M-am hotarat....adoptie (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Ce veste buna, felicitari Flory, sa fie sanatos si destept Rares, si ma bucur enorm ca ai doi baieti, e extraordinar si pt ei si pt voi, veti vedea, ma si vad cum a fost cand i-mi erau baietii mici, mi-e dor de vremurile alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Felicitari,Flory!Bine ai venit in lume ,bebe Rares!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Bine ai venit pe lume micut ingeras!Flory esti fericita si implinita!
Alexa Ioana vrem poze de la botez,se poate.

Corina si maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI ,TUTUROR COPIILOR!!!

Fete dragi,sa ne traiasca ingerasii,sa fie sanatosi si voiosi !
Eu nu pot dormi pt ca sint f emotionata.Azi a fost pt prima data cind nu am mai cumparat cadouri pt nepoti,fini etc.Azi am cumparat pentru COPILUL MEU !
O sa merg azi la ea si sper ca va fi una dintre ultimele vizite pe care trebuie sa o fac inaintea venirii ei ACASA!
Va pup si va doresc petrecere frumoasa azi iar fetelor care nu si-au gasit inca bb-i le doresc sa-i gaseasca cit mai repede.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

La multi ani piticilor nostri !Sa ne traiasca si sa fie sanatosi !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

HRISTOS S-A INALTAT !

La multi ani tuturor bebicilor azi de 1 IUNIE
tuturor

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

LA MULTI ANI tuturor copiilor si oamenilor mari cu suflet de copii!!

De ziua bebeilor si de sfanta zi a Inaltarii, as avea o mare rugaminte la voi:

Haideti sa ne rugam pentru sanatatea lui bb Rares, pui de Flory, care de azi dimineata abia respira singurel, fara aparatele de oxigen!! Sa-i dea Dumnezeu putere sa lupte ca sa treaca peste aceasta perioada grea si sa aduca toata bucuria pe care o merita mamica lui!

Bb este in continuare la reanimare, nu mai este la oxigen, dar este on continuare monitorizat. Flory este si ea la reanimare, de cand a nascut nu a dormit mai deloc, nu stiu cum de ramane lucida. Abia azi a aflat si despre ea ca mai are ceva fire prin burtica, de la care are dureri, dar nu stie de ce a fost nevoie de ele, pana acum nu s-a gandit deloc la ea Mereu spunea ca ea e bine, ca nu conteaza... Spera ca azi sa-i dea lui bb primele picaturi de laptic! Haideti sa ne rugam sa fie bine amandoi cat mai repede, daca ne unim gandurile bune or sa ajunga mai usor la Doamne-Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

doamne ajuta sa fie bine bebe rares !
flori, suntem din toata inima si cu tot dragul alaturi de tine !
sa fii tare, sa ai incredere, si te rog, ai grija si de tine, pentru ca doi pitici au nevoie de tine si depind de tine ! pentru ei, si pentru familia ta, trebuie sa ai grija de tine !!!

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Sa fiti sigure ca ii transmit toate incurajarile voastre! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

rozi si fetele care pot tine legatura cu flori, va rog sa ne tineti si pe noi la curent !
saru'mana

alexa si mami

Mergi la inceput