Platamonas-Nei Pori
Raspunsuri - Pagina 2
impreuna spune:
Ileana vaz ca ai fost in Leptokaria. Spune-mi te rog cum e acolo, ca merg si eu luna viitoare.
Sunt super pozele.
Flavia (sotie si mamica fericita)
adameasca spune:
E frumos si in Leptokaria, mie in afara de Paralia mi-au placut toate statiunile. Preferata ramane Nei Pori, dar e frumos si in Leptokaria. Eu am fost doar in trecere, am vazut cate ceva si cam atat. In 5 zile am facut toata riviera si n-am avut timp sa stau sa rumeg fiecare statiune in parte.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2
Crinutz spune:
Aduc in discutie acest subiect despre Nei Pori pt ca ma incanta ideea de a vedea Olimpul atat de aproape si de a vedea insula Skiathos (se pare ca se ajunge destul de usor acolo si vreau mult de tot sa o vad). Mi-as dori insa niste informatii mai recente de anul trecut sau daca cineva stie ceva cazari pe cont propriu nu prin agentii ar fi super. Prefer vile, bungalow nu neaparat hotel, un loc care sa fie curat si civilizat si nu f scump pt ca imi place sa cheltui banii pe suveniruri si pe mese imbelsugate (de fapt sotul meu ).
O problema ar mai fi traseul. Cum se ajunge cu masina, e f mult de mers? E mai ok cu avionul si daca da la ce aeroport se aterizeaza. Se paote inchiria masina acolo?
Orice info e binevenita.
merci!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
noi2 spune:
Buna Crinutz..
Iti raspund pentru ca am luat bilelete pentru Nei Pori zilele trecute. Am gasit ceva ieftin, la vile, cu autocarul.Si eu imi doresc sa ajung la Skiathos, o croaziera de o zi.
Despre masina, sunt agentii acolo care stiu ca te informeaza in legatura cu inchiriatul.
Si astept si eu detalii despre preturi de anul trecut.. cine ne poate ajuta??
Uitasem, daca cu autocarul se ajunge in 12 ore, banuiesc ca 8-9 ore ar fi cu masina.
O zi buna va doresc
..shi te iubesc...
Crinutz spune:
noi2, nu ai nici un link cu vilele la care ai luat bilet? Cam cat te-a costat cu autocarul, daca nu e secret?
Nu-mi dau seama cam cat e de mers cu masina, dar si eu sunt adepta masinii personale. Sotul meu insa nu ca e satul de condus.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
noi2 spune:
Crinutz, am luat de la Europa Travel, 75 euro/6 nopti/persoana, cazare in vial 2 stele si transport cu autocar 2 stele.Uite aici poti gasi detalii: www.europatravel.ro
Poate gasesti ceva sa iti placa.. eu ador Nei Pori, acolo merg mereu... vile simple, cu camere de 2 i 3 persoane, kicineta, vesela...mereu a fost ok. Am luat biletele asa devreme pt ca au reudcere de 15% pt plata integrala inainte de 15 martie.
Te pup !
..shi te iubesc...
noi2 spune:
Nu mai vine nimeni cu noutati??nu mai pleca nimeni in Grecia la vara?? :(
..shi te iubesc...
bulinuta27 spune:
Ati fost in Nei Pori anul trecut?
idei de cazare?..eu nu prea vreau prin agentie sau vreau o agentie care sa imi dea cazarea cum vreau eu adica nu intrare sambata 7 noptii...noi vrem 8-9 nopti si intrarea pe 1 sept...ma ajutati?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
gabryelle spune:
Buna fetelor
Va recomand statiunea Nei Pori....eu cam de 4-5 ori pe an trec pe acolo...de serviciul....
Si vilele si hotelurile sunt OK
Cele mai bune hoteluri sunt Olympic Beach , Olympic Star si Evdion