Canapele piele - ce culoare???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Lauraa, exact de asta ma tem. Sa nu se "semneze" Melissa pe ele. Si poate pixul a iesit dar daca e o carioca sau un marker ce ma fac? Cred ca o sa iau ceva inchis. Am avut intr-un apartament inchiriat una bleumarin si a fost super.
Bebe03, in casa unde am locuit inainte am avut canapea si fotolii din piele ecologica. Modelul era frumos dar calitatea ... se crapa toata. Poate sunt si de calitate insa trebuie sa ai mare grija ce cumperi.

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

crem.
desi dupa un timp freci la ele de iti ies okii.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Noi avem o garnitura de piele crem, chiar in primele zile s-a "semnat" Lara cu pixul pe unul din fotolii,era sa cad jos lata.Am dat cu putin spirt (pe un betigas de urechi) si s-a dus. Acum..is optimista,daca pasta de pix s-a dus...putine or fi petele care raman...
Intrebare: ce produse de curatat aveti? Eu le sterg doar cu carpa umeda.Ar mai fi ceva?

Aniversare 2 ani - LARA http://community.webshots.com/album/550274497MKurpt

Mama de Lara Celine

Laura,
Garnitura noastra de piele are vreo 2 saptamini.E tot o culoare deschisa,un caramiziu(lachs).Cu ele am primit o trusa mare de intretinere:cleaner,protector,burete,stergator.Am si o carte cu indicatii,moduri de scoatere a diverselor pete,etc dar nu am apucat sa o citesc.
Noi trusa asta nu am comandat-o pur si simplu am primit-o cu canapelele dar stiu ca pe la magazinele astea(gen MöbelMahler,Segmüller,Roller,etc)se gasesc tot felul de solutii de intretinere adaptate felului de piele,culorii.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu am in family room canapele bleumarin ca acolo stam cel mai mult si ne fataim pe ele toata ziua iar in living pe care nu prea il folosim canapele deschise, ivory sau culoarea untului...sau cum s-o chema nuanta aia alburie.
Mi se par mai practice culorile inchise si depinde si daca tii seama de ideea de decorat, culorile inchise adauga drama, culorile deschise sunt soft. Si sigur depinde si de calitatea pielii, rezista si arata bine si dupa mult timp.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

quote:
Originally posted by bebe03

imi cer scuze ca intervin pe subiectul claudiei, dar vreau si eu canapele...si..dar nu din piele naturala, ci ecologica, cum se intretin?, la fel sau e mai proasta calitatea? avind in vedere ca e o diferenta considerabila de pret
nicol

Nicol, iti raspund eu. Am o canapea din piele ecologica, albastra, de 5 ani. Am si dormit pe ea vreun an de zile, nu am intretinut-o cine stie ce, dar s-a pastrat f ine, zici ca e noua si acum. Cand iti cumperi uite-te bine la cusaturi, sa fie lucrata ca lumea. In rest e super.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

asa e, depinde f mult de calitate. am vazut intr-un magazin o canapea crem de piele expusa si era zdrente: murdara, tocita..etc si atunci m-am gandit ca nu merita. Am vazut insa in casa unor prieteni canapele crem de 5 ani si aratau superb, ca in prima zi, desi fusesera folosite din plin, dar erau calitate f buna.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Buna fetelor!Voi ce recomandati?piele sau piele ecologia?sunt diferente?sau, am mai vazut acum ceva din material textil, gen coltar, moderne din alea cu margini nerotunjite, patratoase,poate ati vazut.voi ce spuneti?si noi vrem sa ne luam.

Mergi la inceput