Clubul nurorilor (48)
Raspunsuri - Pagina 4
NicoletaB spune:
fetelor stiti ceva de vreo superstitie cu pus voalul inainte de nunta?
sun coafeza: maine ne vedem sa facem o coifura de proba cu toate cele sa vad cum tb sa vina
ea: nuuu ca nu e bine
eu: Ceeeee? sa pun voalul
ea: daaaa
eu: il punem, ca daca am trecut eu peste faza cu luna mai, pantof decupat la spate, si rochia cu spate gol, trec si de asta
Alynutza spune:
[quote]Originally posted by NicoletaB
fetelor stiti ceva de vreo superstitie cu pus voalul inainte de nunta?
sun coafeza: maine ne vedem sa facem o coifura de proba cu toate cele sa vad cum tb sa vina
ea: nuuu ca nu e bine
eu: Ceeeee? sa pun voalul
ea: daaaa
eu: il punem, ca daca am trecut eu peste faza cu luna mai, pantof decupat la spate, si rochia cu spate gol, trec si de asta
[/quote]
Pai mi se pare o aberatie... Ca doar cand iti alegi accesoriile (de preferinta imbracata cu rochitza sa fii sigura ca se potrivesc) doar probezi si voalul nu? Sa vezi cum vine. Asa ca... nu inteleg care e faza. Cat despre pantofi decupati la spate si rochie cu spatele gol ce superstitii exista? Ca eu nu stiu nimic despre asta.
a.cicel spune:
Nicoleta sunt si eu de acord cu Alinuta. Nu vad care e faza cu voalul? Si eu am fost la proba la coafor si mi-a pus si voalul. Pe mine m-a vazut iubi chiar imbracata mireasa in ziua cand mi-am luat rochita. ca doar cu el am fost. Si trebuia sa cer cuiva parerea, nu doar vanzatoarei.
Andreea 27+
POZE
Alynutza spune:
Elena, pai e frumos, mama, in timpul serviciului? Hai trezirea ca ma apuca si pe mine pofta... cu vremea asta care e numai buna de dormit...
Am terminat jumate de proiect (in final) si mi-e o groaza sa ma apuc de cealalata jumatate... ca n-am ajuns la nici un numitor comun cu fata care mi-a dat informatiile, nu prea au legatura cu ce am eu nevoie... Cred ca iau o pauza, ca dup-aia ma apuc de dat telefoane sa ma lamuresc ce si cum...
Alynutza spune:
Andreea, ce curajoasa ai fost... Eu am tarat-o pe una din domnisoarele de onoare in toate periplurile dupa rochitza (ea si-a dat cu parerea, eu am luat-o pe aia pe care mi s-a pus mie pata, dar e bine sa ai pe cineva sa-si dea cu parerea oricum ). Si nu vreau sa vada iubi nimic pana la nunta. Dar mi-a zis si el ca sunt mai ciudata, ca in unele superstitii cred (cum ar fi asta cu vazutul rochiei inainte de nunta, nu vreau sa port perlutze) si de altele nici ca-mi pasa (uitatul inapoi de exemplu).
cherry22 spune:
Nico, lasa ca-i frumos la spatii verzi. Si eu tot la verdeata am vrut si ma felicit, chiar daca inca nu am terminat casa. Dar si cand va fi gata...ma imbat
fata
Andreuta, sunt convinsa ca nu te intrece nimeni la somn
Fanna, hei, trezirea! Nu e frumos sa dormi in timpul muncii! Treeeeeziiiireeeeaaaaaa, ca dau nana
Sunule, tu pe unde esti? Hai la povesti, ca deja iti simt lipsa.
Si tie, Fla! Ce a mai facut Sara? Sau deja si voi dormiti?
pup fetele
NicoletaB spune:
pantofi decupati= cineva iti va sparge casatoria prin uneltiri pe la spate
spate gol= femeia va fi cea care va calca stramb
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
pantofi decupati= cineva iti va sparge casatoria prin uneltiri pe la spate
spate gol= femeia va fi cea care va calca stramb
Eu nu cred in astfel de superstitii.
Am avut sandale la nunta, caci aveam o infectie la un deget si nu suportam sa ma atinga nimic la locul cu pricina, iar spatele a fost gol, caci am avut corset(nu chiar tot spatele).
Toate superstitiile astea sunt inventate de babe cu mintea odihnita
Parerea mea-fetelor, nu va luati dupa tot ce vorbeste satul!
pup fetele
NicoletaB spune:
nici eu nu le cred
iar pe cea cu vazut rochiei o fac doar pt ai vedea "moaca" iubirii mele
ce sado maso is
ieri mi-am luat bijuterii cu cristale swarovsky desi mia-r fi placut perle
n-am luat perle ca eu numai asa ceva am, bijuterii din aur cu perle si toate set: inel, cercei, pandativ, bratara
baremi la nunta sa port altceva
vreau soare
vreau la spatii verzi
saptamana trecuta fui la padurea mea care-i la 2 starzi distanta si jucai volei pana sparsei mingea
si era asa frumoasa...