Racusori, la apel! (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata si de la mine. Eu abia acum m-am trezit si ma duc sa imi fac cafeluta de dimineata

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

misun si eu prin zona...fara chef de ceva anume. mi-am cotrobait prin incaltaminte si am strans un sac care nu le mai incalt..sa vad cui le dau...cine o avea nevoie de ele...
sa ma mai invart putin si poate mai trag un pui de somn...sau poate ies la plimbare?
July, la multi ani sanatosi si iubiti pt Ionut.

bonnnnn si cu astea fiind spuse...ma duc sa misun in continuare.
sa aveti o zi MINUNATA.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ia sa arunc si eu un ochi pe-aici...ca tot doarme copilul...

July, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si iubitor, si sa aveti parte de fericire maxima impreuna pana la adanci batraneti!

Dragelor, o duminica frumoasa va doresc, iesiti la plimbare, ca maine vine
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

si io p'aci! STIU!!! am absentat nemotivat ziceti voi, dar eu am avut motive garlaaaaaa de nervi si socuri la corason pentru saptamana asta! Au avut altii grija sa mi le faca
Detailat? ...numa' principalele vi le zic,na
1.Luni certat urat de tot cu contabila sefa ,ea dat cu pumnii in masa,eu inceput sa plang de nervii si suparare (dupa ce a plecat,bine inteles!)

2. Marti,mare minune ... ma intrebam care's alea 3 ceasuri rele de care se tot spune, ca io nu le-am simtit deloc ...deci tempo di respiro

3. MIERCURI : v-am scris ca am fost o scolaritza cuminte ...

4.JOI : buna'mea cea draga imi pierde plodu la plimbare (plodu ala k al lui July...cel negru in cerul gurii,dar al m,eu n-are numa' vreo 20Kg )
Facut ca trenu , mancat oameni, izbit pereti,alea alea alea ...crizat cat s-a putut,urlat -idem ,inceput cautarea lui prin oras si gasit la el dand in continuare la buci la o guda comunala intr-un parc, la un cartier distanta de locul unde trebuia sa stea cuminte cu bunik I-am altoit 2 peste buci de i s-au inrosit de rusine si luat de zgarda pana acasa ...magaru', ma pune el pe mine sa las serviciul ca sa-l caut pe la cur**! July,pazea ca e perioada caldurilor la fetitze
5.VINERI : aflu ca mi-e prietenutza (miresuca) cu care apar in poza de la nunta (vezi albumul) mi-e internata la maternitate ca a facut febra mare si e racita cobza ... ma duc la ea ,stau 3 ore ,ma intorc acasa si tras rapid pe dreapta pe la 7.30 si dormiiiiiiiit frate pana dimineata la 10.30 ... Mire ,ti-am zis ca te-am depasit la dormit k valiza in gara de Nord
6.IERI (adika - SAMBATA) : s-a impus program de curatenie generala si ca niciodata ,eram f bine dispusa in timp ce trageam de catel sa-l spal,de dat la Maria sa rontaie,de ,apoi de ,apoi de , apoi de ... pfiu! ca am obosit ...in orice caz la mine a fost o saptamana plina de peripetii si ....nu mai vreau inca una la fel
July mama, multa sanatate consortului si multa energie ca sa-ti poata face fata inca 50 de ani de acu' in colo

...
Sfat ...ia vezi si tu dupa ce pleaca musafirii fah si tu o seara rumantica in doi la o lumanarica ceva si poa' te loveste o reprezentatie din buric pt , ca deh,o data schimba prefixul cu cifra (?!) siiiii ....cine stie noaptea se va putea incheia fierbinte

