M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 10
nico_ro spune:
Buna, mamici, tatici si bebici!
Astazi am obtinut atestatul! Doamne-ajuta cat de repede sa am si alte vesti bune. Va pup!
nico_ro spune:
Ina ai un Andreiutz superb, sa-ti traiasca si felicitari!
Theo, motive de a nu atesta o familie ar fi: violenta, alcoolism, etc. Nu cred ca ai motive sa te temi sa incepi procedura, iti doresc mult curaj si succes!
simona dragusin spune:
NICO felicitari pentru atestat !Si sa dea Dumnezeu sa ne dai vesti bune cit de curind !
THEO,bine ai venit printre noi.Curaj si succes !Si pentru proaspata FLORY,o si mese cit mai copioase ii doresc lui bb Rares !SIMONA
theo2theo spune:
Multumesc tare mult pentru incurajari.Trebuie sa mai astept putin pana o sa merg la DPC,cam o luna pentru ca atunci o sa am concediu,dar pana atunci incerc sa strang cat mai multe informatii.Asa mult mi se pare pana atunci...Spuneti-mi cum v-ati descurcat cu programul de munca si cu alergatura dupa acte pentru ca eu am un program foarte incarcat si nu pot pleca de la serviciu cum si cand vreau eu si chiar nu stiu cum o sa fac.NICO felicitari pentru atestat,imi poti spune cam cat a durat din momentul in care ai depus cererea si pana l-ai luat?Sper sa-ti gasesti copilasul cat mai repede .Ultima mea indeletnicire dupa ce v-am citit toate mesajele postate este sa va admir copilasii care sunt superbi.O zi buna tuturor.
urziceanu spune:
Ina draga,ai un Andreiut barbat in toata firea! sa-ti traiasca si
sa fi fericita.
Nicoro felicitari pt atestat,acuma urmeaza partea cea mai grea:BEBELEEEE.
Theo2theo bine ai venit in familie.
Corina si Maya
aissa spune:
Theo poate sotul tau are alt program, la noi el a fost salvarea cu alergatul ca daca era dupa mine.... Bine ai venit si mult succes!
Nico felicitari pentru atestat si mult succes in cautarea bebitului.
Ina multe-multe felicitari si tie pentru finalizare. Cand va aud cu greseli in hotarare ma ia cu rece, mereu ma gandesc daca e si la mine ceva , nu-s normala....
Am uitat!!!!!
AZI E UN AN DE CAND AVEM CERTIFICATUL NOU!!! si tot imi mai fac griji, of.
Cristina si Ale (30.09.2004)
nico_ro spune:
Multumesc de urari tuturor. Intr-adevar acum urmeaza partea grea: gasitul bebelusului nostru, iar mai apoi toata jungla din tribunale... Dar cu rabdare trecem peste toate.
Theo, eu am depus cererea in 28 februarie si am luat atestatul in 6 iunie (no comment, tinand cont ca in lege scrie ca atestatul se obtine in 2 luni). Cat despre alergatura, e ceva, dar o sa te descurci sigur. Succes.
irina_g spune:
Theo, daca te organizezi bine, poti in 2.5 sapt sa ai toate actele necesare (mai putin cazierul care il aduci spre final).
legalizarile si declaratiile care se fac la notar dureaza 2-3 ore.
Adeverintele medicale daca gasesti locatia unde poti face toate analizele dureaza 2 zile maxim + cateva zile pina primesti rezultatele (la noi au durat 4-5 zile pina am primit rezultatul de la HIV). Sa zicem ca analizele medicale cu totul dureaza 8 zile.
Mai dureaza vreo 3-4 zile pina ai gata si caracterizarile si adeverintele de la servici.
Sfatul meu este sa incepi sa stringi o parte din acte si sa te duci cu ele la DPC. La noi, din acel moment s-a inceput numaratoarea inversa pina la obtinerea atestatului.
Daca esti casatorita, e bine sa mergi (in ziua cind duceti actele) cu sotul pentru ca va pune sa completati o cerere pe care o semnati amindoi.
De atunci se numara 60 zile (desi sunt cazuri in care din diverse motive se prelungeste termenul).
Bafta sa primesti atestatul in 60 zile si apoi sa gasesti repede bebelul.
felicitari fetelor care au atestat si felicitari fetelor care o sa aduca bebicii acasa curind.
va pupic pe toate si pe bebici.
Flory, in mod special o si un pentru tine si bebe Rares.
Rares, ai dovedit ca esti puternic. Abia astept sa ne vedem cu mamica ta si cu fratiorul tau in parc.
Flory, ai grija de sanatatea ta pentru ca acum ai doi bebici care au nevoie de tine.
Irina si Mihai
theo2theo spune:
Cu voi chiar simt ca sunt intr-o mare familie!Atat de dragute si atat de prompte!Mii de multumiri tuturor.L-ati impresionat si pe sotul meu care era tare sceptic in privinta raspunsurilor.O sa incep sa strang actele si sa speram ca v-a merge totul repede.Daca o sa mai am intrebari va mai stresez eu,gata nu mai scapati de mine ca eu cand ma indragostesc de cineva stau capusa.Va pup si astept noutati despre voi si bebelusii vostri.