Meduza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

KSorana, frumoasa intrebare, grea intrebare! Artele, Stiinta si Magia Imaginii, ce minunatie! Sunt strategii si starategii, tacici si ractici, razboaie si razboaie.Depinde de dorinta, de putinta, de obiectiv, de tel si de viziune. Depinde de ce-si doreste fiecare om de la Imaginea sa. Sa fie o Arma, sa fi un Crez, sa fie un Model, sa fie un Razboi, un Inteles Tainic, TAINA, poate? Misterul se construieste, are un sine al lui. Secretul aidoma. Miracolul e al Divinitatii. Dar poate ca noi suntem miracolul. Iniante de toate trebuie sa incerci sa te cunosti. Si sa intelegi. Sa intelegi locul tau in lume, locul tau in propria ta existenta. Sunt oameni care au nevoie de jucarii toata viata, altii, au nevoie de adjuvante pentru a-si demonstra ca sunt puternici cand de fapt nu sunt, altii vor pur si simplu sa imporesioneze pentru ca mama lor a fost excesiv de autoritara si ei trebuie sa se comporte merituos toata viata. Eu incerc sa eliberez oamenii de ei insisi, din propriile lor inchisori. Am consiliat sute si sute de oameni. Acum navighez liber pe Net vorbind oamenilor despre aceste lucruri intr-o maniera mai originala, mai autoironica, libera.
Multumesc frumos de intrebare.

quote:
Originally posted by KSorana

Ovidiu Bufnila,cum se lucreaza la imaginea propie ?Ce trebuie sa faci pentru asta?Ma refer la cei a caror imagine pubilca este esentiala.

Mergi la inceput

Sunt mai multe aspecte legate de asta. Strategiile si procedurile difera de la caz la caz. Cel mai important lucru e sa intelegem ca treim alte timpuri si ca nu mai putem construi o Imagine publica in stil traditional. Lucrurile se msica extrem de repede. In Mintea Publica sunt mii si mii de imagini. Trebuie sa ocupam un loc acolo, in Montea Publica. E greu. E pasionant.

Multumesc de intrebare.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Sunt mai multe aspecte legate de asta. Strategiile si procedurile difera de la caz la caz. Cel mai important lucru e sa intelegem ca treim alte timpuri si ca nu mai putem construi o Imagine publica in stil traditional. Lucrurile se msica extrem de repede. In Mintea Publica sunt mii si mii de imagini. Trebuie sa ocupam un loc acolo, in Montea Publica. E greu. E pasionant.

Multumesc de intrebare.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

De altfel, daca nu ar fi asa de pasionant, nu ar fi asa de ascuns....ce fac Oamenii Practici sa inteleaga ca traiesc alte timpuri?
Cum lucreaza ei, Oamenii Practici cu imaginea lor? Cum se desprind acestia de Mintea Publica fara sa renunte la Viata lor Practica? O fi greu...si totusi...sa fie limbajul asta cifrat al Consilierilor de Imagine..singura optiune justa?
Poate consilierul de imagine valuritoare sa satisfaca gustul pentru practic imediat concret al Oamenilor Practici?
Si, daca nu? Ce se intimpla cu acestia?
Ii aruncam la cos? Ii scoatem in fata? Ii lasam asa?
Sau?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Draga Daniela, ipostaza valurit-digitala e cumva alta decat cea reala. Am sansa sa consiliez la modul real oameni poliici, oameni de afaceri, medici, institutii, manageri. Sunt si multe lucruri concrete si practice in ceea ce fac dar sunt si elemente de fantastic, fantasy, fictiune, suprarealism, irational. Un consilier de imagine adevarat nu st cel care lipeste afise sau face conferinte de presa ca la carte. Munca mea de consilier de imagine e infinit complexa si stranie. Masor inaltimea statuilor care vor fi dezvelite oficial pentru ca o statuie inalta si un lider mic de inaltime sunt doua lucruri care trebuie puse in opera de imaine cu tact si delicatete. Cutreier netul invatand din mers o multime de lucruri. Din tot ceea ce fac, incerc sa daruiesc alor oameni. Practica sau Pragmatismul nu sunt intotdeauna Obiecte ale Coerentei. Cand vorbim de oameni practici e ca si cum am restrange rasa umana. Coerenta e mult mai stranie. Ea se compune din procese. Felul in care construiesc sau reconstruiesc imagini e aproximativ magic. Punerea in opera e si ea magica. Construiesc lideri, lideri de opinie, formatori, tineri oameni politici. O fac in multe feluri. Construiesc Imagini de 40 de ani. Pentru asta am muncit tot timpul ca un caine batut. Am o experienta colosala in domeniu. Am avut intotdeauna sansa si provcarea de a patrunde in fundamentele Imaginii. Acolo lucrurile sunt altfel decat la suprafata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Articole foarte bune pot zice, da sunt foarte mature, chiar daca am 19 nu sunt atras de asa ceva si nici nu cred ca o sa fiu atras, tocmai de aia probabil am o imaginatie asa dezvoltata si scriu, orcum se vede ca esti un geniu, si te felicit pentru operele tale acu sper ca sa aiba succes cartea mea:P te salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

O.Bufnila ,multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

eu iti multumesc.

Mergi la inceput

Oare ce sa fie in cele din urma Science Fiction? Doar fantesie? Sau e mai mult, mai profund?

Mergi la inceput

quote:

Iti place Matrix? E Literatura sau Fictiune?

Mergi la inceput

quote:

Sarbatori Fericite tie, tuturor!

Mergi la inceput