Bone merci de explicatii, eu is mai tolomaca de felu' meu ... probabil,de fapt mai mult ca sigur , sunt o toanta ca ma uit la varsta ... poate si pt ca mi-e de ce va zice gura lumii, eu fiind -RECUNOSC! (si a recunoaste e o virtute!!!) - usor influentabila ....insa cine stie ce pasarici imi vor mai ciripii apoi pe la ureche si ma inhatz odata catre el si pun laba pe tip ...sa videm ce stoluri imi vor da ocol zilele astea
Apropos : SUPER pozicile !!!
Mona ,chiar ,unde ciuvargalesti????
Cookie,Gabi,Geo,Vicki si mai nou venita Cristina ... la voi toate !
Mona tie un mai special ca sa-ti fac curaj sa revii cu scrisul printre noi, ca parca te si vad (ca mine de altfel in zilele trecute) stai ascunsa si numa' ceteshti )
Va las pe voi frumoaselor ...azi am program de vizita : la bunik, la gravidutza mea (care apropos! e f bine,isi revine ),la taticul meu si apoi acasaaaaaa in patutz ...

Ne videm deseara

Ps: scuzati-mi sau NU, accentul de unguroaica din aceasta polologhie insa asa am eu chef sa vorbesc azi, na ! sic

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Intai, multumesc pentru urari! Sunteti niste dulci!
Menna, fata mea e castrata de cand avea 2 ani, asa ca pazea cainii ca ii rontaie! Apoi, as vrea eu ceva dupa ce pleaca musafirii, da nenorocitii de urati, acu s-au gasit sa vina! Las' ca trec ei si ii mai tin o data ziua!
Si apoi, fiind o zi asa speciala cu schimbare de prefix, tambalaul se tine la un restaurant. O sa fie extrem de interesant! Ca noi avem o gashca tare colorata! Ionut al meu e f. emotionat, nu-si gaseste locul. Asta trebuia sa fie petrecere surpriza, da a trebuit sa plec la Focsani si nu mai aveam cum sa ma ocup de ea, asa ca a trebuit sa-i spun!
Hai va pup si ma duc sa ma fac frumoasa! Ca doar is nevasta sarbatoritului si tre sa rup gura targului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

pai azi am mai postat aici si vad ca nu mi-a aparut ninik. Sau poate oi fi intrat la cap 14??????????
july, LA MULTI ANI! sotului tau si distractie placuta. Sa ne povestesti.
Fetelor nu mai pot sta. Va pup pe toate. Intru maine.
P.S.
Acu m-am scapt de consort, ca l-am trimis pana la Bucuresti si ....sufar. Se vede? Ha, ha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

yupiiiiiiiiiii a scris Mona
Ok, deci restul trag chiulu' (cine vb,ha?!)

Ma duc la deci la toate si asa cum mi-a urat Gabi intr-o noapte va spun si voua Somn pufos!

ne videm la dimi

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Eu cu cafeaua, tigara si raportul prezenta!
Mona, n-am putut sa nu-mi amintesc un banc cand am citit postul tau. So, atentie! " Sotul : Iubita mea, nu mai plange, iti promit ca o sa te fac cea mai fericita femeie de pe Pamant! Sotia: Cand pleci?"
Aseara a iesit super! Am fost 17 persoane cu tot cu nepotelul meu care ne-a facut sa radem cu lacrimi. Exemplu: "Matusica, asta e geanta ta? ( Am un rucsac de panza verde) Parca e geanta de scule a lui tati!" Si altele de acest gen! Cel mai fericit a fost consortul care a fost avansat de catre prietenii trecuti de 30 la rangul de administrator de bloc si trecut in randul rablelor! Consortul are un talent deosebit la a face din pachete goale de tigari avioane. Ies f, dragute si nepotelul e innebunit dupa ele! Bineinteles ca nu a scapat si a trebuit sa mai faca un avion. Prietenii, evident nu au scapat ocazia " Mama, ce misto e avionul! Da sa vezi ce poa' sa faca dintr-o chitanta de intretinere!" Si tot asa.
Deci a fost un ras general care a tinut cam 4 ore si s-a spart gashca pe la 22,30 ca azi toata lumea la munca!
Va urez si eu o saptamana usoara si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

July, ma bucur ca v-ati distrat ...da' acum, la munca!

la fete si o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata fetelor si LA MULTI ANI, July chiar daca e cu intarziere.
O zi buna . Ma duc sa imi fac cafelutza de zi cu zi, fara de care nu as putea incepe o zi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2

Mergi la inceput