Clubul nurorilor (49)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by anp
Buna fetelor,
M-a distrat lista voastra cu soacre bune si nebune. Soti buni si nebuni nu aveti? Ca as avea candidati pentru ambele liste...de nebuni. Acu' rad eu, dar nu e rasul meu!!!
Ce ziceti de asta: soacra-mea, care m-a dat afara ca pe un caine din casa ei chiar in ziua nuntii mele (a doua zi dupa nunta) si cu care nici nu m-am mai vazut de atunci, vrea sa vina LA MINE IN CASA in lipsa mea... iar sotul o sustine si se cearta cu mine de saptamani intregi, de cand i-am spus ca NU SUNT DE ACORD. Si bineinteles, eu am aflat ultima de planurile lor...
Offf, sunt multe de spus, dar am sa le tin pentru mine... mi-a fost de ajuns ca m-am descarcat macar putin aici cu voi. Va pup si sper sa nu treceti niciodata prin ce trec eu acum...
anp, nu te lasa manevrata! nu ii permite sa vina in acsa la voi si basta!
adu-i aminte sotzului...cum ai zburat tu din acsa ei in cea ma minunata perioada a vitezii: a doua zi dupa nunta! nimik nu iti va sterge, probabil supararea si mahnirea de atunci!
asa ca,nu o lasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scuze ac m-am bagat!
pupi
nopate buna!
uffffffffffff, ce bine ca a castigat steaua !
noapte buna!
roxi foto
SunSmile spune:
Neata
O zi frumoasa si o saptamana reusita va doresc!
Pupi
p.s. Evident ca ne-am uitat Fla! Acolo la distractie, cu tv-ul scos la gratar!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
a.cicel spune:
Neatza
sa aveti o zi faina. (Ca pe mine ma mai asteapta una nasoala...cu multe treburi prin oras ) Dar in seara asta vine sefu' Abia astept sa scap de toate indatoririle. SI de vineri...IN CONCEDIU
Andreea 27+
POZE