Racusori, la apel! (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Georox spune:
Neata fetelor !
Am emotii! Azi merg la 14:30 la eco, la Iosup si dupa la Tutunaru, daca am noroc sa il gasesc. Nu vreau sa ma mai invoiesc inca o data numai pentru a merge cu rezultatele la el. Sofia deja este foarte activa, stie ea ce stie! Macar sa o poata masura doctorul si dupa poate sa danseze cat vrea. Tati lucreaza, asa ca din nefericire, nu poate veni nici acum. Cica nu este inca pregatit ! Of, barbatii astia! Si eu care vroiam sa ma asiste la nastere ! Dar dupa, ajunge instantaneu la urgente ! Asa ca pas ! Oricum ma voi bucura numai eu de minunea mea, momentan, el sa mai astepte pana se naste. Pot sa il oblig ?
Aseara am fost in Carrefour si ne-am uitat la patuturi si carucioare. Si am vazut un patut, care are si sertaras la 320 parca si un carucior la 350, care era foarte dragut. Astept sa iau banii si le vom lua cred pe acelea, pentru ca de imprumutat nu are cine. Iar hainutele erau super dragalase ! Daca as avea bani cat as vrea eu, sincer cred ca pe toti i-as investi in hainute, jucarele si tot felul de prostioare !
Vineri, desi crezusem ca am scapat de munca, nu am avut bafta, pentru ca au venit doua traduceri urgente, asa ca am stat si dupa program, ceea ce nu se plateste in plus si nici statuie nu mi sa ridica. Ma consolez cu gandul ca nu mai e mult, doar doua luni si jumatate si intru in concediu. S-ar putea sa ma plictisesc, insa nu mai sunt in stare sa vin pana in septembrie. Si nici la serviciu nu vreau sa nasc ! Sa se mai descurce si fara mine. Stiti ce a spus seful azi, cand l-am rugat daca pot sa plec la 14:00 ? "Daca ati terminat traducerile, da !" Pai nu le-am facut de vineri, ca doar nu stau, eu muncesc cand am de munca. No comment !
July cu intarziere LA MULTI ANI PENTRU SOTUL TAU ! SA-TI TRAISCA SI SA VA BUCURATI UNUL DE CELALALT CAT MAI MULT TIMP
Mirela, da voi naste cu Tutunaru. Eu cred ca pana la urma va fi bine. Da si eu ma gandean la epidurala, desi unele mamici au acuzat dureri de spate dupa. Oricum o sa discut cu el, sa vedem ce ma sfatuieste. Oricat de rezistenta m-as da eu, nu cred ca voi reusi pana la urma sa ma dau viteaza.Asa ca voi avea in vedere si acest aspect.
Cristina bine ai venit ! Si felicitari pentru nunta ! Acum suntem doua miresici si doua ! Ce frumos !
Menna am citit toata poliloghia si nu am inteles chiar tot, insa am retinut esentialul : sfarsitul de saptamana s-a terminat cu munca si ai avut parte numai de aventuri.
si o saptamana mai calma !
Mona ti s-a intors consortul ?
Cookie sa stii ca si eu ma simt mai bine cand dorm pe partea stanga. Daca stau pe partea dreapta, parca ma tine ceva si ma doare, asa ca in pofida amortelii ma intorc. Bebe sa se simta bine ! Iar duminica dimineata m-a trezit o foame, parca nu mai mancasem de doua zile. Aseara, s-a simtit lovitura si la mana! Cel putin asa am perceput eu !
Boneca, Vicki, Ramona
tuturor ! Sa aveti o saptamana superba !
P.S. Sa nu va speriati de logoreea mea, dar trebuie sa recuperez, nu ? Revin maine cu vesti de la eco !
cin spune:
Buna, fetelor...
Desi bantui pe forum de vreo 2 ani, abia acum am descoperit subiectul asta..
Eu sunt Nicoleta, nascuta in 12 iulie...(nu spui anu'...da acu schimb prefixu'...)
Sotul meu e in zodia Pesti...si chiar ne potrivim, ca d-aia am rezistat impreuna vreo 11 ani...si avem si-un pui mic de noua luni, in zodia leu...
Asta e fffff pe scurt despre mine... voi reveni si eu pe-aici...si sper sa va cunosc cat mai repede pe toate...
http://photos.yahoo.com/aluch2004
Menna spune:
'Neata fetele si de la mine!
Sunt intoarsa pe dos ... m-am trezit cu obrazul stang umflat de parca m-am batut cu careva, in schimb nu mi s-a umflat numai de la premolar care-mi facea probleme si pe care va trebuii pana la urma sa-l numesc "primul dinte extras" din gura mea
Cin bine ai venit printre noi
Pozicile tale sunt grozave,iar bb-ul tau e un scumpic ...m-am induiosat si mai tare cand l-am vazut cum doarme el in fundic ...
