ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Biluta are dreptate,medicii astia spun o gramada de lucruri si nu gasesti 2 care sa spuna la fel(asa cum ai patit cu preotii!)!
asa ca tu hraneste copilul la san cand vrea ea,cel mai bine stie copilul cand ii e foame,o sa fie bine daca ai lapte suficient,nu ii da lapte praf(decat daca doamne-fereste e neaparat nevoie!) ca daca apuca sa suga de acolo si o sa-i fie mai usor nu o sa mai vrea san si e tare pacat!
laptele mamei nu se compara cu nimic pe lume!

va pup pe amandoua

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

fetelor,sa stiti ca deja am inceput sa i dau lapte praf,ptr.ca nu am lapte suficient,si plangea copilul de foame...chiar a fost necesar..ce i drept mi a fost tare frica sa nu cumva sa mi refuze sanul,dar biberoanele avand tetinele cu gauri speciale ptr varsta ei(si tin sa i multumesc DELIEI inca o data ptr ele si ptr tot),mananca din amandoua,si de la piept si de la biberon.asta e..doctorul mi a recomandat Milumil 1.vad ca ii place,cu toate ca e foarte scump,aproape 500 de mii.Biluta tu spuneai ca si tie iti dadea doctorul iar tu il dadeai la alte mamici?? adica il luai gratuit?ca eu am intrebat si mi a spus ca nu se da nici gratuit nici compensat...
in rest noi suntem destul de bine,sambata avem pomana tatalui meu de 1 an,alte cheltuieli,dar asta e...trebuie sa ne facem datoria...nici nu realizez cand a trecut un an
de azi ne dat drumul la caldura si noua si poate ne ajuta D-zeu sa nu racim,ca mama deja e rupta de raceala,mi e o frica cu asta mica de nu mai pot...dar se fereste sa intre si in camera la ea..
sambata am fost iar la bunicii ceilalti,dar am fost si eu cu ea de data asta...s au puratat destul de bine,chiar i au cumparat cadouri Antoniei,vad ca totul intra in normal...numai cu taticul asta nu prea o scot la capat...relatiile noastre parca se racesc pe zi ce trece,probabil ca acum stand si la mama,va fi din ce in ce mai rau ptr relatia noastra,ptr ca ne vedem destul de rar...nu stie ce vrea nici in ziua de azi..parca nici nu ne ar lua dar nici nu ne ar lasa...e greu,dar eu nu prea mai bag in seama lucruile astea,atentia mea e prea concentrata asupra Antoniei,sa mai bag si tampeniile lui in seama...deja au trecut doua luni de cand am nascut si noi n am avut nici un fel de relatii...probabil o fi si din cauza asta aceasta raceala dintre noi...dar sa va spun drept in ce hal am fost taiata si cusuta la nastere,mi e si frica sa l mai las sa se atinga de mine...
voiam sa va mai intreb pe cele care aveti fetite,la cate luni le ati facut gauri in urechi ptr cercelusi????si cum?cu pistolul sau cu acul de seringa?ca i a cumparat cerceii nanuta si parca tare mi e mila s o duc la gaurit...dar cica e mai bine acum cat e mai mica sa i facem gaurile...
noi va pupim dulce si mai asteptam vesti de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Adica fata ti-a crescut 1,300 kile in mai putin de 2 luni (fara sa pun la socoteala scaderea fiziologica) si e putin????????????
Al meu a pus 550 in prima luna alaptat! Care e problema?
Nu vreau sa te superi, dar rau ai facut ca i-ai dat lapt epraf. Nu e tarziu sa renunti.
De unde stii ca nu ai lapte de ajuns? L-ai masurat? Cresterea in greutate e semnul principal. La varsta asta are deja colici, poate sa planga la greu din cauza asta. Si nu te imbata cu faptul ca inca nu refuza sanul. Al meu abia dupa o saptamana de baut din sticla l-a refuzat. Mi-au trebuit 2 zile sa-l aduc inapoi, si nu a mai vazut biberon dupa aia.
Nu iti va fi mai usor, pentru ca daca nu stimulezi lactatia, laptele va scadea, pe zi ce trece va trebui sa dai mai mult lapte praf. Traiasca farmaciile si companiile farmaceutice!
Nu-l cunosc pe acel doctor, dar il urasc deja.
Uite aici link sa te ajute:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68384

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

va pupic pe amandoua!

eu i-am facut gauri in urechi Alexandrei din a 3a zi inainte sa plec din spital!si i-am dat cu crema si la baita i se inmuia ata si o miscam ca sa nu prinda coaja si sa se vindece mai repede si totul e ok!

ai grija de tine si de minunea ta!

