M-am hotarat....adoptie (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Din tot sufletul ii doresc lui bb Rares sanatate si putere, iar lui Flori ii transmit toata dragostea si increderea ca va fi bine.

Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

In masura in care mai aflam amanunte va vom spune si voua. Pana azi nu am indraznit sa ii cerem acordul sa dam detalii pe forum, dar pentru ca ea ne-a rugat sa ne rugam cu totii pentru ei am avut curaj sa scriem.
Doamne ai grija de bebe Rares si de mami lui sa se refaca usor, sa vina repede acasa sa ne vedem cu bine.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Doamne ai grija de bebe Rares si de mamica lui!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Doamne, Doamne, ai grija de Rares si da-i puterea sa treaca peste aceasta greutate si sa se faca bine. Sa fie fericit alaturi de mami , taty si Andrei.
Flory, iri doresc multa sanatate si putere pentru cei doi ingeri de

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

De Sfanta Zi a Inaltarii,ne rugam pentru sanatatea lui Flory si bebe Rares!Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Toate gandurile noastre bune ti le transmitem, Flory, tie si baietelului tau Rares, putere multa sa va insanatositi cat mai curand! Rozi, te rugam fii mesagerul gandurilor noastre!
Pupici si si .
Nico si Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

M-a coplesit atit de tare durerea pentru micutul Rares si mamica Flory ca nici n-am curaj sa impartasesc cu voi bucuria mea.
Rares, iti dorim sanatate, intremeaza-te si vino acasa la mami, la taty si la fratiorul tau.
Micutule, ai avut atit de multa forta sa ajungi pina aici, hai mai ai un pic, hai...respira, prinde viata!

P.S.- am primit incredintarea la tribunal pentru fiica mea, azi 01.06.2006.

Alessia si mamica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Costi!

Am vorbit acum cu Flory, bebe Rares a baut laptic (5 ml, 7 ml tot e ceva), a respirat singurel, fara aparate. Sunt sigura ca maine vom afla vesti si mai bune. Si sper sa se odihneasca si ea ca tot nu a dormit.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Fetelor, am noutati: am primti citatie de la tribunal pt a il lua pe Gabriel acasa...pe 13 iunie.. azi de ziua copilului, am aflat aceasta veste, si astazi, de Inaltare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Felicitari Pepsica . Sa fie intr-un ceas bun.
Flory, ma bucur sa aud ca Rares e mai bine. Maine va fi si mai bine. Multumim Aissa pentru informatii. Sa ne tii la curent.
va pe toti

Irina si Mihai

Mergi la inceput