40 cu + sau - (cap.10!!!)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52512" target="_blank">cap.1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55410" target="_blank">cap.2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58524" target="_blank">cap.3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65088" target="_blank">cap.4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68232" target="_blank">cap.5
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70481&whichpage=1" target="_blank">cap.6
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72439&whichpage=1" target="_blank">cap.7
cap.8
cap.9
Listuta noastra...
berbec
KUKI- 25 martie
lu.more- 7 aprilie
taur
Craciunitza- 27 aprilie
Luci65- 28 aprilie
april- 30 aprilie
gabibarta- 7 mai
gemeni
polux- 29 mai
Roxane- 2 iunie
dana d- 15 iunie
Laura B- 20 iunie
rac
monagan- 27 iunie
Mik- 12 iulie
arinna- 17 iulie
leu
noemi marian- 27 iulie
viorela hoff- 17 august
balanta
Tango- 27 septembrie
scorpion
gabitzam- 21 noiembrie
capricorn
nematics- 1 ianuarie
gabi68- 16 ianuarie
chatonel- 16 ianuarie
varsator
fanna2003- 22 ianuarie
Karina- 27 ianuarie
Danna 36- 1 februarie
simona dragusin- 8 februarie
pesti
adrienne 12- 16 martie
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Raspunsuri
Danna_36 spune:
Fetele, iar sunt in urma cu cititul, dar tot am zambit la peripetiile cu cortul de pe ultima pag a capitolului trecut...Si mie mi-ati trezit amintiri frumoase din tineretzuri pierdute...cand umblam din creasta in creasta cu cortul in spinare, saptamani la rand, marcand trasee, taind poteci, reparand, sau chiar construind refugii...eheeei, ce vremuri...si ce viata...spuneam mai demult ca nu am avut colectiv unit in liceu si facultate, asa e, dar mi-am scos parleala cu prietenii din CPNT...nu, nu e un partid, cum s-ar putea crede, e Clubul prntru Protectia Naturii si Turism din Brasov, club a carei membra am fost in studentie si care mi-a daruit cei mai buni prieteni, pe care ii pastrez si astazi si cele mai frumoase amintiri (romantice, paltipante si de tot felul), precum si multa experienta de viata...in camin, pe munte, in cort...Doamne ce frumos a fost!
Si eu care intrasem doar sa va salut...
si sa va spun ca am deschis centrul cu care v-am innebunit...vineri a fost inaugurarea, ma rog...un fel de...nu chiar cea oficiala...mai e de lucru, dar am demarat...sambata avem prima petrecere pt copii...tineti-mi pumnii...sunt si poze, poate pun un link mai incolo...
Editez, iaca si poze, atat cu mamicile, cat si cu copiii...eu nu sunt in nici o poza, deci nu ma mai cautati
Iar editez, ca sa rectific: m-am uitat mai cu atentie la poze si m-am descoperit intr-un fundal intunecos, deci...puteti sa ma cautati...
Va imbratisez pe toate, noapte buna si
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
nematics spune:
Gabi,
o sa-mi zici circotasha sefa, cred! Cind ai timp, poti sa pui te rog mult sus pe primul rind linkurile de la paginile 1 pina la 9?
multumesc!!
AMR mai putin de 24 ore pina zbor spre casa!!
va pup!
lu.more spune:
Dana, felicitari si sa fie-ntr-un ceas bun!
Sunt sigura ca o sa fie frumos la petrecere. Copiii par foarte incantati in poze, mamicile la fel. Te-am zarit si io. Da' nu pe calut Ai un telefon in mana?
Iuliana, drum bun inca o data (credeam ca ai plecat...)!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Danna_36 spune:
Iuliana, drum bun si o vacanta minunata cu puii tai, fetita si catelul...
Lu, nu cred ca am nik in mana, mai cauta...e ultima poza din album, pe pag 2, o imbracata in ceva rozaliu...dar mai bine, lasa ca pun alte poze, ce le-oi face sambata, la urmatoarea petrecere, sper sa ajung si la un coafor pana atunci...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
lu.more spune:
Dana, incantata de cunostinta!
In pagina a doua nu ajunsesem pana la sfarsit. Ma uitasem la mamica din poza "Alex".
Eu calc rufe ( se vede? )
Iar p-orma am program de epilat peste tot ca nu se mai poate si apoi plec iar la tribunal la distractie.
Mai trec dupa amiaza.
Pup
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Mik spune:
Buna dimineata !
Eu sunt la job, da' miine stau si eu acasa la calcat.
Daca e soare, le voi face cort la cei mici in curte pe iarba.
Dana, felicitari ca ai putut deschide centrul ! Intr-o poza mi s-a parut ca o vad pe Adusca.
Nematics, drum bun spre Ro si sejur placut.
Nomi, e foarte la moda peretii vopsiti in culori tari in camere, se pare ca linistesc moralul.
Va pup pe toate.
Mik.
noemi marian spune:
Dana,ce frumos! Si ce draguti sint toti acei copilasi! Felicitari!
Iuliana,drum bun,ai mare grija de tine.
Mik,poate ca ai tu dreptate,dar de era dupe mine faceam zduf-zduf de doo ori cu trafaletul si-o culoare si pa!,da' cum era eu sa-i stric entuziasmul si elanul creator?Adevarul este ca a iesit o kestie...Las ca vedeti cind va fi totul gata.Ca nu ma las pina nu-i fac album de poze cu paretii cei meseriasi.
Vreau sa merg cu cortul si eu.Si sa nu ma mai intorc pina peste trei ani!Pe bune.Mi-e dor sa-mi car rucsacu' in spate si sa ma intind pe cele carari.Doamne ce bine a fost si-n 2 Mai sau Vama.De Retezat nu mai vorbesc.Da nu ma las! Un WE tot il execut eu.
Nomi