Alina& Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Naty referitor la lapticul praf e ff bun Milumil chiar daca e scump , am folosit si eu la fata. La baiat primeam Bebelac gratuit dar nu il foloseam caci el nu a vrut decat san cu toate ca nu a luat asa spectaculos in greutate.

Refertor la cercei cu cat mai repede cu atat mai bine si mai usor, in rest metoda nu conteaza prea mult.

Multa sanatate si sa auzim numai de bine.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

dragele mele prietene,va rog sa ma scuzati ca nu v am mai scris pana acum,dar am avut internetul taiat,deoarece nu l am platit...dar am sa va dau numai vesti bune,si abia asteptam sa va scriu.vineri am botezat o pe micuta mea printesa,ANTONIA MARIA.voiam sa va spun ca au venit si bunicii ei,din partea tatalui, si ce credeti...bunicul a fost tare atent cu mine ,chiar a plans si si a cerut iertare la microfon in fata tuturor,ca a fost contra relatiei noastre pana acum,a spus ca o iubeste nespus de mult pe Antonia,ne a luat si pe noi in brate si ne a pupat...va dati seama ca toata lumea plangea,inclusiv mama mea si mama lui,ce mai,parca era o emisiune lacrimogena sau o telenovela.apoi a doua zi ne au spus sa mergem cu totii la ei acasa sa scaldam copilul,am stat cu totii la masa si totul parea un vis...DOAMNE parca nu mi vine sa cred...mama lui spunea ca acest ingeras de numai doua luni deja a inceput sa faca minuni...
eu va pup si va mai scriu,dar astept si parerile voastre...stiu sigur ca va veti bucura ptr mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna Naty
Ma bucur mult de schimbarea radicala a bunicilor si sper sa ii tina. Eu una, la cat teatru joaca soacra mea, nu mai cred in lacrimi si lamentari de ocazie. Poate tu esti altfel, eu daca cineva mi a gresit nu numai ca nu uit dar am grija sa i o platesc atunci cand ii e lumea mai draga.Ca sa nu mai spun ca la suflet nu mi ar mai intra in veci.Sper sa ai o relatie buna cu tatal Antoniei, el e mai important in schema asta.Sa dea Domnu sa si asume responsabilitatea si sa formati o familie.
Pupici dulci tie si zanitei tale

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Eu ma bucur enorm ca aud de o schimbare in bine.Si e mai bine sa nu fi suspicioasa,suspiciunea e cel mai mare dusman al bucuriei.O pupam si noi pe Antonia,cu intarziere,pentru cele 2 luni implinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

E un inceput. Poate incetul cu incetul, se vor mai aranja lucrurile. Ma bucur f mult pt voi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput

fetelor cu parere de rau vreau sa va anunt ca am renuntat de tot la alaptarea Antoniei ,la san.acum cel putin nu am mai deloc lapte...asta e..dar macar nu mai plange de foame si nici de colici vad ca nu prea mai tipa de cand cu laptele asta praf...dar singura problema este ca nu se da compensat acest Milumil si nu stim ce sa ne mai facem,din cate am inteles nici un fel de lapte nu se mai da compensat decat in cazuri foarte extreme...
in rest noi suntem destul de bine,Antonia e foarte alintata,nu vrea decat leganata,mai ales pe picioare,nu pot face mare lucru prin casa,ca ea sta treaza mai toata ziua,dar doarme noaptea destul de bine acum...Delia draga ce mai faceti voi?am vazut ultimele pozici...Rudy al tau e deja baiat mare si frumos.eu nu prea mai pot intra pe net des ptr.ca Antonia imi ocupa mai tot timpul si tare as mai fi vrut sa vorbim.
Fetelor voiam sa va intreb,de pe la cate luni ati inceput cu sucurile de morcovi sau alte sucuri?ptr ca eu cred ca la cat de micuta e Antonia mea va trebui sa incep mai repede...bine oricum voi astepta recomandarea medicului,dar voiam si parerea voastra...saptamana viitoare vom merge iar la control,si abia astept sa mi spuna cat a mai luat in greutate cu laptele asta praf...daca nu a luat nici asa cred ca ma impusc,ca sunt cu biberonul toata ziua dupa ea....
noi va pupim dulce si mai asteptam vesti de la voi.

Mergi la inceput