religii cu sau fara dumnezeu
Raspunsuri - Pagina 3
DARAEL spune:
lorelei_19 - Nu stiu cat de mult inseamna acum, dar.....
Sufletul meu vrea sa daruiasca o Copilului din Tine !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
cataghe spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
conteaza atat de mult oare unde ne rugam, atata timp cat ne rugam sincer si din inima?
Nu. Dupa parerea mea, categoric nu.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
ingerash spune:
off topic: cum isi racoleaza mormonii adeptii? toti vorbesc de ei da' eu tot n-am aflat ce si cum
yank spune:
quote:
Originally posted by ingerash
off topic: cum isi racoleaza mormonii adeptii? toti vorbesc de ei da' eu tot n-am aflat ce si cumNu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Cind ajungi sa afli cum,deja e prea tarziu,deja ai 10 neveste colege de camera
Llaura spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
cred din toata inima in Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii si al iertarii, un Dumnezeu care cu siguranta nu pune atatea oprelisti in calea oamenilor si pe care cu siguranta nu-i indeamna la razboi.
Lorelai, ai fost tare dragutza cu adventistii tai
Nu este vina religiei adventiste, si nici macar a unei religii minoritare, a fost o mica greseala in educatie...crezi ca la o slujba ortodoxa adevarata, 3-4 ore, nu s-ar plictisi un copil de 4 ani? eu una am avut noroc, ca bunica mea nu putea sa mearga negatita la biserica, si pana se gatea ea slujba era intotdeauna pe sfarsite.
In rest...bineinteles ca nu conteaza unde te rogi si cum il numesti pe Dumnezeu.
sununki spune:
llaura, ai dreptate. Dumnezeu cred ca ne aude de oriunde, nu trebuie sa fim intr-o biserica (si neaparat cu batic pe cap!)
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by sununki
llaura, ai dreptate. Dumnezeu cred ca ne aude de oriunde, nu trebuie sa fim intr-o biserica (si neaparat cu batic pe cap!)
Off-topic: sunt impotriva baticului la propriu si la figurat
I plan on living forever. So far, so good
AB spune:
Io n-am inteles care-i legatura intre titlui "Religii cu sau fara D-zeu?" si continutul care vorbestedespreschimbarea religiei in care te-ai nascut...?
Intreb si io ca cetateanul turmentat...Io cu cine votez?
Ca la schimbatul religiei am ceva de zis, iar la religii cu si fara D-zeu... ma cuget!
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by AB
Io n-am inteles care-i legatura intre titlui "Religii cu sau fara D-zeu?" si continutul care vorbestedespreschimbarea religiei in care te-ai nascut...?
Ca la schimbatul religiei am ceva de zis, iar la religii cu si fara D-zeu... ma cuget!
eibi si ceata de pitigoi
Esti tare simpatica!
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
ManyHope spune:
quote:
Originally posted by spic de grauquote:
Originally posted by AB
eibi si ceata de pitigoi
Esti tare simpatica!
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
Ashijderea shi io cu amandoua din voi!
( = e ca sa ma "dreg" ...shi poate intzeleg shi io ce shi cum se leaga subiectul cu discutzia!)