Ingineri, fosti, viitori...:) (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

La Amsterdam sunt mii de biciclete aruncate in reteaua de canale din oras. Problema e : ce clientela strangem in ROmania, ca eu n-as avea curaj sa merg cu bicicleta nici pana la coltul strazii, ca soferii circula intr-un stil...kamikaze. Mi-a fost frica in Franta pe banda de biciclisti speciala, dar in ROmania...

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Le vindem la sate ca acolo inca se mai practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

si eu sint de acord cu voi.Intru in afacere...daca ies $$$$$. Ma primiti???
Fetelor, nu am intrat de multisor ca :
1. am avut multa, multa, multa munca.
2. am avut de predat 2 lucrari. (de 1 am scapat, ha, ha)
3. am avut 3 sefi sacaiti in ultimele 2 sapt.(cred ca dau semne de andropauza).
4.am fost bolnavioara (gatul inflamat ...sot fericit ca e liniste in casa).
5.cam atat.

Va pup pe toate. Promit sa revin, dupa ce se mai linistesc apele aici la mine.

Mergi la inceput

Mey, deja suntem cam multe care tre sa impartim profitu'
Eu zic asa: eu primesc 40% ca a fost ideea mea, Otilia 30 % ca procura bicicletele si restul de 30% ii transformam in actiuni. Deci cine doreste actiuni sa liciteze.

Mamaaaa ce afacerista grozava ar iesi din mine.
Otilia, hai, cand e prima livrare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata inginere!
Eu cred ca ma indepartez din club si ma mut la club de clocitoare. Eu va citesc dar mi-e o lene sa va raspund... Katik scumpa care intreaba de noi suntem bine. Stau toata ziua in pat. In concediu nu am intrat dar nu e asa de munca asa ca profit. Ieri a fost prima zi fara contractii. Super zi! Am dormit nonstop si culmea am dormit si in timpul noptii. In rest nimic nou. Astept sa il livrez pe bebe la tasu , si sa scap de burtica asta mica rau care ma incomodeaza. Nu ma mai pot lega la sireturi .

Ioana 32+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Le vindem la sate ca acolo inca se mai practica.

Asta-i tare! Ieri m-am si intors acasa pe bicicleta. Traseul (marcat) de biciclete e pe stradute mai putin circulate, deci e meserias. Am hotarat ca mereu cand e vreme faina, sa mergem cu biciccleta la servici. Exceptie e astazi, cand ma refac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Drage inginere cred ca ne-am gresit meseria, trebuia sa facem si noi ASE sa avem studii de specialitate !

KUKI, pai primul pas tu trebuie sa-l faci, adica intai un studiu de fezabilitate sa vedem daca piatza cere. Intre timp sper sa ma invete si pe mine cineva cum recunosc o bicicleta fara serie ca nu vreau sa devin infractor .
Linusa, deci fuse grea prima zi. Eu ma intreb daca de la mersul pe bicicleta facem muschi la gambe, ca aspectul asta nu imi convine. Si mai este un dezavantaj, ca nu putem veni elegante si cu parul aranjat (stiu ca-ti place sa-l pui pe bigudiuri).
Ioana, stai tu linistita acum, va veni si vremea cand vei duce dorul burticii si o sa vrei bb2.
Katik, aici am vazut parinti care duc copii la gradinita intr-un carucior acoperit care este legat de bicicleta as vrea sa caut o poza ca sa intelegi mai bine.
Mona, spor la treaba!

Fug la treaba ca n-am lucrat nimic azi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Si pana la urma cat costa o actiune?
Va doesc un weekend placut si relaxant.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerelor!!

pai ce faceti pe aici? afaceri???? cit despre ASE, inginerul roman se descurca si in domeniul afacerilor fara ASE, asa ca, oprtunitati sa fie, ca se rezolva. din pacate io nu ma bag ca acum nu mi-s apta da' am bagat totul la "cutiuta", nu se stie cind e nevoie...

otilia, faina ideea cu bici si carutul numai ca mie mi-e frica sa merg cu bicicleta pe aici. se circula ca-n bangladesh...

ioana mama, doar nu ne tradezi. pe linga clocitoare mai poti da cite o raita si pe aici, ca pina la urma tot inginera ramii, chiar daca vine bb. pe la clocitoare citesc si eu regulat, asa ca tot aflu vesti despre tine io, doamne-ajuta nu clocesc dar de miercuri intru in concediu. eu am rezolvat pb. sireturilor: mi-am luat incaltari fara. pupik pe burtik!

linusa, bravo sportiva!!!

mona, multa sanatate! sa-ti treaca cu bine raceala, rinduie tu toate trebile si-apoi hai la povesti!!

fetelor, deci, de miercuri va fac eu cafeluta de dimineata, asta numai daca nu mi-o ia kuki inainte, ca ea e cea mai matinala!!! si voi sta mai mult la taifas, daca o sa am cu cine, ca doar voi munciti, nu frecati menta

na, ca am obosit!
we placut va doresc!!!

29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Ei, uite eu muncesc frecand menta sau frec menta muncind, cum vreti s-o luati. Adica mai pe scurt sunt la birou si abia astept sa plec acasa.

Katik, eu zic sa stai cumintica si sa dormi pana tarziu, lasa ca fac eu cafeaua, ca ma trezesc la 05.50 in fiecare dimineata special ca sa am timp sa-mi savurez licoarea in liniste.
Trec peste orice, dar momentul cafelei de dimineata e sfant si nu se compara cu nimic

Sa aveti un week-end placut. Eu n-am planuri. Voi?

Mergi la inceput