.
crista-s spune:
ce ideeeeeeee ... mor de ris ... chiar copil-alarma nu am mai auzit pina acum .. e super Morcoveata !!
Enn sa stii ca de 2 sapt si al meu fratior e cam bolnavior ( si el tot fecioara ) .. deci se pare ca ai dreptate tu..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
Buna dimineata fetelor!
M-am trezit si eu acum juma de ora.......de fapt, eram treaza cam de pe la 7,00 dar m-am ridicat din pat acum juma de ora. CRI, ENN al meu e si el fecioara dar era bine dispus....se vede ca nu vale pentru toti. La mine aici , ca si ieri: soare senin dar cu vant. Dar mai potolit. Ieri in schimb, a facut ravagii. Mi-a nenorocit trandafirii. Cel catarator am reusit sa-l ancorez, dar pe ceilalti nu am avut ce sa le fac. In dupa-amiaza aceasta astia prezic ploaie.....vom vedea. Ca azi as fi vrut sa ma duc la un acquatico.
In rest, mai nimic. Azi ma duc sa vorbesc de un preventiv pentru o alarma la masina. Dar scumpe-s al draqului.
CRI iti faci oua colorate pentru maine? Eu nu. Face cumnata mea, ca tre' sa dea de pomana. Ca Vinerea inainte de Pasti....fratele ei s-a sinucis....![]()
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Nu colorez oua, nici n-am decit vreo 4 in casa ... off ce necaz pe capul cumnatei tale.
Eu ma pun acum pe facut ceva dulce dar fara oua
. Am gasit pe vestitul culinar o reteta si ma apuc de treaba. Nu scriu mai multe aici ca mai sunt si doamne in "dolce attesa"
. Daca vreti va trimit insa PM cu link-ul ..
Cristina
enn spune:
Oh, īnca o fecioara! Danangie, si sotul meu e tot genul casnic,pe mine m-a cucerit facīndu-mi de mīncare
Si ai sa vezi, va fi cu siguranta un tatic tare grijuliu si devotat familiei.
Cri, spor la produs bunataturi! 
E.
Alina spune:
Multumesc mult pt mesaje,stiam eu ca sunteti dragute
.
M-am uitat pe linkurile despre Liguria,inca nu am studiat in amanunt dar o voi face in urmatoarele zile.
Enn si Viorela ,pe unde stati in Germania?
Aici tot vremea de toamna tirzie,aseara a plouat cu gheata,ne-a prins chiar la plimbare si fiica-mea s-a suparat ca iarasi ninge.Aseara erau 3°C
.Noroc ca ma inveseleste copilul,altfel dau in depresie cu vremea asta
.
Carra ,vezi,cum vine vara,cum ne facem planuri de mers in Italia
.Noi am fost la Riccione(linga Rimini,practic legate)in 2003,2 saptamini.A fost foarte fain,am avut un apartament chiar pe malul marii.
Anul asta vrem sa mergem in Liguria,sa mai schimbam putin marea.Sotul meu isi doreste sa mergem si prin Toscana,eventual sa stam 2-3 zile pe drum.Inca nu am stabilit ce si cum,pina atunci mai avem un concediu in Ro,in iulie,sper.
Fetile,
In Italia se sarbatoreste miine Ziua Copilului?Ca pe-aici iok desi stiam ca e Ziua Internationala a Copilului...io i-am cumpara cadou fiica-mii si tot asa imi repeta prin casa,ca miine o sa-si intrebe prietenele de la gradinita ce au primit.
Anul trecut am fost pt 3 zile la Milano.Mama mia,ce mi-a placut!Sotul meu imi tot propune sa mai facem un weekend acolo,is 4 ore de mers.Si München-ul imi place dar Milano e alt stil,oamenii mai veseli,agitatie mare si buna-dispozitie peste tot.
Va pup si revin,
Alina
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Alina
Anul trecut am fost pt 3 zile la Milano.Mama mia,ce mi-a placut!Sotul meu imi tot propune sa mai facem un weekend acolo,is 4 ore de mers.Si München-ul imi place dar Milano e alt stil,oamenii mai veseli,agitatie mare si buna-dispozitie peste tot.
Va pup si revin,
Alina
alina - pai atunci sa vezi pe la roma, incolo ... mai jos ce lume primitoare si vesela. Mie, drept sa-ti spun .... nu-mi place lumea aici, la Milano. Viata, stilul de viata, da, dar oamenii ... sa vezi ce "calzi" sunt prin alte parti !!!!! Dar poate in comparatie cu Germania, ai dreptate! Bun venit printre noi, pe la italiencele vorbarete!
Ciao, fetelor!
Sono partita in quarta ... fara sa va salut macar. Despre mine pot sa va spun ca saptamana asta sunt in concediu ... si ... tare-i bine! Acum tocmai pregatesc gentuta pt. Venezia ..... domani si parteeeeeeeeeeeeeeee .... uraaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
Ce vreme ... de aia s-a speriat si soarele... ca ma duc eu la mare ...!!!!!! In fine, daca vreme de plaja nu va fi, macar vad Venezia ... ca-mi doream f. mult sa o vad!
Va pup si revin .... cu impresii si poze din vacanta!
Petro

crista-s spune:
Nu se sarbatoreste Ziua copilului .. dar pe 2 iunie e sarbatoare ( ziua republicii ) asa ca se sta acasa.
Alina sa stii ca hotelul tau de anul trecut ( La Residence parca .. ) l-am recomandat si eu unor prieteni din Ro... care vor vebi la sf de iunie.. deci si eu ma folosesc de povestirile voastre din vacanta
. Sau mai bine zis sunt un fel de radio-shantz ![]()
Riccione din cite am inteles eu e un fel de " cum era Neptunul pe vremuri.. poate si acum" o statiune vesela si pt tineret ... si pina anul trecut si pt bitz-babe stil soacra-mea care la 80 ani isi fac 1 luna de vacanta la malul marii ...
Cristina
viorela hoff spune:
hallo fetelor!
astazi la curs, colegul meu kurd m-a instiintat pompos ca "castelul lui Dracula va reveni in stapanirea contelui de Habsburg".
apoi s-a intors spre colega din Serbia pe care a "instiintat-o de independenta Muntenegrului".
ma intreb ce m-as face fara informatiile sale si cat de ignoranta sunt eu in domeniul tarilor cu granite nedefinite gen Kurdistan!
da' l-am intrebat si eu cu un zambet malitios, ce parere are despre proaspatul infiintat partid al pedofililor din olanada?
ce ziceti, sunt rautacioasa au ba?
va pupicesc
Vio
Tina catelus de catifea
viorela hoff spune:
PS.fetelor, azi ma simt mai bine, fac glume, inseamna ca vine vremea buna..in sfarsit!
Tina catelus de catifea