Noua lege a cultelor-comentarii,pareri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am un fix cu religia in scoli. Stiti cumva ce zice legea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by gandacelu

aline, la ora asta suntem obositi, mai pe scurt: ce vrei sa zici?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

mami de ileana si ioachim

Mda...era gata sa scriu ca dai dovada de o atitudine tipic ortodoxa, dar intrucat ai putea considera asta un compliment ma abtin.

Alin

*segmentation fault*

multumesc esti aun ADEVARAT cavaler sa nu te mai recunosc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Vai cate floricele. Sint emotionat. Ma gandesc insa cu oroare ca ultimul de'l baturati cu flori se alese cu cuie'n mana.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:

Vai cate floricele. Sint emotionat. Ma gandesc insa cu oroare ca ultimul de'l baturati cu flori se alese cu cuie'n mana.

Alin

*segmentation fault*

pentru tine n-am decat flori esti prea fragil pentru cuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:

Alin

*segmentation fault*

pentru tine n-am decat flori esti prea fragil pentru cuie

Ca orice lucru real nu'i asa? Intr'un mit insa poti bate cate cuie vrei.
Mare lucru insa ca ti'ai dat seama ca oamenii sint lucruri fragile. www.adevarulonline.ro/2006-05-20/Moldova/preotul-exorcist-de-la-tanacu-trimis-in-judecata_185396.html" target="_blank">Animalul in sutana caruia i s'au adus aici nenumarate osanale se pare ca in cele din urma va fi judecat pe Pamant.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Ca orice lucru real nu'i asa?

tu pentru mine esti extrem de virtual, daca ma gandesc bine

punct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

E interesanta conversatia voastra, dar ati deviat nitelus de la subiect.

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by anya

Eu am un fix cu religia in scoli. Stiti cumva ce zice legea?

Anya

Sper ca nimic,ca e o aberatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Plus ca mie popa nu mi se pare deloc un functionar public, ba chiar unul foarte, foarte personal.
Eu cred ca educatia religioasa formala e foarte benefica; numai ca mai bine facem scoala la biserica, decat biserica la scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:

Mai interesant ar fi de discutat proaspatul aprobat amendament la si mai proaspata lege a lustratiei care pune la adapost pe termen nedefinit dosarele de colaboratori ale preotilor turnatori.

Apelul fierbinte al lui Bartolomeu Anania de 'a nu baga dihonie' intre credinciosi le asigura astfel ticalosilor in sutane o binecuvantat odihna pe pamant ca oricum cu cel de sus o au deja aranjata

Iar cum povestile cu martiri sint doar pentru babe proaste, neexistand in calendar nici un popa retezat de lama buldozerului aparandu'si biserica se pare ca si ultima infama manevra ortodoxa spalata aprobata incurajata si scrobita va fi asezata in dogmatica drept "Taina Convorbirilor"

Alin

*segmentation fault*

Ce-ar vrea sa spuna xenocid?
Ii luati de guler pe neoprotestanti, oameni decenti multi dintre ei, dar nu-i alungati cu pietre din biserici pe preotii ortodocsi nevrednici de asa nume. Numai eu ce specimene am cunoscut.
Primii martiri s-au opus unui imperiu, multi preoti romani s-au complacut intr-un colaborationism nerusinat.

Cam care a fost atitudinea doctrinara si practica a Bisericii ortodoxe fatza de robia tiganilor? Cred ca inainte sa le aratati paiul in ochii celorlalti, vedeti ce faceti cu birna din al vostru.

Mergi la inceput