Geo la mamik si la fiica ... sa va vedeti cu bine
July ma bucur pentru voi ca v-ati distrat ...asa si trebuia dupa perioada incarcata pe care ai avut-o si tu ...
Mire iubire , hai scumpo si da-mi un pup pe obrajor ca ma doale ... o consolare,ceva?! please !
Nu mai am chef sa scriu , ca acu m-a luat si durerea de cap si alta de stomac (de parca n-am mancat azi,numa la mic dejun-fac cu nervii!!!)... ma intorc la trebi ...
la voi toate si o saptamana usoara !
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
hai k am zis k intru numai sa citesc dar nu m-am indurat de sor-mea menna sa nu o pe obrajorul ala urat ce-o doare.
cin, bine ai venit in . te adaug putin mai tarziu pe listuta.
am o zi plina..si urata..
geo, daca nasti cu tutunaru, nasc si eu cu tine k am mare incredere in el. auzi..dar tu poze cu tine cu burtica n-ai? ia baga si la noi 1 macar
mona, cookie..cam scumpe la vedere iubitelor.
gata, ma intorc la treaba k altfel dorm aici
sa aveti o zi usoara..cat a mai ramas din ea
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
ramonaa spune:
Am intrat sa va spun ca ma simt bine, saptamana aceasta (cred ca maine) merg la eco sa vad samburelul si apoi sa incep cu analizele.
Menna pe obrazul umflat!
Geo cum a fost la eco?
Cin bine ai venit!
July cu mare intarziere "La multi ani!" pentru sotul tau.
pentru toata lumea! Mai intru maine.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
july_g spune:
Hello, hello! Multam din nou pt. urari!
Cin, bine ai venit printre noi! Si ce daca schimbi prefixul? Si eu. La mine o sa inceapa cu 3! Da zau ca ma simt mai bine ca oricand!
Menna, antibiotic iubita! Sa se dezumfle premolaru' si apoi radacina de cleste!
Mire, mai usurel cu munca mama! Dauneaza grav sanatatii!
Geo, cum e Sofia? Ramona, asteptam vesti si de la tine! Auziti, fetelor, da stiti ce intrebare am eu? Cum o sa nastem noi toate impreuna cu fetele de 2 ori in nici juma de an?
Mona, pe unde umbli? Scumpa tare la vedere!
Cookie, pup! Cum merge sofatul?
Cristina, asteptam amanuntele!
Fetelor, eu ma pun pe mancat si ingrasat la loc! M-am saturat sa ma intrebe lumea daca-s bolnava de am slabit asa, sau sa-mi spuna Olive (asa imi zice sefu). Cand eram grasuna nimeni nu se lua de mine!
Hai va pup si fug sa iau paine ca acu imi vine constructoru acasa si tre sa-i dau sa pape!
preda_vicky spune:
Menna sa treaca maseluta. Eu am mai multe "extrase" si stiu ce inseamna falci umflate si dureri de dinti. E nashpa rau.
July, sa-ti traiasca consortul si sa fiti fericiti.
Boneca, ! as veni la un pescuit, dar esti cam departe si mi-e frica de avion!
pe burtici la gravidute!
Va doresc o saptamana excelenta, fara stress (mai ales lui Menna), plina de soare si bucurii!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
gabi_j spune:
salutare racoaicelor... eu sunt o sagetatoare, dar am prieten rac de ceva vreme. imi spuneti si mie, din experienta voastra, cum sunt relatiile dintre aceste doua zodii? va intreb asta pt ca nu cunosc bine nici un rac.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
monagan spune:
HELOU, HELOU
Iar n-am timp. Mai da nu stiu ce tot fac ca n-am timp nici macar de mine. Consortu mi s-a intors victorios, ca fusese la un examen si acu sta singur la o bere si o savureaza, iar eu am friptura pe foc. Lasa ca poate ii trece foamea de la bere si am scapat.)da rea mai sint) Altii spun ca sint buna de rea.
Saptamana asta am inceput-o cu stangul, ca deja am control de la Bucuresti si mai stau astia si maine. O sa fiu o stresata.
Mai Bucurestenii se pare ca nu ma lasa in pace!!!!!!!
Gata ca am treaba.
Bine ati venit la noi cin si gabi
la toate.
Sper ca o sa pot citi tot ce ati scris pana acum, ca tare am mai ramas in urma.Asa e la batranete.
Cin,daca incepe prefixul cu 3, e bine. Stai sa vezi cand incepe cu 4.
MirelaV spune:
gabi, nu vreau sa te descurajez dar eu nu m-am inteles deloc cu sagetatorul meu...
va pupik fetelor..ma duc la somn k am ajuns acum 30 min k am fost sa imi vad finuta de 4 ani juma' care se lipeste de sufletul meu si la propriu si la figurat. m-a facut fericita.
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.