Canapele piele - ce culoare???

Canapele piele - ce culoare??? | Autor: claudia_2803

Link direct la acest mesaj

Buna! In curand sper sa ne mutam in casuta noastra mult visata. Vrem sa cumparam pentru living canapele de piele. Problema e ca nu ma pot decide asupra culorii. Ne-am gandit sa alegem ceva mai inchis (bleumarin, grena, ciocolatiu) pentru ca, cred eu ca se intretin mai usor (avand in vedere ca avem si doi copii). Imi plac insa mult si cele crem. Are cineva asa deschise? Sunt greu de intretinut?

Claudia, Melissa & Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si noua ne placeau canapele deschise la culoare, am oscilat foarte mult in privinta culorii, dar din cauza copilului (inca mica, aproape 2 ani) am decis sa alegem ceva mai inchis. Am luat maro ciocolatiu (culoarea veritas tabac de la mobexpert, daca ajungi poti sa te uiti) si nu ne pare rau, arata foarte bine si sunt si practice.
Daca nu aveti copii micuti, puteti lua si ceva mai deschis, sunt foarte frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Scuze, am scris in graba si am vazut ca nu stai in Ro, deci mea culpa ca te-am trimis la Mobexpert
Oricum, sa faci o alegere buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Claudia,

Eu am optat pentru culoarea bej sunt f multumita ,se curata f usor gasesti o gramada de produse de intretinut!!
Eu am trei catei si unul din ei urca mai mereu pe canapea ,se curata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu le-am luat maro stejar pt a se asorta cu parchetul
se intretin usor
culoarea depinde de zugraveala, pardoseala samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Parintii mei au 2 modele, unul mahon si unul kaki. Finii lor au albastru si eu vreau sa-mi iau pe bej. Toate se intretin foarte usor.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

imi cer scuze ca intervin pe subiectul claudiei, dar vreau si eu canapele...si..dar nu din piele naturala, ci ecologica, cum se intretin?, la fel sau e mai proasta calitatea? avind in vedere ca e o diferenta considerabila de pret
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

noi avem pe maro - ciocolatiu..
culoarea a fost aleasa dupa 2 criterii
- ce ne place - noua ne plac culorile mai inchise
- ce se potriveste cu mobila, parchetul, zugraveala etc. etc.

cat despre curatat - daca pielea e de calitate se intretine usor, mai ales ca pe piata se gasesc atatea produse de intretinere si curatare...

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Principalul este ca pielea sa fie de calitate! Daca e asa, culoarea nu conteaza, caci se intretin usor. Noi am avut in locuinta veche beige si nu am avut probleme.

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Noi avem o garnitura de piele crem, chiar in primele zile s-a "semnat" Lara cu pixul pe unul din fotolii,era sa cad jos lata.Am dat cu putin spirt (pe un betigas de urechi) si s-a dus. Acum..is optimista,daca pasta de pix s-a dus...putine or fi petele care raman...
Intrebare: ce produse de curatat aveti? Eu le sterg doar cu carpa umeda.Ar mai fi ceva?

Aniversare 2 ani - LARA http://community.webshots.com/album/550274497MKurpt

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu as alege culoare deschisa.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput