M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 9
daphnyie spune:
Multumiri fetelor care ne aduc vesti despre Flory si Rares.
Sper sa iasa din spital cat mai repede mamica fericita cu un bebe sanatos si voinicel.
ilinca_tomescu spune:
Rozi, aissa multumim pentru vesti
Ingerasii sa ii pazeasca in continuare pe Flory si Rares, si vorbim si noi cu ingerasii nostri sa le dea o mana de ajutor sa treaca mai repede de greu si sa vina acasa sanatosi. Ii asteptam cu drag.
urziceanu spune:
Flory,meriti toata admiratia noastra!Micul Rares este un luptator ca si mamica lui.Suntem alaturi de voi chiar daca suntem departe.In inimile noastre sunteti prezenti.
Felicitari Elena pt incredintare.
Irina iti multumesc pt ca ti-ai amintit ca pe 2 iunie am implinit 10 luni.Suntem foarte nazdravane....."baiatul" lui tata.
Corina si Maya
aissa spune:
Vesti si mai bune: azi l-a luat prima data pe bebe Rares in brate, i-a dat ea sa pape la biberon, i-au scos perfuzia si maine incearca sa pape direct de la sursa si spera sa mearga totul ok si poate chiar sa vina acasa spre sfarsitul saptamanii!
Fetelor care ati avut succese zilele astea scuze ca nu v-am felicitat, v-am citit dar....nu am scris desi m-am bucurat pentru fiecare dintre voi!
Cristina si Ale (30.09.2004)
inapopescu spune:
Ma bucur mult ca Flori si Rares sunt bine si sa-i vedem cat de curind acasa alaturi de fratior si de familie.In alta ordine de idei ne-a venit si noua hotararea de la tribunal in care evident ca este o greseala la nume...dar se face corectura de rigoare,alte 2 saptamani dupa care alte 15 zile...etc...speram sa avem si noi noul certificat intr-o luna si ceva.Dar pot sa spun ca acum cunt linistita ca s-a terminat totul.
Pupici
http://community.webshots.com/user/inapopescu
theo2theo spune:
Buna mamicilor fericite!N-am cuvinte sa va spun cat va admir.Eu sunt abia la inceputul acestui drum si am nevoie de cat mai multe informatii.Unele le-am gasit deja dar trebuie sa mai aflu multe.M-am hotarat pentru adoptie dar tare imi e teama sa merg la DPC si sa-mi spuna ca nu indeplinesc conditiile.Poate ma puteti ajuta voi cele care deja aveti copilasii acasa.Eu stau cu chirie la stat intr-un apartament cu o camera.Ar putea fi asta un motiv sa-mi respinga dosarul?Multumesc tare mult ca sunteti aici si pentru mine si pentru toate care abia suntem la primii pasi pe acest drum.
inapopescu spune:
Fetele am pus poze noi noutze...sa vedeti ce baiat mare am
http://community.webshots.com/user/inapopescu
Rozi spune:
quote:
Originally posted by inapopescu
In alta ordine de idei ne-a venit si noua hotararea de la tribunal in care evident ca este o greseala la nume...dar se face corectura de rigoare,alte 2 saptamani dupa care alte 15 zile...etc...speram sa avem si noi noul certificat intr-o luna si ceva.Dar pot sa spun ca acum cunt linistita ca s-a terminat totul.
Felicitari, Ina! De-acum poti spune ca ai terminat! Bucura-te cu toata inima! Bravo!
Daria spune:
Multumim Rozi pentru urari. Pe 3 iunie Maria a implinit 5 ani, este o adevarata domnisoara dupa care mami si tati sunt topiti. Mai avem un pic si incheiem al doilea an de gradi, unde ne simtim foarte bine iar despre acomodare nu avem ce sa vorbim pentru ca deja avem 2 ani si jumatate de cand suntem impreuna si de fapt eu simt ca suntem impreuna inca de la inceput (adica de 5 ani). Sa stiti ca eu va citesc in continuare, mai rar cei drept, din cauza lipsei de timp dar cand pot recuperez. Va doresc numai bine tuturor, Flori sa ajunga cat mai curand acasa cu Rares si totul sa fi bine iar celorlalte mamici sau viitoare mamici va doresc sa aveti alaturi copii asa cum o am eu pe Maria, care mi-a schimbat viata in bine total.
& Maria
Rozi spune:
quote:
Originally posted by theo2theo
Buna mamicilor fericite!N-am cuvinte sa va spun cat va admir.Eu sunt abia la inceputul acestui drum si am nevoie de cat mai multe informatii.Unele le-am gasit deja dar trebuie sa mai aflu multe.M-am hotarat pentru adoptie dar tare imi e teama sa merg la DPC si sa-mi spuna ca nu indeplinesc conditiile.Poate ma puteti ajuta voi cele care deja aveti copilasii acasa.Eu stau cu chirie la stat intr-un apartament cu o camera.Ar putea fi asta un motiv sa-mi respinga dosarul?Multumesc tare mult ca sunteti aici si pentru mine si pentru toate care abia suntem la primii pasi pe acest drum.
Mult succes iti doresc, Theo! Eu personal n-am auzit pe nimeni sa i se respinga dosarul pe acest motiv (dealtfel nu stiu pe nimeni caruia sa i se respinga dosarul pe nici un motiv). Decat sa te framanti din cauza, asta, fa-ti curaj si mergi la DPC, nu te papa nimeni