ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Naty,poti sa-i dai suc ....cam de pe la 4-6 luni...eu am inceput la 4 luni,dar treptat,azi o lingurita(chiar si mai putin prima oara!)maine doaua lingurite,si tot asa pana ajungi la maxim...
eu i-am dat suc de morcov si apoi prtocala....chiar combinat,nu mai stiu exact!
sunt tare draguti cum se stramba cand dau de alt gust dect cel de lapte!
multa sanatate Antoniei si pt amandoua

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Naty, te salut si eu si pe tine si pe bebe Antonia!

vezi ca fetele mi-au spus la Umanitare si te-am trecut pe lista de ajutor... daca poti sa mai treci si tu pe acolo si sa ne spui cand ai nevoie de ceva pentru micuta!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

fetelor astazi am fost iar la doctor...i am facut Antoniei vaccinul,si binenteles ca a consultat o si a cantarit o...sunt tare suparata,tot nu a luat mare lucru in greutate.acum doctorul mi a recomandat sa incerc sa i scimb laptele,sa nu i mai dau MILUMIL,sa incerc cu HUMANA sau NAN...dar normal ca s si astea tot scumpe...si totusi nu inteleg de ce nu i a in greutate...nu este foarte rau,este la limita,are 4.700kg,dar nu e bine,este micuta si firava,imi venea sa plang azi cand vedeam alti copii de varsta ei,dezbracati,erau aproape dublii cat ea...vom vedea ce si cum vom face in continoare...principalul este sa fie ea bine...noi va pupim pe toate si incerc sa va mai sciriu,dar observ ca pe zi ce trece imi este tot mai greu sa mai deschid si calculatorul,sunt o gramada de lucruri de facut prin casa,si plus ca Antonia mea nu prea mai doarme ziua,dar e bine ca doarme noaptea mai mult.multa sanatate si LA MULTI ANI!ptr.sf.ANDREI tuturor sarbatoritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Naty, parerea mea e ca primul lucru pe care trebuie sa-l faci e SA NU ITI MAI FACI ATATEA PROBLEME, sa nu te mai stresezi atat cu greutatea. Pentru ca starea ta i se transmite fetitei.
Sunt copii si copii, eu am 2, prima a fost o mancacioasa si tot timpul avea greutatea medie a unui copil cu 2-3 luni mai mare, iar a doua a fost o slabanoaga si jumatate, mereu era in urma la kilograme. La 6 luni avea 6.300kg, la un an avea 9kg, abia de cateva saptamani a inceput sa se mai ingrase si ea si cred ca acum a ajuns la 10kg, acum, adica la 1 an si 5 luni.
Intr-adevar, dupa ce am renuntat la alaptat (pe la vreo 5-6 luni) am trecut-o pe Humana, din pacate e cel mai scump lapte de pe piata dar la noi a fost cel mai bun, a fost singurul cu care a facut progrese semnificative la kg. Daca ai posibilitatea sa i-l dai, e ok, dar daca nu si milumilul e ok (cu asta a crescut fata mea cea mare, si-a luat bine bine in greutate).

Oricum, revin la ce spuneam la inceput, cel mai important e sa nu te stresezi tu ca nu ia in greutate dupa grafice, fiecare copil are ritmul lui si trebuie sa il lasi in pace. Daca ia lunar in greutate, e bine.
Poti sa mai citesti si aici despre problema asta:
nu a luat in greutate f. bine-Ajutati-ma!; NU A LUAT IN GREUTATE!!!
De fapt poti sa apesi butonul de cautare din meniul din stanga, si cauti dupa greutate - o sa gasesti o gramada de subiecte, sau intri la parintii intreaba, parinti raspund...si acolo poti gasi raspunsuri.

