In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 10
viorela hoff spune:
hallo fetele ce mai faceti?
e bine la voi, mmmm, e cald, la noi azi dimi erau 6 gr.
eu cu scoala, trag de par rau, ne-au amanat examu pe 10-15 iunie. merg numa 2 zile pe sapt. pt. recapitulari si nici asa totdeauna.
Cristina, merci pt. mail, sunt o neseriaosa ca nu ti-am raspuns bunavointei tale pana acum, mii de scuze!
dar acum parca nu am chef de radiofonie, sunt asa intr-o pasa proasta de cateva sapt.
tot timpu se schimba vremea si ma doare picioru ingrozitor, am luat la medica,emte deja ca nu mai stiu de mine. o data cu vara o sa-mi treaca, dar vad ca aici vine iarna.
si in 2 luni mai trebuie sa ne si mutam si nu gasim locuinta! firar', toate ne merg pe dos anu asta.
va pup si va mai scriu eu!
Vio
Tina catelus de catifea
caarra spune:
Alina
, uite ca am dat de tine!!! Sa stii ca ma gandeam la voi daca alegeti tot Italia anul asta si ce zona,ca anul trecut ne-am conversat o gramada pe subiect. Si noi vroiam sa mai schimbam zona,sa vedem si coasta cealalta dar pur si simplu mi-a fost f.greu sa ma orientez,pana la urma am zis ca mergem acolo unde e plaja foarte ok si full de distractii. Deci am ales Rimini. Si cum la iarna mi se
arata o excursie in zona Napoli,sigur anul viitor ne orientam spre alta tara.
Cristina
,imi plac asa de mult povestirile tale,iti multumesc mult pt.sfaturi si recomandari, din cate am citit pe-aici am tras concluzia ca esti un ghid de nadejde,intotdeauna sari sa dai o mana de ajutor celor care au nevoie.
Aura,obsedata de Italia
crista-s spune:
Vio vio ... ungete cu alifie gen aia chinezeasca "putzitoare" ca e buna la dureri si nu iti faci gaura in stomac cu pastilutele - ca stii cum e te tratezi de una si ai peste alta .
Sa stii ca am scris si plicul, il pregatisem sa iti trimit frunzele . Insa nu stiu cum ca nu am mai patit-o pina acum s-au mucegait coditele lor. In plus alea de unde am rupt frunzele ( pe care le banui eu ca al fii albe sau albe cu albastru ... ) nu infloresc deloc. Nu am apucat sa ajung la un magazin cu pamint de flori si ghivece ca s-ar putea sa ai mare drepatate si sa fie pamintul "fara vlaga " .
Lasa sa scapi tu de examen . Iti tinem pumnii toate pe aici !! si pe urma mai vedem.
Aura si Laura cred ac va trec pe prima pagina si pe voi ... dar o sa trebuiasca sa treceti pe aici ( pe la discutia noastra mai des.. nu numai in vacanta!!).
OFFFFFFF la mine nu s-a oprit ploaia deloc de azi dimineata. A schimbat numai intensitatea de citeva ori. Acum iar ploua mai tare. Bine ca macar nu e frig.
Laura am uitat sa iti zic in septembrie e ok .. in primul rind e apa calda. Cum zice al meu sot iubitor de balaceala : apa e mai calda la sfirsitul verii dupa ce a fost incalzita atitea luni de soare decit in iunie cind chiar dc e mai cald afara cind ai depasit 50 cm de aincime iti ingheata sufletul.
