Ce parere aveti de MONICA GABOR si IRINEL COLUMBEA
Raspunsuri - Pagina 23
CristinaT spune:
aha, deci in ianuarie naste. Acum de cand va fi mamica mi-e simpatica.
Iar nunta din ce am frunzarit a fost draguta, dar nu atata incat sa spun ca a fost comparabila cu cea a printesei Diana, cum am vazut ca scria in Evenimentul.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Crinutz spune:
quote:
Originally posted by michelle7
[quote]Originally posted by Crinutz
Saraca Moni, i s-a facut rau!!! Poate Dzeu intr-adevar nu doarme si stie ca nunta asta e o minciuna.
lasa-ne ! lasa-ne ! Esti cumva mama Omida de stii tu ce-i la oameni in casa?
Michelle
Stii ceva? Ceea ce spunem fiecare aici e propria parere si nimik mai mult. Nu iti permit sa ma compari cu acea omida, ca nu ii zic altfel. Data viitoare pastreaza-ti jignirile pt tine. Daca era o problema serioasa mai ziceam dar sa primesc astfel de comparatii pt 2 mascarici....O sa zica lumea pe aici ca-s invidioasa!!!! So what????
Fetelor, scuze pt off-topic!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
diadaniela spune:
hai ,mai fetelor,nu va certati,ca oricum sunteti invidioase.
acu' nu mai aveti ce face.deja Columbeanu e insurat.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Oana spune:
Pai cum, o sa faca Monica si copil si facultate in acelasi timp? Wow.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Oana
Pai cum, o sa faca Monica si copil si facultate in acelasi timp? Wow.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
e serioasa intrebarea ta? sau crezi ca e imposibil? nu cunosti chiar e nimeni care s-o fi facut?
No, vidiazni!
Tzuni spune:
Daca s-au bucurat atat de mult cand au vazut rezultatul testului de sarcina, eu cred ca e vorba cu siguranta de dragoste la mijloc. Acum, parca vad altfel lucrurile. Daca se doveste ca e intr-adevar dragostea cea care-i uneste, le iert toate prostiile!
Sa aiba un bb sanatos !
Acu sa facem pariuri: cat credeti ca va dura mariajul?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Luna75 spune:
Ai dreptate,Tzuni.Copilul legalizeaza orice relatie,oricat de ciudata ar fi eA.
Sarcina usoara Monicai !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
bibi spune:
quote:
Acu sa facem pariuri: cat credeti ca va dura mariajul?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
cel putin 10 ani.
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
CristinaT spune:
eu cred ca cel mult 10 ani, sotul meu e convins ca cel mult un an si ca divortul nu va mai fi pe prima pagina a ziarelor asa cum a fost nunta.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
michelle7 spune:
am vazut stirea despre casatorie " cetateana Monica il iei in casatorie pe Domnul Columbeanu"
mi-a placut rochia ei si mi-a placut si cum a raspuns cand a fost intervievata inainte de nunta ( cand era in fusta de blugi).
Fata asta in 2 ani va deveni o noua Janine Sarbu ca si Janine la inceputurile ei de prostituata de lux vorbea aiurea dar in timp si-a cladit o reputatie si a reusit sa-si faca uitat trecutul la fel cum a reusit si Loredana Groza . Acu` o sa-mi ziceti ca Lori are talent. absolut adevarat , dar talentul nu i-ar fi folosit la nimic fara sponsorizarea bredipitului .Cu tot talentul ei , a muncit in Italia - a "cantat" in cluburi inainte sa dea de bani.
Acum se lauda " ca-si face banii singura" , la fel cum se lauda si Paris Hilton ca-si face banii singura.
pt cine n-a vazut mireasa
http://www.youtube.com/watch?v=XDzU-1pdQII&search=nunta%20columbeanu
Michelle