Clubul nurorilor (48)
Raspunsuri - Pagina 5
SunSmile spune:
Hai ma Nico...bine, stiu ca nici tu nu crezi dar tot ma amuza aceste superstitii! Si ma amuza si miresicile timorate de acestea. Mai fetelor...daca e sa se intample ceva rau, se intampla din alte cauze. Si pentru destramarea unei casnicii sunt vinovati cei doi implicati in ea! Ma rog..asta e parerea mea!
Ca si eu am avut pantofi decupati si spatele destul de gol si buchete de cale si voal pus pe cap inainte si manastire. Mi se par niste idiotenii scornite de babele care nu cunosteau motivele destramarii unui cuplu si atunci inventau! Bleax! Voi sa fiti fericite, restul doar vorbe-n vant!
Cherruca is aici...cu trebi, cu muzica, voie buna....vreti??? Ca eu am dormit 2 ore jumate dar nu sunt obosita!!!
Ia luati de-aici un "Don't stop me now" a lui Queen
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
pantofi decupati= cineva iti va sparge casatoria prin uneltiri pe la spate
spate gol= femeia va fi cea care va calca stramb
Si daca ai sandale ce inseamna, ca te ataca toti din toate partile? Aiureli... Bine zice Sun, scorneli de babe care n-au alta treaba.
cherry22 spune:
Fetelor, eu cred ca soacrele au un mare aport la aceste superstitii
Sunule, subscriu la ce ai zis, perfect adevarat!Doamne, ai dormit doar doua ore si esti fresh? Eu cred ca tu esti o mica extraterestra, ca altfel nu-mi explic de unde ai atata energie.
fata energicoasa
Nico, si eu vreau soare! maine ar trebui sa vina muncitorii sa izoleze terasa, dar daca va ploua, cred ca o vor lasa pe saptamana viitoare. Ufff...
Mai Fla, ce faci, ai uitat de noi? Hai, trezirea si treci la povesti!
Fanna, si tu dormi?
pup fetele
Alynutza spune:
Nico, despre ce revolutie vorbesti? Ca m-ai bagat in ceata...
SunSmile spune:
Super!
quote:
Originally posted by marinar
http://t1by.home.ro/
marina
pozici
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
pe toate
n-am vrut sa provoc o revolutie sau lovitura de stat?
Nico, stai linistita, nu ai provocat nimic, mai avem si noi inca un subiect de discutie
fata
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreuta, sunt convinsa ca nu te intrece nimeni la somn
De asta poti fi sigura. Eu am fugit acasa...ca ma plictiseam rau la munca. Tocmai am mancat...si ma asteapta patul. Cred ca merg sa fac un nanic mai lung... de vreo 2 ore.
Andreea 27+
POZE