Eu m-am gindit la o varianta si i-am zis si Aurei ... dupa mine, daca nu sunteti dependenti de comoditatile hotelurilor, merita sa inchiriezi un camper. Loc de cazare in campinguri gasetsi fara probleme ( nu ca intr.un hotel unde tb sa rezervi din vreme) , apoi nu stai intepenita intr.un loc .. ci colinzi si te opresti cite zile vrei unde iti place mai mult. Mai ales daca vrei sa vezi cit mai mult. Sau chiar si asa .. la hotel .. nu te intepenii intr.-o singura localitate . In general in Liguria pe costa ( 5 Terre, Portofino.. ) e cam problematic de intrat cu masina . In satucuri nu se intra, masina o lasi la intrare inp parcare cu plata - daca ai noroc sa gasesti loc.. Campingurile insa sunt toate fix pe malul marii. Da o cautare dupa campinguri in Liguria si apoi uitate la pozele lor sa vezi ce splendoare ( pe la Deiva Marina, Moneglia, Portovenere, Santa Margherita Ligure, Ventimiglia ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
VIO fruntea sus. Imi pare rau ca treci prin asa ceva. Te inteleg prin ce treci pentru ca in ianuarie am trecut si eu prin asa ceva. De fapt, faceam naveta (pentru o saptamana) Modena-Milano-Modena. A fost groaznic. Cat despre vremea asta cacacioasa de la voi.......dar in ce zona stati mai fetelor? Mi se pare incredibil ca la un pas de inceput de iunie sa fie 6 grade. Ce urat. De ce nu schimbati zona? Sau e asa in toata Germania? Si eu am probleme cu durerea de picioare mai ales de la frig. Dar ma dadeam cu un unguent pe baza de ketoprofen. Si mai luam Aulin, un antiinflamator de aici . Tre' oricum sa iei si ao protectie pentru stomac cand iei astfel de pastile. Si mereu pe stomacul plin. Te pupic si da-ne stire daca ai gasit casa. D-zeu sa va ajute!
CRI draga de tine. Puteam sa pariez ca daca vezi ce-am scris ma dojenesti. Dar pot spune cu mana pe inima ca unica stea norocoasa a mea e Alin. Cu toate defectele lui, pentru ca nu stiu daca exista vreo persoana fara defecte.....el e un barbat pe cinste. Spala vase....face de mancare(niciodata nu ajung acasa de la munca fara sa gasesc mancarea gata), face si curatenie in casa, la cumparaturi pentru el e o aventura. Si mai sunt multumita ca toti ai mei sunt sanatosi , mai ales mama. Pupici si tie pentru suport moral.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
enn spune:
Afara ploua ca si toamna....
Si eu ma enervez la servici ca mi s-a refuzat o cerere de finantare pe niste motive absolut aberante. Ca nu-mi dau bani, okay, dar daca tot nu mi-i dau, nu e cazul sa ma mai si insulte, sau?

Asa ca mi-am petrecut ziua revoltīndu-ma si facīndu-i incompetenti (īn scris), ceea ce sigur nu ma va ajuta īn viitor, dar decīt sa ma enervez de una singura....
Gata, nu va mai indispun si pe voi.
E.
crista-s spune:
Offf Enn ... nu te mai enerva ca se deranjeaza bambinuta in burtica ..
La noi a stat .. gata a fost pt citeva minute chiar si soare .. acum nu stiu unde a disparut.
Cristina
enn spune:
Cri,grazie!

Īntre timp am constatat ca de nervi am trecut gresit adresa de e-mail a incompetentilor si mi-a revenit mailul, ceea ce nu e neaparat rau pt. viitor....
Asta la capitolul īn tot raul e si un bine.
E.
crista-s spune:
![]()
Enn poate e un semn ca nu ar trebui sa trimiti mailul. Ia vezi mai bine " numara pina la zece si respira usor, draga Costica " cum zicea in "Buletin de Bucuresti "...
Cristina
danangie spune:
ENN ce naspa.........dar cum adica te-au jignit? Dar cum isi permit sa faca asa ceva? Tu erai de fata cand te jigneau?? Sau am facut rau ca ti-am amintit? Hai te pup..
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Buna dimineata
aici nu mai ploua de ieri seara cind a dat o super furtuna, d-aia cu vint puternic de tot se stingea tv-ul singur, cu frunze si prostii care zburau nebune in toate directiile, cu vecini disperati care stringeau rufele de pe balcoane
si evident cu tunete si fulgere. Acum juma' de ora era chiar soare afara, acum nu stiu pe unde s-a ascuns .. cred ca a auzit ca vreau eu sa spal si a fugit sa caute un nor de ploaie care sa imi strice planurile. Oricum poate sa ploua cu galeata ca eu tot spal azi .. miine e Inaltarea asa ca voi lenevi...
Cristina