Succes!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Draga mea Naty, eu sunt o mamica de septembrie-octombrie. Am urmarit subiectul deschis de tine de cand ai postat la mamici de sept-oct. Imi pare rau ca ai fost trasa la raspundere de fetele de acolo pt viata ta. Eu nu judec pe nimeni dar cred ca daca vrei sa ajuti pe cineva o faci iar daca nu...mai bine taci. Oricum, felicitari pentru printesa ta, iti doresc sa fie sanatoasa si sa te bucuri de implinirile ei.
Am vrut sa-ti trimit un pachet inainte de a naste dar uite ca n-am apucat, insa acum, inainte de sarbatori am sa-mi tin promisiunea facuta mie. Vreau sa-mi spui ce fel de lapte te-ai hotarat sa-i dai Antoniei ca sa-ti trimit si cateva cutii de lapte. Nu voi putea sa-ti trimit f multe lucruri dar sper sa-ti fie de ajutor ceea ce vei primi.
Pachetul il trimit saptamana asta inainte de Mos Nicolae. Pupicei tie si Antoniei.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Naty, am citit la subiectul UMANITARE ce lapte te-ai hotarat sa-i dai micutei Antonia. Deea mea papa tot Humana si ii merge foarte bine. Ma bucur ca ai facut aceasta alegere. Pupici Antoniei si tie.

ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput

PUTZURUCA,a ajuns mos Nicolae sa stii, la noi!mii de multumiri ptr tot,si ptr laptic si ptr pampersi, ptr tot.de asemenea multumesc si ALESSIEI.va multumesc din suflet ptr.aceasta bucurie,ptr.ca nu exista bucurie mai mare decat aceea unei mame cand isi vede puiul sanatos si multumit,cu zambetul pe buze si gangurind de fericire.nici nu va dati seama cat de tare m am emotionat, cand mi a batut cineva la usa,iar cand am deschis era un tanar cu doua pachete in brate,exact asa cum,credeam in copilarie ca vine mosul,aceeasi senzatie am avut o si acum...
fetita mea e intr adevar norocoasa,si cand ma gandesc,cate probleme imi mai faceam innainte sa o nasc,imi era frica,ca nu i voi putea oferi micutei,ceea ce merita,dar totul a fost mult mai usor si datorita voua,fetelor cu suflet de aur,care ne ati ajutat si ati fost alaturi de noi...va multumesc inca o data tuturor si D_zeu sa va lumineze viata.

Mergi la inceput

Draga mea Naty, ma bucur ca MOS NICOLAE a batut la usa ta si ca te-ai bucurat de cadourile primite. Va doresc Sarbatori Fericite si multa lumina in suflete!!!

ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput

uffffffff Antonica mea imi mananca zilele...ce sa va spun,iar i am schimbat laptele,acum ii dau NAN 1.nu mai voia si pace Humana.tipa cat o tinea gura cu biberonul in gura si nici ca voia sa mai manance.
mai nou am inceput deja sa i dau sucuri de portocale,de morcovi si de mere.chiar si banana ii dau cate putin uneori.ii plac,n am ce spune,dar sper sa nu se plictiseasca si de laptele asta ca ma impusc.deja i am scimbat 3 feluri de lapte pana acum...in rest e tare alintata,vrea numai in brate si nu pot face mare lucru prin casa din cauza ei..oricum o iubesc enorm,iar cand imi trage cate un zambet de al ei,cu gura pana la urechi,imi trece toata furia..
asteptam si noi sarbatorile,vreau neaparat sa i fac primul ei bradut,macar unul cat de mic.
n am prea intrat sa va mai povestesc despre noi,in ultimul timp,dar credeti ma ca n am nici o sansa sa mai stau la povesti, asa cum o faceam cand o aveam in burtica...sper ca voi,toate prietenele mele de suflet,sunteti bine,cu sufletele vesele si asteptati cu mai mult optimism noul an.
si eu sunt fericita,ma cuprinde cate o bucurie asa prin casa cand imi tin minunea in brate,de ma sperii si eu..atat am uneori,cate un ghimpe in suflet,cand imi amintesc de taticul Antoniei si de situatia in care suntem,dar asta e,nu le putem avea pe toate in viata...sper sa fim fericite si sanatoase toate trei,eu,mama si Antonica mea,iar in rest trecem noi peste toate...
noi va pupim pe toate si va uram spor la treaba si la facut sarmale si carnati!!
DELIA, draga mea,nu mai stiu nimic de voi.sper ca sunteti ok.noi nu v am uitat si sunteti mereu in sufletele noastre.mai dati ne si voi vesti,Rudy ce nazbatii a mai facut?va pupim si pe voi dulce,dulce.

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT!!!!!MULTA LUMINA IN SUFLETE VA URAM,VOUA,TUTUROR,CELOR CARE NE ATI FOST ALATURI SI NE ATI AJUTAT!!!!MULTE MULTUMIRI INCA O DATA SI D-ZEU SA VA FIE ALATURI!!!!!

Mergi la inceput