Clubul nurorilor (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu sunt tot la soacra Da nu la gratare, ci la masa copioasa. I-am dat-o pe Sara in grija pt ziua de azi, ca io stau sa ma odihnesc, doar muncesc din greu :)

Am vrut sa iesim cu prietenii la padure, dar incepe ploaia asa ca parca ne indeamna la somn:)

Vaz ca nici voi nu sunteti prea povestitoare, las ca de maine recuperam.

la toate.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna!Ieri m-am certat cu sotul din cauza socrului...azi mergem la socrii la o prezentare Zepter.
Revin cu detalii diseara

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

va doresc o duminica placuta. La noi ploua, asa ca stam acasa. Revin maine.
Pupic la toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetelor

si ieri si azi am bananait toata ziua cu sotul prin oras, apoi, acum pe seara, am mers la masa la socrii. Iar a dat-o-n bara soacra pt ca a facut mazare cu marar- si mie nu-mi place mararul... de 2 ani tot ii spun dar.............. "daca asa se face mazarea!!!"- citat

nu sunt eu o mare gospodina dar stiu ca mancarea se face dupa cum iti place, altfel nu ar mai exista atatea carti de bucate, emisiuni si tot asa. Mama m-a crescut 24 de ani fara sa puna marar in mancare si m-a facut mare... offf ce ma enerveaza cand imi spune ... "asa se face": mazare, varza cu marar, copilu' se alapteaza pana la max un an, si multe altele. cel mai rau e cand ma contrazice in chestiuni juridice, dar atunci o intreb cand a terminat facultatea de drept- pai cat sa inghit!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce liniste e pe aici... Eu si iubi am fost (de fapt inca mai suntem) dadaci. Stam cu baietelul nasilor nostrii, ca ei sunt nasi la un botey. A fost asa de cuminte, mai ales ca ne cunoaste. Peste 2 saptamani, pe 1 iunie implineste 1 anisor. Sa vedeti ce caraghis aratam eu prin oras cu asta micu in carucior si cu ditamai burta... Se uita lumea cam ciudat la mine, dar asta e. Si unii colegi de-a lui iubi se uitau la noi si credeau ca am nascut. Dar apoi mai vedea si burta mare... I-am cam bagat pe toti in ceata.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Sunt si eu cu un ochi aici, cu unul la meci:)

Andreea nici mie nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, cat de curand te vedem cu bebe in brate. La ce nume v-ati gandit?
Vaz ca deja faceti antrenamente :)

Marina tre sa te obisnuiesti, sa vezi cand o sa vina bebe cum o sa le stie soacra pe toate:)

Him daca tot stai in casa mai hai la povesti :) Ce mai faci bun de papa?

Corina credeam ca s-au linistit treburile si socrii mai stau deoparte

Lavi ce-ti face maseaua? Sau cand ai ajuns la soacra ai uitat de ea?:)

Cami ia zi, si-a intrat blondina in "normal" sau a ramas tot cu shocul tras?:)

Anca ce tinerica esti

briza m-ai distrat la faza cu dansul si partenerii:) Poate pui si ceva poze :)

Sun te uiti? Hai sa facem galerie. Ce bine daca se juca meciul in Cluj... :)

Hai ca am scris pt toate care ati fost ultimele pe aici:)
Pe celelalte va :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Salutare la toata lumea !
Sanatate si spor la scris !
Va pup si eu virtual !

Mergi la inceput

redi pai ce faci, numa ne pupi, nu ne mai zici nimic despre voi?
Pupam si noi pe tine:)

Nadia vaz ca bantui pe forum, hai si aici sa-mi ti de urat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele, ce ati facut azi???
eu m-am indopat cu gratare,,,,,,doar ca am mancat cam greu,,,,(doar pe o parte)dar a mers!!!!! am inceput sa pun k lumea pe mine, kile in plus,,,,,, cred ca ar trebui sa o las mai usor!!!! noroc ca nu stau cu soacra, ca toata ziua as manca numai bunatati facute de ea!!!!!
maine sper sa imi fac curaj si sa merg la dentist!!
acuma fug langa sotzior in pat, asteptam sa inceapa "Fete cu lipici" !!!!!
ne auzim maine!!!
somnic usor!!!
pupici!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Buna fetelor,
M-a distrat lista voastra cu soacre bune si nebune. Soti buni si nebuni nu aveti? Ca as avea candidati pentru ambele liste...de nebuni. Acu' rad eu, dar nu e rasul meu!!!
Ce ziceti de asta: soacra-mea, care m-a dat afara ca pe un caine din casa ei chiar in ziua nuntii mele (a doua zi dupa nunta) si cu care nici nu m-am mai vazut de atunci, vrea sa vina LA MINE IN CASA in lipsa mea... iar sotul o sustine si se cearta cu mine de saptamani intregi, de cand i-am spus ca NU SUNT DE ACORD. Si bineinteles, eu am aflat ultima de planurile lor...
Offf, sunt multe de spus, dar am sa le tin pentru mine... mi-a fost de ajuns ca m-am descarcat macar putin aici cu voi. Va pup si sper sa nu treceti niciodata prin ce trec eu acum...

Mergi la inceput