TORNERO!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mi=a placut foarte mult cum a fost imbracat Mihai. Cat despre tenisi - e alegere foarte buna! Ce v-ar fi placut sa aiba ciocate sau Nike Air? Tenisii sunt un simbol... al tineretii si al modestiei. Trebuia sa aiba neaparat cizmoace din blana de sarpe?

Mihai a cantat foarte frumos - mi-a tremurat inima de emotie si mandrie. Ce nu mi=a placut au fost ametitele care se miscau pe linga el! Care erau coafate oribil.
De ce nu a aparut in scena in conformitate cu clipul ? Un sarpe de gat si elemente de circ?

Lordi sunt niste rokeri penibili care au venit la Eurovision... asta spune totul. Exact cum a spus si BBC-ul ... un fel de figuranti la un horror B-class movie.

Eu iubesc Eurovisionul pentru ca e un concurs al muzicii. Da - usoare sau rock... whatever. Imi place aceasta desfasurare pasnica de caractere, temperamente si voci. Este un razboi frumos.... si DA Romania trebuie sa participe in continuare. Sunt sigura ca intr-o buna zi VA castiga locul 1.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si mie mi-a placut tinuta...mi s-a parut super reusita fata de ce imbraca el mereu...videoclipul e naspa, nu-mi spunea nimic insa pe scena la eurovizion a fost super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am vorbit azi cu o vecina(flamanda) si mi-a zis ca melodia celor de la Lordi este preluata ca versurile sunt vechi si bla bla ca vorbea in olandeza repede repede si se si grabea- a si ea i-a votat cu kopkii cu tot
Cand o mai vaz o iau la intrebari.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Eu am alta problema acuma.... care aveti o poza cu madam Anna Vissi in timpul concursului, ca tare as vrea sa-i copiez bluza....

Mergi la inceput

never mind, m-am descurcat singura, i-am gasit videoclipul pe pagina asta
http://www.youtube.com/results?related=eurovision&sort=relevance&page=20

Ce mi s-a parut interesant la situl asta este ca puteti vedea videoclipuri ale pieselor foarte vechi de la Eurovision, anii 70, 80... cand era bunica fata.
I-am gasit si pe ai nostri, Sanda, Luminita, Mihai si junioara care a participat anul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Andrushka, daca vrei o bluza cum a avut Ana Vissi du-te pe la Sibiu ca acolo gasesti o groaza. Poate cu mai mult negru in loc de maro, dar in rest absolut la fel.
Si am intrat si eu pe siteul dat de tine, dar nu am gasit sectiunea de arhiva zi si mie unde gasesc piesele din anii mai vechi (ma interesa Sanda Ladosi ca am pierdut-o la momentul respectiv).

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Andrushka, e super site-ul!
Oana, am gasit-o pe Sanda Ladosi dand in dreapta sus o cautare; vezi aici:http://www.youtube.com/results?search=sanda+ladosi&search_type=search_videos&search=Search

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da mersi Teodora, nu ma gandisem sa dau "search"
Am gasit cateva romanesti din anii precedenti dar nu pe toate.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

L-ati vazut pe Mihai, aseara, la B1tv?
Omul a spus foarte clar ca si-a atins scopul, a vrut sa aiba o cariera internationala si, datorita prestatiei de la Eurovision, acum are. A prins o gramada de contracte babane pe care nici nu le visa fara Eurovision. Toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

I-am gasit si pe Taxi-metristi pe la pajina 47...si pe celine dion cantand pentru elvetia in '88, cu o pagina mai in urma...uratica mai era, dar tot asa fortoasa la voce!

Mergi la inceput